lauantai 25. marraskuuta 2017

Enbusken Kolumni ja Aurinkojuntti

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711242200558807_u0.shtml


Nyt tuli Enbuske kyllä sitten ihan...........
..............täyttä !


A S I A A !!!!


THAhahahaaaaa. Naulan kantaan, mutta vielä ihan liian nätisti sanottuna.

Kyllä; nuo "Suurten Ikäluokkien" miehet itse asiassa ON tyhmiä ja pahoja ja häijyjä ja häiriintyneitä. Mutta muutoin olet täsmällisen oikeassa, ja olenhan itsekin sanonut nämä asiat eri aikoina ja eri teksteissä pitkin Blogia. Ja tuo"kolumni", mikä vittu sitten onkaan "kolumni", on lähes jotain mitä olisin itse voinut kirjoittaa.

Ja mikä säälittävintä ja naurettavinta, on että kommenteisa heti ensimmäisestä lähtien, tullaan parahtaen heittäytymään poikkiteloin jalkoihisi ja  VAHVISTAMAAN täten KAIKKI mitä sanoit / kirjoitit, verbatim, sellaisenaan.

-

Kuka VITTU MAKSAA "Tamille" sen jostain vitun hölötyksistä ja hevonpaska tiuskimisista ja jostain vitun "seminaareista" ?!?!?! Kristus VITTU miten tyhmää lantajunttikansaa nämä VOI(!!!!!!) olla !!!  Mutta hei; kyllähän nyt lantajuntti vetätyy toisen LANTAJUNTIN kupeeseen ulisemaan ja tiuskimaan, mieluummin kuin tulee esim kuulemaan MINUN oikeaa ja todellista ja todella oikeamielistä Saarnaani. Josta voisivat vahingossa vaikka oppia paljon !
Muttei niin voi tehdä, siinä on ongelma kuten turvenuijien peruskoodissa; minua ei näet VOI OLLA olemassa !! Minä MURSKAAN Jantelain ja sikäli KAIKEN "lain" jo silkalla olemassaolollani. Minä olen kuin Khan; parempi KAIKESSA / kaikin tavoin. Minä voin halutessani saada teidät nauramaan, HELPOSTI, minä nauran TEILLE, minä olen teitä viisaampi, minä tiedän teitä paremmin ja enemmän, minä olen lahjakkaampi kuin te YHTEENSÄ jne jne. Joten; minua ei VOI olla olemassa !!!
Ettexte nyt käsitä ??!  Junttiheterouden ultrakovan ja ultraheteron JunttiHeterouden neutriinontiheä ja kova ydin ei saata käsittää eikä taipua hyväksymään että näin ON !! Tässähän minä OLEN ja kirjoitan !!! Tällä taajuudella lähetän ! Täällä minä OLEN !!!

Ja täyspäisessä maassa olisin jo se kuka olisin, eli Se ykköstyyppi. "Joku Kuuluisa" ja teillä olisi kokonainen kerros lisää uutta kulttuuria, uusia sanoja ja käsitteitä ja sanontoja yms, mutta fuck you on minun loppukaneettini täällä ja teille.
Pitäkää kiukkuisat nyrpeät mulkut tunkkinne ja tehkää maailma tukalaksi.

SE on aika hyvä RANGAISTUS teille lopultakin; antaa teidän vain olla, ja olla opettamatta, ja tuomita teidät pysymään sellaisina kuin olette.

"Seuraan tuota suurten ikäluokan äijien maailmaa kuin seuraisin tutkijana muurahaisten elämää."

Hahaaa täsmälleen noin ^ ! Ihan sama kuin minä ja "suomalaisuus" yleensäkkin ja ylipäätään; sitä vain tuijottaa haavi auki että onko näkemäni moukkamainen lantajunttius TODELLA TOTTA !!!!!?
Näinkö ja kuulinko ja koinko TODELLA tuonkin !??! Jne ad NAUSEAM.


Tokihan me Jalot ja Suuret Sielut olemme JO auttaneet näitä pienipäisiä slaavilaisreppanoita enemmän kuin paljon, siitä vain ei tulla kiittämään vaan sättimään, ja mikä pahinta; se on maksanut ainakin MINULLE jo mielenterveyteni ja suurimman osa sieluani ja koko tunne-elämäni ja kaiken muunkin. Tyhmien auttaminen ja Pirujen nostaminen kohti "Taivasta" on sikäli sangen vaarallista puuhaa. Se tappaa oman sielun hyvin suurella todennäköisyydellä. Kuin kyttää yrittäisit valaista, tai "poliitikkoa" tai jotain muuta perseenlävestä ulostyönnettyä pikku megakusipäätä; se on SAMA kuin yrittäisit pelastaa villiä villielukkaa jostain hyisestä joesta tai jyrkältä kallionkielekkeeltä tjns, se koituu luultavasti ITSELLE vaaralliseksi ja lopultakin TURHAKSI. Tyhmä ei KÄSITÄ sitä mitä on OIKEASTI tekeillä, koska se TULKITSEE JOKAIKISEN TILANTEEN oman, jo valmiiksipureskellun, MAAAAAAAAAA IL   MAN   KU  VAN SA kautta. Eikä käsitä että sitä yritetään AUTTAA.

MAAILMANKUVA on se mikä tyhmistä tekee oikein POIKKEAVAN tyhmiä, ja kukaan ei ole yhtä hankala venkuroiva ja vääntelehtivä idiootti pässi tässä suhteessa kuin Poliisi tai "lainsäätäjä" / "poliitikko" tai jokin VITUN viiiripäinen vitun  VITTUPÄÄ jästipää paskapää-kusipää öykkäri, joku saatanan tunkkainen mulkku noilta Entisajoilta. Joku tuollainen Karvainen Äijä ja ASENTEELLA !"Uho tai viina on heidän turvansa, kun he eivät tiedä, miten olla sosiaalisessa tilanteessa."

HAhaaaa  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa^^ aivan loistavaa. Täsmälleen noin. SÄÄLITTÄVÄÄ !! Säälittävää herran tähden ! Kristus miten HEIVERÖISIÄ nämä MEGALUJAT oikein "JÄTKÄT!" voi todella olla. Hellan telttat tetään; siellä ISON örisevän ÄijänKörilään sisällä asuu oikeasti vain tosi tosi PIENI pelokas kakkahousupoika joka ei saanut ikinä oikeaa LAPSUUTTA ja sen kokemuksia, ja jäi siten tynkäkasvuiseksi, kitukasvuiseksi, kehitykseltään HÄIRIINTYNEEKSI eli ns de facto "kehariksi". Jälkeenjääneeksi !

Ja  sitähän Finuiitit ON, aina kun ovat Oikeiden Valkoisten rinnalla / kanssa tekemisissä, näette AINA Anglojen / Jenkkien ilmeissä sellaista säälinsekaista ihmetystä mitä on varattuna myös P-Korealaisille ja kaikille EI-valkoisille. Anglojen on vaikeaa käsittää MISTÄ moinen supertyperyys ja moukkamainen "ttu mä oon sua kovempi jätkä vitun homoooo!!" asenne kumpuaa ja tulee.
Ne EI OLE näet eläneet yhtä tunkkaisessa slaavilaisessa komentokommunismissa ja totalitääri -Kytät On Pyhii- Kollektivismissa, vaan jossain päin Anglosfääriä. Ehkä Amerikassa, ehkä Austraaliassa.
Siellä ei olla ihan yhtä nihkeän typerää junttimulkkupopulaa kitukasvuista paskapäätä kuin täällä.

Ja Jenkit yms oikein TYKKÄÄ siitä jos joku menestyy ja antavat sen menestyä, eikä yritä kaikin käytettävissäolevin keinoin mitätöidä sitä ja kiistää toisen itsestäänselvä lahjakkuus eli PAREMMUUS jollakin alalla. Täällä esim...uuu ai dont nou; jos menisit Ständapin sekaan, KENET luulisit saavasi niskaasi hönkimään, makkaranhajuisella hengellää, KUN juttusi on liian poikkeavia ja hänelle epämiellyttäviä, ja suomalaisille aivan K Ä S I T T Ä M Ä T T Ö M I Ä eli siis yksinkertaisesti Oikeasti Hauskoja ?!?!
Kenen LUUUULISIT reagoivan siihen jotenkin öykkärimäisellä paniikilla ?! Joku TODELLA SUUUUUURI !! (Nimi).


Eniwei...... minulla on, mainittakoon, ollut kai jo vuodesta 2013 tai 14, ainakin melko valmiina kirjoitus nimeltä "Nuoret Hoi!" jossa olin enemmän tai vähemmän kehottanut nykynuoria hoksaamaan tilanteen, eli että nämä vanhat ja HAPPAMAT mulkut pilaa kaiken, myös HEIDÄN mahdollisuutensa. Nuo Vanhat Sukupolvet on sisältä silkkaa demoonista paskaa ja joutaa roskiin. Ne on kuin meidän paikalliset Juutalaiset jotka tulisi kaasuttaa !

Niissä asuu itse "Piru", ja niiden typerä häijyys pilaa ihan kaiken, aivan kaiken. Aivan siis ihan KAIKEN ! Kaiken. Eikä ne siitä PARANE, niin ei tule tässä inkarnaatiossa käymään, se on turhaa huuhaata odottaa sellaista. Väääääääääääääääääähän ne voi lientyä ja hillitä typerää paskapäätään, mutta se on vain biologiaa, ei ne siitä mihinkään pääse, as such.

Ne on Pilaantunutta Tavaraa, plain and simple.

-

Ja TAHAH AHAHAHahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!Arto Nyyberi muuten ON, robotti !! Tahahah hahahahahaa aivan loistavasti sanottu kyllä ! Bravo mein juude ! Bravo.
Kuivempaa ja vähemmän ihmistä, ja rutikuivempaa ja tylsempää ja itsensä ja sisältönsä paremmin ja tehokkaammin ja tiukemmin sammuttanutta ja kontrolloivasti tappanutta, ja puutuneempaa ja nuutuneempaa ja tukahtuneempaa ja muumioituneempaa Tunkkaista Tiukkapipojunttia saa muuten hakea !!

Siinä on totisesti taas yksi vitu "äijä" joka määrittelee Jäykkyyden !! Se on niin jäykkä ettei edes kanttikone saisi sitä oikaistua. Eli siis ihan Oikeaoppinen Vanhakaartilainen !

Voisi siis myös sanoa että "Arto Nyberg on rautakanki" ?! Mutta olisihan se jo vähän ehkä loukkaavaa rautakankia kohtaan ? Ne on kuitenkin muutoin ihan jees, ja hyödyllisiä, eikä kulje viittä vuosikymmentä samassa saatanan rokkapilitukassa ja Jess-farkuissa ja jossain vitun flanellipaidassa ja yksi ainut ilme pinnallaan. Rautakankikin sentään ELÄÄ esim ilman lämpötilan ja kosteudenkin vähän, yms, mukaan ja mukana. Nyyberi ei. Se ja sen ilmekään ei edes VÄRÄHDÄ !
Vaikka vieressä räjähtäisi POMMI(!!) eli ählämi, ei Nyybär ole sen kummempi kuin istuesssan tiukalla ja asiallisella ja "Poliittisesti Hyväksyttävällä" skeidalla.

Ja se ei edes ole kyttä !!!
....ei VITTU !! Päätelkää saatana siitä !!

TUO ei vielä riitä kyttäyteen !!

-


Täytyy sanoa että onhan tuokin kyllä totta, että nuo varhaisvaiheen "hipit" sai hillumisellaan sentään edes JOOOTAKIN kai aikaiseksi, ja todentotta myös miehille !

#KiittiSiitä!


-"Suurten ikäluokkien miehet siis halusivat hakea statusta ja johtajuutta. Ja koska johtajuus oli vaatinut niin suuria uhrauksia, siihen kuuluviksi ”luontaiseduiksi” laskettiin esimerkiksi naisten ahdistelu. Siksi monelle Me Too -kampanjassa kiinni jääneelle vanhemmalle miehelle on tullut vilpittömänä yllätyksenä se, että naisia ei saisi ahdistella. Tai että heille ei saisi puhua rivoja töissä tai että heitä ei saisi tytötellä. Se on ollut samanlainen luontaisetu kuin leasing-auto tai työsuhde-NMT."

Todella hyvä tilannekuvaus ^. Ei mitään mihin en itse pystyisi, mutta ei tuota kai tarvi tuon kummemmin kuvatakkaan.


Nuo Vanhemman Sukupolven Äijänköriläät on lähes KAIKKI ihan pelkkiä häiriintyneitä moukkia vailla esim käytöstapoja saati sitten tunteita ja sielua ja Elävää Itseä. Ne on mielenvikaisia ja jäätyneen raudan koviksi jäykistyneitä Anti-Elämänmuotoja ja kusipäitä öykkäreitä par excellance, eksyneitä pikku kusipääpoikia vailla persoonaa ja sielua tai mitään niin merkittävää.  Ne on kuin ählämi tai nekru tjns; karkeita primitiivisiä moukkamaisia öykkäreitä, jotka eroaa esim viidakon apinasta vain ja lähinnä siinä ja siten että apinoillakin on sentään jokin vitun "roti" ja jotain tajua ja häpyä ja rajaa ja jokin selkeä ymmärrys asioiden luonnolisesta järjestyksestä yms. Apinat ei myöskään ole tappaneet / antaneet tappaa sieluaan ! APINOILLAKIN on enemmän sielua kuin noilla turvenuijilla paskapusseilla !

Ja tietääkseni, urosapinat osaa edes vähän käyttäytyä naaraidenkin lähetyvillä, vaikka niiden naaraat onkin PALJON viehättävämpiä kuin vanhanajan suomalaiset miehennäköiset vitun Sirkka-Liisat viiksineen ja rasvaisine tukkineen ja muodottomine plösöine "fysiikkoineen" ja pölkkypäineen jne.

Kiimainenkin esim...sanotaan nyt gorilla esim, osaa pitää itsensä kurissa lähes ihailtavasti verrattuna esim tuohon Haliwuudjutkuun, joka ei kai sitten vain KÄSITÄ ettei naarasta "kuulu" läpsäistä takapuolelle jos sellainen sattuu ohi kulkemaan.
Vitun älykääpiö moukka.

A P I N A K I N on sellaisen YLÄPUOLELLA !! Miettikää SITÄ !!
Halvatun rehvelit !


- - - - -


Mutta oikein loistava ja Suomlannissa TÄRKEÄ kirjoitus kyllä !! Täytyykin alkaa lukemaan näitä Enbusken juttuja sitten useamminkin, se ON näköjään, tämä Enbuske olio, tällainen melko YLEINEN "keissi", eritoten kun KATSOTTE ihan SILMILLÄNNE tuon haastattelun tuota "pikkukuvaa", missä ISOpäinen juutalainen / Khasaari on PIENIpäisen ja valkoiseksi itseäänluulevan vitun b-luokan slaavilaisryssän vieressä. Vittu NAURETTAVA ero !!
NAURETTAVA !

MINÄ ja Enbuske pystyisimme Keskustelemaan, mutta ei Finuiitti ja Enbuske. Tuomas on teitä liian paljon älykkäämpi. Ja kuinka ollakkaan; on kommenteissa riekkumassa toinen toistaan tyhmempiä paskapäitä, joista yksi Julistaa OMAN ja ITSEENSÄ VANHEMPIENSA EHDOLLISTAMAN MAAILMANKUVAN olevan joku ihan Sika Viisas ja Kiistämätön, NYT TÄÄ ON KUULKAA TÄSSÄ!!, Totuus, kun Sanelee tuossa että "AINA kun .....blääblääblää". Eli neidillä on mennyt tassetti nurin kun on "käyty jonkun henkilöön tai persoonaan" tjns, en tiä mistä se sönköttää. Tamilla tosin ei OLE persoonaa tai Minää sen enempää kuin hevosella, joten en tiedä mitä tässä tapauksessa sölkätä sitäkään vähää. Vitun supertympeä häiriintynyt puiseva hyperjuntti !


Tamin pelkkä PÄÄ on liian pieni. Koko vitun "Äijä! Wrooooaar!" näyttää, ja onkin, aliravitulta nuijapäältä. Kun taas Enbuske näyttää .....Sivistyneeltä, olisi kai hyvä kuvaus.

Tässä on tämä neiti hyperjuntti....
^ Tahahaha, voi hellan telttat.

Nii ! Ei saa olla Tuamas tuhma ! Pitää olla nuhteeton ja suoraselkäinen ja raivoratis ja esimerkillisen kiltti ! ninku mun iskä opetti ! Se Se Auktoriteetti, koko maailmankaikkeudessa kuule ! Jos et o kiltti nin mä kerron sille !


PAINU VITTUUN vitun tunbkkainen ja tunkkaisuutta synnyttävä nyperä vitun pikkumulkku nulkki siitä !
Oksettava tyyppi !!

"Huonoja käytöstapoja" !?!?!? Mitä vittua sinä oikein suollat ja sölkötät helvetin tyhmän nolo pölvästi !?
Suomalaisethan toki pitääkin kyllä, SE on totta, ITSEILMAISUA ja kaikkea "Jumalasta" virtaavaa eli TOTAALISEN ANARKISTISTA ja vapaata ja itsetietoista ja älykästä ja läpitunkevan viisasta ja valaisevan ymmärtävää ja selitysvoismaista ja liian lahjakasta ja pätevää ja kelvolista ja pystyää ja hyvää ja OIKEALLA TAVALLA "Maskuliinista" ja kekseliästä ja hoksaavaista ja nokkelaa ja sen sellaista, "huonona käytöksenä" tjns.

Se on sama Pohjois-Koreassa jossa on Huonoja Käytöstapoja esim olla itkemättä Suurta Mulkkua ☭ TARPEEKSI jos se sattuu kuolemaan, tai leikkauttaa vääränlainen tukka, tai kävellä liian lujaa tai liian hitaaasti tai ilmaista jokin OMA(!!), kehtaakkin perkele(!!), mielipide tai näkemys, esim "tää on liian kuumaa" tjns, jostain asiasta.

SINNE tuo ^ vitun pölkkypää puuveistos sopisi varmasti ihan hyvin !! Siellä EI "SAA" tehdä eikä sanoa mitään; se on pelkkä suuri vankila ja rangaistus siirtokunta ja työleiri, eli Perus Suomijuntin Unelma™ !


Mutta hei; ÄLÄ siellä Finuiitti SANELE !!! Ok ?

Vitun itikka. Vitun "iskän opettama" niljake. Näytät sitä paitsi KYTÄLTÄ ! Luultavasti noin etovan ja nöyryyttävän kankean ankea tyyppi ONKIN kyttä; ai miin mitä muutakaan tuollainen voisi tehdä kuin ulkoistaa tyhmyytensä muiden ihmisten "rikollisuudeksi" !??! Sitähän tuo tuossa jo TEKEE par´aikaa !! Herran perkele sentään.


Mutta summa sumarum: hyvä Enbuske. Nyt tämäkin on taas ja ainakin kerran, kirjoitettu ihan Virallisesti ja kaikkien potentiaalisesti nähtäville.

Nyt vain seurataan muurahaispesän kuhinaa ja tsiigataan kuinka se kuohahtaa kun totuus mainitaan, ohimennen, "kasuaalisti".


Nais !

Kiitti.


Arvostan.


Brav´vo !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti