tiistai 28. marraskuuta 2017

Teemu Läpi

(Os Pers-Läpi)


Käppäillessäni tuossa yhtenä päivänä eräässä kirjakaupassa, satuin näkemään Taide-osiossa kirjan nimeltä "Taiteen Tehtävä ☭" ja tekijänä itse kissanraiskaaja Teemu "Mäki" eli P-Läpi. Eli siis, jos nyt pakko(!) ON kirjoittaa koko nimi, niin siis Pers-Läpi ! 
Oletko nyt tyytyväinen sitten ? Vitun mulkku.

Saatana.

No mutta kuitenkin.

Suutuin melkolailla, hiljaa mielessäni. Vittu että KEHTAA saatana !!! Vitun jätkä.
Vittu tuo mulkosilmäinen luunaamainen hullu (vasuri) tietää Taiteesta saman kuin koira futiksen säännöistä, eli ei yhtään mitään. Muttei se estä sitä ääliötä sekopäätä kirjoittamasta KIRJAA taiteesta !!

Taaskin; vittu että kehtaa !!


Mutta röyhkeät ja pahat ja ajattelemattomat ja tiedostamattomat ym kehtaa. SEhän jos mikään, on niiden juttu.

Mutta jos joltain vähän Oikeammalta "Auktoriteetilta" haluatte kuulla "taiteen tehtävästä" niin MINÄ voin sanoa ihan lyhyesti, ilman tarvetta jaaritella KIRJAN pituutta, että; sillä ei OLE Tehtävää.

Sen enempää kuin jodlauksellakaan.
Molemmat on vain Jotakin Mitä On Saatu Aikaan, ja "Taide" on Luovuuden Kanavointia tähän kurjaan biologia-materia ulotuvuuteen.
Oikea Taide, johon esim minä kykenen HELPOSTI, on Jumalan / Luovaa Voimaa, ja sen tehtävä jos sitä siksi kutsuu on milloin mikäkin, mutta ylimalkaan vain; luoda. Toisintaa itse itseään ja LUODA itse itseään, kuten kosmos.

Taide on kauneutta ja koristelua. Värejä ja muotoja ja ääniä ja ideoita ja hoksaavaisuuksia, johon esim Sam Heedber ei kykene eikä tule koskaan kykenemään, ja sen sellaista.

Mutta kun TUO vitun huohottava hullu, jonka pitäisi kirjoittaa vain pipilän "sellinsä" seiniin, kyrvällään, kirjoittaa aiheesta vittu KIRJAN ja se todella kehdataan JULKAISTA ......niin...vittu sitten on jo "Piru merrassa" !!!


Mikään ei ole näemmä muuttunut; suomessa saa "Julkaista" VAIN kaikkein kaistapäisimmät ja tyhmimmät ja väärimmässäolevat kahelit. Ei kukaan minkään vitun väärti.

Meidät julistetaan heti ongelmiksi tai nykyään kai "Rasisteiksi™" tai Patriarkaateiksi tai joksikin muiksi Beesebuubeiksi joiden hengityskin on silkkaa Pahuden Tulta ja sen sellaista.Eniwei; osaako joku teistä runsaslukuisista Lukijoista, nimetä YHTÄKÄN Teemu P-Läven maalauksista tai jostain muista "taideteoksista" ?!?! Paitsi tuon kirjan jonka juuri nyt tein ehkä ITSE kuuluisammaksi kuin mitä se olisi itsenään itse itsestään pystynyt IKINÄ tekemään ?!?!

#SoriSiitä!


Ettepä taida pystyä nimeämään kuin sen vitun KISSANRAADON jolle tuo inhottava mielisairas vitun runkkari on aikanaan lauennut. HYVIN, HYVIN, huolestuttavan, typerän siemenensä.
Voidaan olla onnellisia sentään edes siitä, ettei siitä siinnyt sentään mikään Ilmestyskirjan demooninen Peto !
Se oli vain sekasotku jossa oli pöpilän potilaan mällit kuolleessa katissa. EI MITÄÄN muuta.
Kuin jos joku (vasuri siis tietenkin) paskantaisi kusiläntiin. Ai miin; big faking diil.

Tuollaisilla "meriiteillä" karhukin voisi kirjoittaa "Kirjan Taiteista". Tai mikä vain eläin itse asiassa.
Siinä on taas kerran; Vasurit teille !

ELÄIMIÄ.


Tosin eläimethän kyllä maalaakin välillä jotain näennäistaidetta, elefantit esim. Ja se on TAKUULLA parempaa kuin mikään yhdenkään vitun villamyssyisen "hipsterin" kakkaläjän tekemä vitun "taide".
Joka yleensä ei ilmesty niinkään missään Kunnioitetussa Taiteellisessa Julkaisussa tai Galleriassa, vaan lähinnä likaisilla töhryisillä "skedepuiston" erinnäisillä pinnoilla, ja alikulkutunnelien seinämillä ja junien vessoissakin kai, ja muillakin seinillä kyllä. Ehkä jopa lattialla.
Ehkä putkan lattialla ? En tiä.

Mutta kuitenkin; KUKA VITTU on päästänyt tuon pähkähullun ääneen ?!??! TAAS !
Ja kuka vittu sen on auttanut julkaisemaan ihan Oikean ja Virallisen KIRJAN !!?!?!?

Kristus vittu se tulisi AMPUA viipymättä, niille sijoilleen !!! Eikä auttaa sitä vitun lobotomsoitua vuohenaivoista sekopäätä tulemaan NYKYÄÄNKIN kuuluisahkoksi jostakin syystä !!


HÄVETKÄÄ !
Ihan oikeesti Finuiitit, hävetkää.Not Cool !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti