tiistai 7. marraskuuta 2017

Mix Vasurijuntit ym on niin innokkaita tappelemaan jne ?

Ja miksi Suomlannin Muulit ym on niin innoissaan niin helposti ja yht´äkkisesti, ja vieläpä hämmentävän ärhäkkäinä(!), rähiseen ja taisteleen ja käymään vain ylimalkaan "toistensa kimppuun" ja miksi he, niin muka Onnellinen ja Menestyvä Kansa, tekevät niin herkästi ja äkkiä "Kärpäsestä Härkäsen" jne yms ?!?!!??!


Kuunnelkaahan, sillä tämä on TODELLA yksinkertaista !! Ai miin siis T O D E L L A !!
Ja kuten kai kaikki TOTUUS, tämä saattaa kuullostaa  hyvinkin sellaiselta..."mjaah.....tuossako tuo nyt oli?" jutulta ja itsestäänselvältä ja sellaiselta "djaaah?!", mutta jos näin ON niin; mikset sitten ELÄ sen itsestäänselvyyden ja "douhhin" ja "dhaajjin" mukaan vitun pölvästi !?!?!

Tämä tulee tässä; se johtuu hyvin suurelta osin, ja useimmiten VAIN, siitä että suurella osalla näitä "Puolestaloukkaantujia" ja "Ei-Rasisteja" ja kukkahattuämmiä ja mitä lie vitun Vouhkaavia Mimosia jne, on kaikki asiat lopultakin Liian Hyvin.
Siinä se oli.

Niillä on vain nähkää TYLSYYTEEN ASTI hyvä elämä.
Ne kaipaa edes jooooooootain "rosoisuutta" ja "seikkailua" ja jotain "mikä saa tuntemaan olevansa elossa!! Jiiiaahuuu!" jne.
Ja kun tuo tilanne on TYPERÄLLÄ ja keskinkertaisella; se on AINA katastroofi. Sillä tyhmä on kuten ultratyhmäkin eli kyttä; se purkaa oman ahdistavan inhottavuutensa ja superjunttijäykkisdorkuutensa ja paikalleenjämähtäneen neuroottisen Maailmankuvansa ja sen tuomat kompleksit ja ahdistukset nimenomaan ympäröivien Muiden niskaan !!

Toisin kuin MINÄ. Minä en ole typerä, enkä yleensä räjähdä ULOSPÄIN.
Mitä vähempi olento sitä vähempi se on SISÄLTÄ.
Eläimet on HYVINKIN yksinkertaisia ja hyvin "ulospäinsuuntautuneita" ja aktiivisia ja positiivisia ! Pirtsakkaa ! Jee !! Ne lähes HYMYILEE raadellessaan verisiä ja vielä eläviä suoliasi, ups! siinä meni perna! -pihalle ja riekaleiksi ja pitkin heinikkoa.

Se on hyvin Työteliästä ja Aktiivista Elämäntapaa ! Ja ne on melko Aamuvirkkujakin yleensä. Riippuu elukasta.

Ainakin kaikki hyvin Resurssinahneet on kai aina "aamuvirkkuja"....


Eniwei, siis niin, tuo on suuri ONGELMA tuota Keskinkertaisten Tylsyys !! Sillä niillä EI OLE mitä minulla esim ON, eli SISÄINEN ELÄMÄ ja yhteys, vaikka kuinkakin jo heikko, henkeen ja "Logokseen" yms. Ne VAIN tylsistyy koska ovat antaneet itsensä, kuten sinäkin luultavasti, "kasvattaa" eli lobotomisoida kiltiksi tissiposkeksi ja killisilmäiseksi isoksi LAPSEKSI ja robotiksi, joka on vieläpä YLPEÄ typeryydestään !
Vitun idiootti.

MINÄ taasen, megaälykkäänä, olen TAISTELLUT elämäni jokaikinen vitun hetki ja päättymättä ja kokoajan, KAIKKEA sitä vastaan mitä JOUDUN sietämään seassanne ja mitä minuunkin on yritetty iskostaa ja mitä minulle on "opetettu" jne. Ja minun Sisuni / Thumokseni on poikkeavan yyberiä tekoa, siis Aidon Johtajan vahva ! Mutta SILTI(!!!!) jopa minäkin olen romahdellut jo muutamankin kerrran; tyhmien tyhmyys ja sen tuoma Maallinen Valta on käytännössäkatsoen MAHDOTON murtaa.

Jos tätä lukee joskus joku vähänkään kaltaiseni, vaikkei kaltaistani synny kuin Sallimuksesta ja Sielusuunnitelmasta, siellä täällä joidenkin vuosikymmenten tai satojen välein, niin nin jos tätä lukee joku Vihainen (koska viisas) Nuorimies, niin USKO perkele huviisi kun MINÄ sanon; maailmaa ei voi "pelastaa" eikä tyhmien tyhmyyttää muuttaaa, poistaa tai parantaa, joten keskity pelastamaan VAIN itsesi ja jos sinulla on Se Joku Oikea ...sen kyllä tunnistaa, usko pois, ei ole epäilystäkään(!!!), niin nin KESKITY VAIN itseesi ja siihen johonkin tai niihin lähimpiin muutamiin, kuin Jeesus Opetuslapsiinsa.
Loput sortteeratkoon itse itsensä. Muutoin ne vain vetävät sinutkin mukaan kuin tsunami, ja "ristiinnaulitsevat" tavalla tai toisella, syytellen SINUA.

Tyhmää ei näet kutsuta "tyhmäksi" ilman syytä ja huvin vuoksi.

Tietoisuuksilla ON RAJAT !! Ihan tasan absoluuttiset, ja siinä EI VOI huijata. Vaika se kuinka Vasuria kirvelisi myöntää.

Ja koska älykääpiöt eivät pääse, enkä kieltämättä minäkään, Jumalaan SUORAAN käsiksi, he käyvät sen next best thingin eli MINUN kimppuuni. Kaikin keksiminsä keinoin. He siis toisinsanoen KOSTAVAT typerän typeryytensä MINULLE; koska minä EN OLE typerä typerys.
Ja tämä ilmeisesti risoo heitä ihan uskomattomuuteen asti.

Niitä VITUTTAA etten ole yhtä heikko ja typerä ja laumalle altis(!) kuten he. Minä tyrkkäisin koko vitun lauman jyrkänteeltä jos VOISIN !! Tarkoitan mitä sanon. En minä heistä välitä, ja MIKSI Kristus perkele välittäisin !?!? Häiriintyneitä "aivopestyjä(liattuja!)" typeryksiä kaikki tyynni.

Niistä on opeteltava vain pysymään etäällä ja loitolla ja säälimään, muttei liikaa sillä niillä ei ole mitään "tajua" eikä tapoja eikä ymmärrystä, eikä ne KUUNTELE eikä VASTAANOTA, "lähettävät" vain. Ja ihmettelevät kun eivät ITSE ikinä KUULE tai NÄE mitään.
Esim UFOa tjns.

Minähän olen usein sanonut; monet kutsutaan, harvat valitaan !!

HARVAT !!!

Käsitättekö vitun kommunisti-imbesillit moista sanaa ja käsitettä !?!? Harvinaisuus, yksilöys, erikoisuus, ylivertaisuus, vertaansavaillaolevuus, eriskummallisuus, Persoonallisuus, Sielu(!), Itse(!), Minuus(!), omintakeisuus, omaleimaisuus, erillisyys, ei-kollektivistisuus, ainutkertainen...uniikki.
Jne.

Ymmärrättekö eläimet lain ?!?!

Riippumattomuus ja suvereenius ja itsenäisyyskin ovat osa tuota loisteliasta listaani ^.
Ja ehkä "armoitettu" ja SuperLahjakas ja "intuitiivinen" ja ymmärtäväinen jne jne jne , ja ihan vain "utelias" ja "älykäs"kin käyvät.


Ehkä tiivistelmänä, pelkkä "Tietoinen", voisi riittää.

Kuten jossakin, ehkä Upanishadeissa tjns, sanottiin; tuhannet maailmat syntyvät ja kuolevat tajuntani laajuudessa..




...Ja sitten olette te ! 
"Hei käviksä armeijan? / MISSÄ sä KÄVIT armeijan?" 
"Hei ooksä MISSÄ töissä tai koulussa? Hae jotain tyätä tai kouluu niinkuin Kaikki Muutkin!"
"Sä oot vaan hullu!" ja/tai myös "tyhmä" voidaan mainita.
"Kyllä nää meijän Säännöt ja Lait koskee suakin ! Nii ! Et sä oo mikään Poikkeus!" jne.

Enkö todella ?! Kiitti !
Hienoa saada tietää se ! HAHAHAha...oijoi, olisin nimittäin melkein itse luullut ja voinut lähes väitää(!!) että; hei ! iteasiassa....mä OON poikkeus !! Ja ihan jukolauta ällistyttävään ekstenttiin !!
Kiitti !

Ja miksi noin sanot ylipäätään ?! KYSYINKÖ minä idioottia, aivoihisi ISKOSTETTUA, maailmankuvaasi ja sikäli "mielipidettäsi" LAINKAAN !??!!?!?!? Alunalkaenkaan !?....
....EN tainnut iteasiassa muuten kysyä ! HAh !! AHAHhaaa..... joo o.....joo o....noooo joo no.... kuultu on.




No...sullon parametrit hallussa, "näillä mennään", ja sä tiiät kaikkee, ja sun kaverit on just siis ninq samaa miältä ja näin ja tällee, ja sitten JOOOOSKUS(!!) EEEEHKÄ(!!) säkin kai muka kualet !! Tai ehkä kuitenkaan et !! Ja sitten Kaikki On Vain Ohi ja näin. Sitten Tieteellinen Maailma vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa ad nauseam(!!) kunnes lässähtää tai pamahtaa kuin Soinin henkselit.
Tai hei! Hei !?Tai nin hei! Tai; kuin sun maailmankuvas !
TAHAHA ahaah aHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ha a hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...aaaaaaaaaaaaaaaaha hahahaaaaaaaaaa !!!...oijoi...loistavaa.








Kiitti. (Data).



Mutta kuitenkin; tuosta se kaikki Kauhistelu ja Äimistely ja typerä perkleen Pällistely ja Päänaukominen ja toisten kiusaaminen johtuu; typerillä on tylsää ja ne haluaa että se myös NÄKYY ja KUULUU ja perrrrrrrkele TUNTUU !!!


RRRRRäyh !



















P.s Eikö ne tajua KAHTA hyvin yksinkertaista asiaa, 1) Strömsö ?
Ja b) sitä että heidän KAIKKI ongelmansa johtuu ja juontuu "poliitikoista" ja "politiikasta" ja "laeista" ja enimmäkseen ja viimekädessä ja lähinnä vain "Kytistä" !?!?

KAIKKI nuo muut on YHDENTEKEVIÄ ===> ILMAN KYTTIÄ !!

"Poliisi" on SE !! Ai miin tätä ei voi kyllin korostaa; ne on se Se Vihollisarmeija !!
SE VIHOLLINEN !!!?? Tajuattekohan te...nyt.. lainkaa...ei vittu ...tajuaakohan nyt ollenkaan mitä tässä esitetään?.....mi...en tiä ..mitenkä tämän nyt muotoilisi ja vääntelisi käyttämättä Liian Hyvää Kamaa Blogissa,     ......kai minun on vain luotettava Lukijaan !!
Kai sä snaijaat !

Kyttä on vihollis-sotilas joka on Aivan-Totaalisen-Ja-Täysin-Vakuuttunut siitä että hänellä todella ON(!!) jokin erioikeus ja yliluonnollinen Sallimus puuttua toisiin planeetallaeläviin ihmisolentoihin ja kiristää näiden elämä pieneksi kurjaksi ahdistuneeksi läntiksi johonkin nurkassaolevaan virtsalänttiin ja sakottaa sitten perään, ja ilmestyä vitun imbesilli, yht´äkkiä(!!) naaman eteen AGGRESSIIVISENA(!) karjumaan ja uhkailemaan ja sohimaan saatana oikealla ASEELLA(!!!) perkeleen vitun aivoton villi(!!) - jostakin syystä. Kai siksi että "laki sanoo niin" tai jotain.
Mikä on siis, toistettakoon; SOSIOPAATILLE tyypillinen tapa "järkeillä" ja "nähdä maailma"; "sä pakotat mut tekeen itelles näin!" "tää on SUN syys!" "ei o vaihtoehtoja"...jne ad infiniittum.
Mitä vain muuta kuin "mä teen tän koska oon tunteeton ja ylimielinen, häiriintynyt ja kompleksinen kovaajätkää leikkivä imbesilli vailla moraalia ja ajattelukykyä, ja koska olen jäykkä paska sellaiseen ekstenttiin että se jumalauta MÄÄRITTELEE Jäykän Paskan ! Ja olen niiiiiiiiiiiiiiiin totaalinen dorka, että kolmipyörällä KYPÄRÄ PÄÄSSÄ(!!) ajavat heijastinliiviset propellikypäräiset mongoloiditkin pitää mua jo vähän kohtuuttoman megadorkana ja ultrakuivana vitun nuijana ja superhönönä mänttinä vailla MITÄÄN vertaa!!"

"Nii !! Kädet Ylös nyt Kansalainen jota mä suojelen!! Mun iskä löi mua pyllyyn joten SUN on nyt toteltava MUA!! Läl läl lää !"

"Elämä tällä planeetalla on vallattu AINOASTAAN (sormi ja nenä ilmassa) ja VAIN Valtion ja SEN ´Lakien´ käyttöön !! Sinä vain TOTTELET !!"

Ja TUO ^^ on teistä, vitun äklöttävät älykääpiöt / Lainkuuliaiset Pulliaiset, ihan "ok" ja "ihan jees" ja "se oikea tapa" ja "ainoa mahdollinen tapa" ja "se ettei o Kaaos ja Anarkia" ?!?!



Te olette jopa PALJON vähemmän tietoisia kuin mitä minä IKINÄ luulin !!



En tiedä ihan TARKALLEEN mitä tapahtui, mutta suurimmalle osalle, siis nyt puhutaan käytännössäkatsoen KAIKISTA!!! Eli 99,99% on siis kyseessä. Niin nin suurimmalle osalle Maailman Ihmisistä näyttäisi TAPAHTUVAN JOTAKIN synnytyksessä, jota meille Poikkeus Sieuluille EI SALLITA(!!) tapahtuvan, ja te saatte siten liian VAHVAN typeryydenverhon ja materian kaavun silmillenne, ettekä enää kykyne näkemään kertakaikkiaan vittu  MITÄÄN !!

Ja revitte MEIDÄN hermomme riekaleiksi, ja sitten kusette niihin ja sitten uppopaistatte ne siinä VITUN VIRTSASSA ja nauraa räkätätte päälle !! Ja sitte.....äääääh vittu olkoon. Se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ...
jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ...
jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ...
Jatkuen aina vain PAHEMPANA.



MINÄ revinkin TEIDÄT RIEKALEIKSI siellä missä MINÄ olen vahvoilla, pelätkää SITÄ !! Vitun nyrpeät ja typeryydestään ylpeät Perkeleen Eläimet.
Minä KOSTAN tämän. SIINÄ minä EROAN räikeästi muista Profeetoista (kai?); minä EN OLE (enää!) anteeksiantava, minä inhoan "Maan Ihmistä" TOTAALISESTI.
Täysin. Laidasta laitaan. Absoluuttisesti. Läpikotaisin. Parantumattomasti. Katkerasti. Täydellisesti.
Määrittelevästi.

Te olette / lienette, INHOTTAVIN ja kuvottavin ja ehkä salakavalinkin, ja rasittavin ja nöyryyttävin ja TYPERIN(!!) ja ärsyttävin ja kusipäisin ja alhaisin ja moukkamaisin ja viheliäin Luciferin tähänastisista juonista !!

Täytyy kai myöntää; ei paha !!
HAHAHaa.....melko ovelaa lopunkaiken.


"Hei...kuule....sinä siellä, oi Arvoisa Sielu ! Synny tänne ! Täällä sinua arvostetaan ja KUUNNELLAAN !! Täällä arvostetaan hyvyyttä ja vapautta ja kauneutta ja sen sellaista...junou? kaikkea mistä säkin tykkäät ! Nää on hyviä ja reiluja ja vastaanottavaisia olentoja ! Ne kuuntelee sua, ja ottaa mielellään OPPIA vastaan !..*tirsk*..ttshhitihihihi...siis sori..niin nin siis synny tänne vaan ! Apuun vaan ! Täällä siitä digataan ihan kybällä ja näin......:)....thaha.....siis...niin ...nin kiiti.
@SynnyTänne!.....nähää siä!"




Joo.
Kiitti.

#KiittiSiitä!







Mut hei, nin, tost jutust viä (Hjalliksen mutruisella äänellä); se johtuu näitten muulien nyrpeest typeryydest JA siis siit et ne ninku tylsyyessää alkaa järsiä toistensa nilkkoja ja käy lähimpien kimppuu ja näi......ei ne VÄLITÄ eikä snaijaa...ne o mielestään oikees ja vouhkaa antaumuksel ja näi.
Kiitti.











Kiitti.









@RumatVanhatÄmmätRulaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti