maanantai 10. joulukuuta 2018

Pikainen kirjoitus vähän kaikesta

Luin juuri "Yrjöperskeleen" blogia ja nyt tässä samalla Hankiksen uutta, ja minun on PAKKO taas sanoa tämä mitä olen jo sanonutkin. Eli että on TEIDÄN OMAA SYYTÄNNE, vitun "Tavalliset Raappahousut" ja muut vitun aivottomat ja toivottomat kommunistiset-kollektivistiset TALIAIVOT että teitä "viedään kuin pässiä narussa".
On TEIDÄN OMAA     NAIIVIA typerää typeryyttänne että olette laittaneet USKONNE ja luottonne itseännekin alhaisempiiin "ihmisiin" ja heitä riivaaviin demoneihin, ja nyt saamme KAIKKI niittää kylvämäänne Totaalista Helvetintuskaa ja PASKAA satoa.

Teistä ei ole edelleenkään muuhun kuin mankumaan kuin ämmät pitkin nettiä, kun pitäisi abaut rynnätä "eduskuntaan" ja ottaa hengiltä koko vitun paskasakki ja sitten ohjata koko vitun "maa" tai mikä vittu tämä lie, kohti sellaista elämäntapaa jota EI hallitse JUUTALAISTEN ASE meitä vastaan eli "laki" ja kytät, vaan jokin syvällisempi ja muu. MINÄ olisin sen se OIKEA airut mutta minua ei enää kiinnosta Kohtaloni, sen on liian kamala ja alhainen ja nöyryyttävä, saatte te pikkusielut setviä ihan itse, ettekä te meitä Oikeita Profeettoja ikinä edes kuuntele...kuin ehkä vuosisatojen tai jopa tuhansien viiveellä. Valikoidusti ja satunnaisesti ja pitkin hampain ja anastaen räikeästä tietoisesta ylivertaisuudestamme omiin nimiinne niin paljon kuin vain apinan sydämmenne kehtaa ja pystyy.


Mutta nyt on nääx TURHA ja MYÖHÄISTÄ mankua kun märkä paska on lävähtänyt jo housuun ja pitkin kinttuja, ja "maan johtajina" on VIHOLLISET.
MIKSI näin on !?!?

Se johtuu hyvin yksinkertaisesti siitä että; se on MAHDOLLISTA.
Siitä / tästä se JOHTUU. Se on sen takia. Se johtuu siis triviaalimmin ja tarkemmin ?....
.....juuri niin; siitä että Järjestelmä MAHDOLLISTAA sen.
Se siis TARKOITTAA että...?...

Jep ! Siehän oot jumalauta VIXU !! Se meinaa SIIS SITÄ että Järjestelmä on syvältä Saatanan perseestä ja takapuolesta ja tulee kylmästi ja ennenmuuta ROHKEASTI heittää Historian tuleen ja pölyiseen romuläjään kuten Maijat ja futiksenpeluu irtopäillä. Joka on SAMAA tasoa ja kategoriaa kuin "lain" ja kyttäin ym palvonta. AIVAN. TÄSMÄLLEEN. SAMAA.
Ei eroa.
Todennäköisesti te "Normaalit" NÄETTE kuitenkin siinä tai niissä  jonkin eron, mutta se on VAIN teidän päähänne istutettu humpuuki ja hevosenpaska ja demonien VALEHTELEMA ja KEKSIMÄ ...no... vääränlainen ja harhaluloinen ja umpityhmä Maailmankuva. Taikauskoa ja Jantelakia ja Rahtikulttia ja muuta primitiiviä apinautta. SITÄ se ON.


Teidän tuota vitun märehtivää marinaanne on kertakaikkiaan sydäntäriipivän ÄRSYTTÄVÄÄ ja turhauttavaa lukea. Te ette saatana saa sanotuksi EDES KESKENÄNNE jumalauta vittu BLOGEISSA !!!! Hahahahaha ...Kristus VITTU MITEN LAIMEITA te oikein VOOOOIITTE olla !??!
Ai miin ONKO sille joku raja !??!

Ei ihme ettei kenestäkään "poliitikosta" ole muista kuin Halla-Ahosta siis joskus, SANOMAAN mistään mitään.
ONGELMAN YDIN on niiden nilviäisten tapauksessa sellainen, että vaikka kyseessä olisikin joku yksi  mmbwiljardeista, poikkeus, eli "poliitikko" joka EI OLE mukana siinä rikollisuudessa vain rahan ja vallan ja sen sellaisen takia, ei sekään saa suutaan tarpeeksi SUORIN SANOIN  auki  koska ei USKO.
Tuossa on KOKO totuus jo, sitä ei tarvitsisi laventaa, mutta koska ette kuitenkaa snaijaa tai halua ymmärtää, lavennan vähän.
Sellainenkaan ei USKO että "äänestäjät" ovat kyllä ihan tasan 100 % SAMAA MIELTÄ ja NÄKEVÄT ja KUULEVAT ja haistavat ja maistavat samat asiat ja melko samoin, ja sellainenkaan "poliitikko" ei siksi USKALLA sanoa mistään mitään liian selkeää ja suoraa koska on täysin VARMA että menettää "uransa". He siis luulevat että "uralla" on JOTAIN / mitään väliä.
Ja TÄLLAISTEN planeetalle minut laskettiin heitä opettamaan !!?!?!?!!? Ai miin.... minä opettaisin mieluummin jotain vuohten kaltaisia Morlokkeja Andromedan galaksin jollain nätillä planeetalla, kuin näitä vitun MEGAjästipäisiä väärässäolevia inttäviä vitun idiootteja ja ilkiöitä ja jäykkiä kusipäitä. Ja siis TYPERYKSIÄ !

Tyhmyys on teissä paitsi VAHVANA, myös LUJASSA !!
Istuu sitkeässä !!

T O D E L L A !!Ei teitä oikein VOI auttaa. Minä joudun toteamaan.

MINÄ olen niin TOTAALINEN ja ULTRAPÄTEVÄ tässä "opettajantyössäni" että jos kohtaisitte minut "livenä" ja HALUAISITTE OPPIA jotakin, poistuisitte  HYVIN selkeästi opetettuina ja paljon tietoisempina ja minua ehkä jopa kammoavina läheltäni. Apinat ei TYKKÄÄ  ===> OIKEASTI OPPIA juuri ikinä juuri mitään, se järkyttää niitä SYVÄSTI.
KAIKKI näet LUULEE olevansa OIKEASSA ja koko ajan. Totuuden kertominen "ihmisille" ON siksi aina vähän.....niin ja näin.... ihmiset näet OVAT ihan oikeasti, oikeasti apinoita, ja apinat ....ne mm suuttuu hyvin helposti. Ne leppyy hyvin hitaaaaaasti, jos ikinä, ja kantaa kaunaa lopullisesti ja kostaa... todennäköisesti.
MINULLE ! SIKSI että kerroin heille TOTUUDEN, siinä missä heille on siihen asti VAIN VALEHDELTU koko elämä.
Tämän takia.


TÄMÄN TAKIA mm minä en siedä ihmisiä tai opeta heitä tai pyri olemaan heidän parissaan enempää kuin on pakko.

* * * * *


Mutta hei ! Koska en halua tästä mitään piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkää jeremiaadia, niin kysyn pari lyhyttä kysymystä !


- Onko mielestänne jotenkin järkevää tai sieluullista tai oikeamielistä tai oikein, tai reilua ja oikeudenmukaista ja biologian yms itsestäänselvät faktat mukaanlukien siedettävää ja käsitettävää jne ynnämuuta tällaista, että  ...asut ja elät ja olet alueella jota kutsutaan "maaksi", "maata" "johtaa" PIENI ryhmä hyvin tietyntyyppisiä mulkkuja. Nämä mulkut usein PERIVÄT "valtansa" ja heille tuosta muodostuu vääjäämättä lopullinen ja itseäntoistava elämäntapa joka ylittää MOOOONTA Sukupolvea. Jos olet vielä mukana niin jatketaa... onko oikein siis että tuollainen pikkuruinen promille Koko Kansasta  SAA PÄÄTTÄÄ  KAIKKIEN MUIDEN PUOLESTA KAIKKIEN MUIDEN KAIKKI ASIAT ?

Siinä kysymys yksi ^ !  SIITÄHÄN sis ON kyse "politiikassa" / "Hallinnossa" tai miksikä sitä nyt haluaakin kutsua juuri tälläviikolla. Onko tuo ^ TOIMIVA ja realistinen elämän elämisen malli ja itseääntoistava kaava tämän planeetan tunnetuissa pintaolosuhteissa ja sen apinaihmisten tunnetuissa "sosiaalisissa" yms ympyröissä !?
Onko tuo "malli" ........."elinkelpoinen" ?!

Helsingissä PÄÄTETÄÄN Utsjoen asioista, lyhyesti sanottuna.

Ja KATSOKAA miten piiiiiiiitkäksi kirjoitus venyyyyyyyyyyyyy jo NYT ^ !! Ei kukaan tällaista haluaisi lukea, saati sitten kirjoittaa. Ainakaan aiheesta joka tuottaa vain, VAIN, VIHAA ja ärtymystä ja siinä sivussa vielä raivostuttavaa turhautumistakin. JA masennusta ! Ei pidä unohtaa sitäkään.


Tässä on tämä Hankamäen uusi teksti: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/12/yksittaisista-yleiseen-mika-on-tarpeeksi.html

Milloin on tarpeeksi hän kysyy.......MINUA tuo hyytää ja inhottaa jne, minä sanon ettei niillä OLE mitään KYKYÄ rajoittaa ITSE ITSEÄÄN, joilta te toivottoman naiivit tollot sitä nyt TAAS odotatte. Ne on SIKSI "poliitikkoja" to begin with !! Herran tähden !!
Miksei teille ikinä mene perille ?!


Teidän pitäisi kyetä siis LOPETTAMAAN "politiikka" ja teidän pitäisi LOPETTAA kytät, "lailla" ei ole MITÄÄN väliä eikä merkitystä suuntaan tai toiseen ilman kyttää. Jos sammutat koneen, sen käskykielellä ja koodilla ei ole minkään valtakunnan minkäänlaista väliä ja merkitystä, se KONE on se vihollinen, ei se PELKKÄ koodi. Se ON, VAIN, koodia.

Sillä EI OLE teihin MITÄÄN valtaa jollette ANNA sillä olla. SIINÄ on KOKO. JUTUN. JUJU.

"Maataan" eli ALUETTAAN voi PUOLUSTAA ulkoisia toisia apinaleirejä vastaan kyllä ilman minkäänlaista koodistoa ja aivottomia työhevosiakin, JOS vain on tarpeeksi älykäs ja LUOTTAA niihin toisiin, niihin "omiinsa" jne, ja jos ne on saatu nitistettyä jotka näyttelevät omaa mutta ovat kaikkea muuta.

Ja jos te todella olette niin toivottoman alkeellisen moraalittomia että ITSE lankeatte KAAOKSEEN ja siihen negatiiviseen versioon Anarkiasta HETI sillä sekunnilla kun kyttä lakkaa olemasta, niin ...hei ? What can i say ?  Ei ole teittiä auttaminen. Se on VARMA.
Te tiedätte sitten itsekin miten vietätte seuraavat 5000-100 000 vuotta. Ihan kuten viimeisetkin vastaavat.

Vaikkakin JOTAIN, ON, tulossa !! En sano mitä, mutta jotain. Enkä TIEDÄKÄÄN tarkalleen mitä ja koska, mutta ....sanotaan nyt että ...tiedänhän minä :)

Minähän OLEN, eräänlainen "Tietäjä". Tai Shamaani tai näkijä tai mikä lie.
Yks juttu muuten jonka voisitte jo lakata, on tuo NAISEN pedestalisointi ja naisten ja eritoten TYTTÖJEN, eli NUORTEN naisten, kuunteleminen ja ääneenpäästäminen JOKA vitun asiassa ja JOKA vitun tuutissa. Ne on tyhmimmät ja alkeellisimmat ja aivottomimmat ja EHDOTTOMASTI sieluttomimmat ja takaperoisimmat ja taannuttavimmat ja moraalittomimmat ja häikäilemättömimmät ja ongelmallisimmat APINAT mitä Maa päällään kantaa. Niistä EI SEURAA MITÄÄN HYVÄÄ !! Eritoten Johdattajina.
Ne on kollektiivisia yksinkertaisia itsekkäitä idiootteja eläimiä, isoilla tisseillä, ja ne Johdattaa...parhaimmillaankin vain takaisin ===> Laumaan.
Iäiseen tunkkaisuuteen.


TOTAALISEEN TAANTUMUKSEEN.

_slamiin  muun muassa.

Kiitti.


En esittänyt nyt sitä kysymystä "2" ! Se jääköön, en jaksa nyt jankata tätä taas. Ja taas ja taas. Ja tämä oli TÄYSIN ex tempore muutenkin.


Palaan luultavasti asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti