tiistai 14. marraskuuta 2017

Jätteenkeräyskoira / Elukat ja Jätteet (muovi siis)

https://www.youtube.com/watch?v=Sdbxkri1XyE
Siinä on koirallekin hyvää käyttöä, ja varmaankin sen omasta mielestäkin melko täydellinen, seikkailuntäyteinen, elämä.
Eli vasurit löytäisi tuostakin jotain valitettavaa ja "rääkkäystä" tai jonkin kauhun ja kaustin.

Mutta kuitenkin, katsokaa, ja oppikaa. Lähinnä; pitämään niistä perkeleen muovijätteistä parempi huoli. Joskin tämä nyt EI OLE suomessa mikään niin suuri juttu, mutta silloinhan se pitäisi olla helpompaa kuin helppoa olla päästämättä sitä ongelmaksi ylipäätään, toisin kuin "Maahanmuuttoa™" esim.


Tuo on muutenkin melko hyvä kanava muuten.


Laittakaa ny VITTU SENTÄÄN jo sitten se MUOVINKERÄYSPISTE joka vitun kerrostaloon ja asuin alueiden sekaan ja lähelle !!!

Ai miin KUINKA VAIKEAA tämä VOI olla ??!?! Hei !? Vitun kusipäiset kommarimarxisti jästipäät.

Vittu siihen tarvita YHTÄKÄÄN "poliittista" MITÄÄN, ei yhtäkään vitun "päätöstä" ja muuta "kuunnelllaan keskinkertaisen alle jääneitä hyödyttömiä, mutta yliylpeitä reppanoita kaiken hidastajia! mitä NIIIIIIIILLÄ on nyt tähän sanottavaa ! Nii ! Mitä KOMITEA nyt TÄÄÄÄHÄN ja täääähän, SANOO, nii, mitä ne NYT SALLII tai ei! Kuunnellaan nääs ensin se ! Ne tiätää kyllä! Et sä tiä mitään" muminaa ja yninää, vaan se että se TEHDÄÄN !

Sitten se on TEHTY.
Eli jotain mitä NAISET        I N H O A A.

Sillä siihen jää KESKUSTELU ja loputon vatvominen ja jankutus ja pissaliisain keskinäinen ja aivan mielensammuttava, tyhmääkin vähempi, älykääpiömäinen vitun puhuminen ja "suunnittelu" ja minkä lie vitun "suunnitelman keskustelusta" laatiminen ja miettiminen ja siihen useasti vielä palaaminen, ja palaveeraaminen ja "asiaan palaaminen" ja "katotaan myöhemmin ja nähään" ja muu vitun märehtiminen; VITTU    TEHKÄÄÄÄÄÄÄ SE !! SIITEN SE ON TEHTY ! KUN SEN TEKEE.
KUN SEN TEKEE; SE ON TEHTY !!

Se on TEHTY, ja OLEMASSA, kun se on T E H T Y. EI kun hidastajat  "keskustelevat" siitä, kunnes kaikki lobotomisoituvat yhtä tyhmiksi kuhnureiksi kuten he, vailla sielua ja energiaa ja aivotoimintaa tai inspiraatiota ja intoa ja motivaatiota tms.

VITTU että alkaa ärsyttää jo tämä kirjoitus saatana !!
Sanon vielä ennenkuin lyön näppikseni murskaksi, että; muistuttaisin että tuon muovi takaisin bensaksi tai kerosiiniksi tai miksikä vain (!!) - jutun keksi OMASSA VITUN autotallissaan tai paskahuusissaan, omalla ajallaan YKSI Japanilainen "Vähän Vanhempi Mies" !!

Eli siis toisinsanottuna; YKSI äijä on RÄIKEÄSTI PAREMPI ja tehokkaampi ja PYSTYVÄMPI ja älykkäämpi ja AIKAANSAAVEMPI kuin KAIKKI "poliittinen / laillinen" / keskinkertaisten koiranpaskojen keskenään mumisema ja ynisemä tunkkainen typerä vitun Paholaisen Paska !

YKSI MIES RIITTÄÄ !!

YKSI !

One man.
Ein man !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti