perjantai 10. marraskuuta 2017

Uudet V.E Artistit

https://www.seiska.fi/Uutiset/Tassa-ovat-uudet-Vain-elamaa-artistit-Danny-vihdoin-mukana-katso-koko-seitsikko/1125630?_ga=2.204571216.1961243746.1510342552-1165582215.1505122278

En tiedä miten paljon Seiskaan voi varsinaisesti luottaa, mutta jos voi lainkaan niin....no; siinä ja sinne, meni sitten se kausi Vain Elämäätä !!

Hyi.
Kristus.
Vittu.

Ehkä ennenmuuta noilla ^ sanoilla kuvailisin tunteitani.

Jos puhutaan siitä että epätoivoissaan raavitaan vähän rankkitynnyrin pohjaa ja toivotaan että joku paskamöykky sieltä irtoaisi kouraan niin nyt ja tässä, leidiis än äshools, on täydellinen esimerkki siitä !


...jaahas, ja mitäs meiltä täältä löytyykään..ahhah ! Vain Elämää Kausi 8 !!


Olen jopa vähän häkeltynyt tästä, siis MITEN täydellistä koiranpaskaa sitä VOIKAAN olla tulossa !?!

Emmätiä... vai siis...hei ? Eihän tää o joku vitsi ? Tai voiko tuo olla jokin parodiakausi !?!?!?
THahahaa heheeiii !! SITTEN !! Sittenhän se on ihan muuten jees.
Oulrait !

HAHAHAaaaa.....aaiii sii ai sii, aika hauskaa !


Dänin ja Sanin nyt vielä ymmärtää, niillä on ainakin jotain hyvää musaakin takanaan ja näin, mutta KEITÄ kristus vittu nuo muut ylipäätään edes ON ?!?!?

VITTU että alko saatana ärsyttään taas ! VITTU TÄTÄKIN PASKAA PERKELE.
Saatanan Stadilaiset "ohjelmapääliköt" ja muut inisevät vitun ÄÄLIÖT !
Menkää vittu OIKEISIIN TÖIHIN niin ei tarvi kiusata työttömiä JA samalla kärrätä jotain VITUN NEKRUJA tänne laivalasteittain saatanan rotanpaskat kusipäät ääliökakarat vitun räyhähenget kiusanhenget pikku-kusipäät ja sabotöörit.Voihan kyseessä kai olla, ja pliis sanokaa että ON(!), vain yksinkertaisesti Seiskalehti-roskalehti Seiskan oma jokin "uutisankka" tai vitsi tai jokin "valeuutinen" tai jokin muu...mikä ?
En tiä, mutta toivon että jokin muu.

Mutta MIKÄ ?!?!

MIKSI joku tekisi tällaista, jos se EI ole totta !?!?


H Ä V E T K Ä Ä !!!!

Ja hei ! Eikö "Däni" ole jo ollut muutaman vuosiKYMMENEN(!!) vittu eläkeellä ?!?! Haetaanko se vanhainkodista, saattohoidosta, tuonne hoilaamaan umpisokeana ja täysin kuurona, puurot ja vellit sekaisin, kuljeskelemaan dementoituneena vanhana höynänä hyvin hiljaa, pitkin seinien vierustoita kuten se Joutsenlahti ?!?  Vai mitä vittua !!

Antakaa äijän maatua !!

"Kiitti!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti