keskiviikko 12. joulukuuta 2018

KATSOKAA TÄMÄ !! (Yk-9/11-Oklahoman Pommitus jne)

https://www.youtube.com/watch?v=x13SYc0XIIc


Y.K !! ...HAH AHAHaa..... WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!

Hei: LUE se ylin / ensimmäinen kommentti !! Korealainen poikabändi.....Miettikää vasurit yms HETKI että te olette KILJUEN ja rummuttaen ja kaduille älykääpiöiden joukkioiksi kerääntyen ja muiden sensuroimista ja hiljentämistä VAATIEN   ===> TUKENEET kaikin idiootinvoiminne tuota "illuminatia" tuota Saatanan Lasten Paskajengiä !!

Te olette menneet "above and beyond" tehdäksenne NIIDEN Demonintyön niin helpoksi ja menestyneeksi kuin mahdollista.


Mutta eniwei... aika vitunmoinen stoori ^ !!  Ja Wanha Kunno Deivid Wilkokkikin se siinä.
TÄLTÄ KANTILTA... emme voisi enä kiinnostavmpia aikoja kyllä elää, se TÄYTYY sanoa !! JA se TÄYTYY olla tyhmimmällekin älylliselle kääpiölle päivänselvää !!!

Ja hei; ehkä kannataisi paitsi murhata BRUTAALISTI koko tuo vitun demoninpalvoja porukka, mutta hyökätä sinne maan alle ?!?!? Niihin tukikohtiin !?!? Mihin ilmeisesti pistivät ne lentokoneiden sisälläolleet ihmiset Syyskuussa 2001.
Minä olen itse TUNTENUT ja ollut alusta asti sitä mieltä että vitut niissä koneissa IHMISIÄ ollut sisällä, ja nyt tuo sanoo mitä sanoo... en itse asiassa juurikaan epäile.

Mutta että YK !!!!

KATSOKAA Mykkäset ja muut kusipäät paskaruutat !! KATSOKAA mihin Järjestöön MEIDÄT taas "sitoutitte" kuin kunnon Satanistit.


Monastiko tämä pitää jauhaa teille Pimeyden Älykääpiöille palvelijoille ja demonikoirille; te ETTE TIEDÄ mitä te teette !!
Jumalauta sen sanoi jo JEESUS teille pari vuosiTUHATTA sitten, ettekä te ole muuttuneet TIPPAAKAAN.
Jos mitään; olette PAHEMPIA.
KATSOKAA tuo vitun video !!! AINAKIN noin vartin kohdalle; siinä mäjähtää silmillenne sangen tuttu logo ....eräs "Vapaamuurarijärjestö" jossa käväisi myös muun vasemmistolais-ilkiö-idiootti ANTAMASSA Suomenkin noiden vitun  Globaalien Satanistivittupäiden käsiin !
Josta saa saatanan typerä taulapää sitten myös maksaa !

Se EI SAA päästä siitä kuin demonikoira veräjästä ! Kuten ei YKSIKÄÄN näistä Sielunvihollisista.

Painakaa TÄMÄ syvälle sieluunne, oli se sitten miniatyyrinen tai edes lampaan tasoinen.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti