lauantai 11. marraskuuta 2017

Heedbäristä Konttorissa...

NYT mä hoksasin mitä se on mistä se minua on muistuttanut se sen omituinen ja sanoisinko "hiertynyt" esiintyminen !!

Linnusta !!

SIITÄ se on minua muistuttanut.

Ja jos muistelette tai katsotte juutuubista, niin ainakin yksi asia huomaa melko helposti, Ricky Gervaissin esiintymisestä mitä Heedbäri säälittävän huonosti koetti matkia, on se se ettei Riki missään vaiheessa matkinut mitään lintua. Se EI esittänyt mitään vitun kalkkunaa tms.

Tai vaihtoehtoisesti niskavammaista. En tiä, ehkä "Penalla" on joku "vanha jääkiekkovamma" tai jokin, yläselässä / niskassa, ja SIKSI se usein kohauttelee ja nostelee ja puristelee niskojaan / hartioitaan. Ja heittelee ja roiskii.

Ehkä pena nyökyttelee kuin lintu koska .......koska Heedbäri ei osaa näytellä paskan vertaa !?!?
Ei luultavasti edes paskaläjää tai kasaa ?

Mutta ainakin nyt selvisi MIKÄ JUTTU se ON ! Se on sellainen jokin linnun päännyökyttely juttu.
Kuin jokin lintumainen pakkoliike.
Mikä siis lie ...kai.... ainakin Samin pienessä mielessä, paperialan Bosseille hyvin tyypillinen oire ?
En tiä.


Se on kuin se saisi aina tietyin, onko joku ihan laskenut(?), väliajoin jonkin kouristuksen tai halvauksen niskan alueelle, jolloin sen niska-hartia linja vetäytyy hieman ylöspäin ja kädet sojottaa kai kuin Frankenstainilla; suorina alaviistoon eteen.


SE siis on ilmeisesti Sämin(sic!) inspiraatio tuohon "hahmoonsa" - tuohon nykivään mulkosilmäiseen pussilliseen hölskyviä läskejä ja suolia, kauluspaidassa.
Joka kai hiertelee niskan osalta, ja tekee osansa tuohon ihme nyökyttely ja niskan nakkelu juttuun.
"Pena" ? 


Tai ehkä joku näkymätön hyypiö nipistää(!?!?) sitä aina välillä niskasta ?! En tiä, enkä sulje mitään vaihtoehtoa poiskaan. JOKIN syy tähän TÄYTYY OLLA !

Muttei siinä hänen "hahmossaan" ole muutoinkaan mitään, siis YHTÄÄN MITÄÄN, kunnollista ja hyvää ja kelvollista ja kehuttavaa; se on silkkaa keskinkertaisenkin alle jäävää mitätöntä ja haalea, lahjatonta paskaa.Tätä vain lähdin sanomaan !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti