maanantai 31. joulukuuta 2018

Ählämi Käskee

https://salehzadeh.wordpress.com/2018/12/30/jos-olisin-poliitikko-mita-tekisin-2019/Ensivuosi on siis oikein hyvä ja oikea aika suomalaisille kumartaa / pyllistää Muslimeille ja muille vitun ruskeille eläimille yhä vain syvempään ja alemmas ja enemmän. Ok gadit.


"Lähi-Idäksi"  kutsuttu kiehuvankuuma paskapaise maailman pinataparassa, on ilmeisesti jotenkin tärkeä suomalaisille ja suomelle. Ok.
Sellaisille joita kutkuttaa loputtomiin nuo muodikkaat "poliittiset" käsitteet kuten kliintetsh, mikä ei TARKOITA mitään, mutta KUULOSTAA HYVÄLTÄ.
Ja SE on siinä SE JUTTU.


Jaaaa...mitäs vielä... jaa niin juu, ei niin kamalan yllättäen kumminkaan; on ähly sitä mieltä Suomi voisi ottaa tänne ihan hyvin maleksimaan tuhatmäärin lisää "kiintiö"nekruja ja muita paskanruskeita paskaläjiä jne.
Juu EI KIITTI. SANON MINÄ, ja minua ei ylipäänsä KIINNOSTA mitä sinä sanot tai joku vitun hipin-vasurin-kuvots "monikultturisti" saasta ja saatanan pakana.
Te voitte molemmat suksia esim sinne virnuilevien marakattien Lähi-Itään.Ja tunkkaiseksi lopuksi haluaa hän totta munassa suitsia  suita ja lopettaa maskuliinisen suoran puheen. Jolle siis nykyään on tuo Marxistien viljelemä Orwellilta suoraan KOPIOITU eufemismi eli kiertoilmaisu jota en käytä IKINÄ enkä koskaan. Eikä KENENKÄÄN tule sitä käyttää, mutta koska te muut käytte jollain kaalisopalla ettekä edes apinan tasoisilla aivoilla, ettekä te ole tajuissanne tässä(kään) ulottuvuudessa; vasurit "skorettaa" vain VOITON toisensa perään.


Minun lempiblogaajanihan sanoi jo VUUOSIA sitten että "oikeisto EI. VOI. VOITTAA" ja se on yhtä totta nyt kuin se on AINA ollut ja tulee näemmä IÄTI olemaan. Ne EI. VAIN. TAJUA.
Kertakaikkiaan.

Ne on siis tyhmempiä kuin vasurit !Kiitti.Pysykää kaukana minusta ja minun maastani !!!
Kiitti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti