sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Videoarvostelu Bleidrannerista

https://www.youtube.com/watch?v=jCN9Akc9zbc
Taas tuo tyyppi.


Hyvä video, lyhyt ja tarpeeksi ytimekäskin. "Vittu että minä sitten petyin totaalisesti!" jne.
Näin se on.

Säälittävää ja ärsyttävää lukea noiden VITUN "milleniaali-hipsteri-hamsteri" näsäviisastelijoiden keltapäisten vasurien tyhmää sölkötystä  tuolla kommenteissa kuin äijä on nyt vaan väärässä kun ei o sitä mieltä mitä pitäis olla  ! Nii, ja hei se on tosi hyvä leffa...ja KAIKKI on sitä miältä ja näi ! Sä oot vaan tyhmä ja väärässä ja Rasisti™  ja näi ! Nii !

Ja se sen saundträkkikin oli puhdasta kultaa, jonka kauniit ja hienot ja kikkeliäkutittelevat nyanssit tanssahtelivat hienostuneen elegantisti siinä kauniissa kauniissa loppukohtauksessa, jossa oli LUNTA ja kaikkee(!!) hei, korostaen hetken tunteellista emootiota ja sölkötyksen sylkeä ja kaudeuden ylimaallista hengellistä helinää ja ..... ja mitä vittua vielä !??!


Vittu on se nyt vaikea perkele MYÖNTÄÄ että se oli vain läjä kurjaa keskinkertaista PASKAA. End of story !
Se oli niin paska, että paskansi sen alkuperäisenkin päälle ! Ja ISON motin !!
Ja tuon musiikki, jos sitä YLILUJAA METELIÄ JA VÄRINÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!! voi musiikiksi edes kutsua, oli ehkä elokuvahistorian kurjinta ja lahjattominta vingutusta ja pärinää ja surinaa ja kuten joku tuubissa kommentoikin "elektroonisia pieruja". Täsmälleen.

Uusi Bleidranner oli; ihan totaalinen ja abysmaalinen fiasko !!
Ei mitään sijaa selittelyille. Se on kakkaa, paskaa, kuraa, todella HUONO. Tosi tosi huono elokuva. Ja ehkä jopa huonompi musa !

Tänä huonouden aikakautena tämä oli jo eräänlainen saavutus ! Riman melko SELKEÄ alitus !Mutta eniwei, tsiigatkaa kun tuo ...oliko tuo joku Rob tai jotain, vuorostaan nyt löyhyttää tuota kakkaläjää / kasaa.

Hyh-hyh.

Dude ^ is right, but only too KIND !! B.R 2049 is 1 of the WORST films probly EVER. 

@JesusChristWhatUtterCrap!!
#GodWhatABSOLUTEdogSHIT!

And it has the, de facto; worst soundtrack EVER compiled or shat by some fucking (probably Khasarian) hobo !!

FUCK YOU MAKERS OF B.R 2049 !!

Go fuck yaselves !


Ty.Kiitti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti