maanantai 27. marraskuuta 2017

Kanisterio Harkitsee: Lisää Kiusaa "Kansalle"

Jep.
Kirjauduin jo kerran ulos, mutta trippi iltalehteen sai minut heittämällä kirjautumaan takaisin.http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711272200562865_u0.shtml


Jonkun "poliittisen" kusipään mulkun "mukaan" finuiitit "eivät syö niin terveellisesti kuin voisivat" jne jne... anteeksi Hra tai Rva Mulkku, mutta; mitä vittua se SINULLE kuuluu ?!?!?
MILLÄÄNLAILLA tai tavalla !?!? OMISTATKO sinä kuten kytät ja "poliitikot", Kaikki Ihmiset ja Muut Olennot Taivaan Alla ?! Vai mikä juttu tää on !??!

Ja sama tuon tupakkapelleilyn kanssa; vitun idiootit, ihmiset kyllä TIETÄÄ että tupakka tappaa ja ettei grilliruoka ole mitään Michelinkokin valmistamaa LuoMu terveyspommi "mättöä", ja näitä menee silti kuin kuumille kiville.


Se mitä teidän TULISI SÄÄDELLÄ ja mihin teidän TULISI PUUTTUA IHAN EHDOITTA ja TODELLA RANKOIN OTTEIN; löytyy peilistä.

Kuten jokin osa teistä taitaa jo tietääkin, vitun raiskaajat ja moukat ja öykkärit.Mutta kai se sitten vain ON niin että, jos ja kun syntyy IINNNNNNHOTTAVAKSI mulkuksi ksuipääksi ääliöksi, ja paskakasaksi, niin sitä sitten vain tekee kaikkea tuollaista. Ryhtyy yhden tai toisen laiseksi "kytäksi" ja alkaa puuttumaan vain eksklusiivisesti muihin ja niiden elämään ja tekemisiin yms, jättäen ITSENSÄ KEHITTÄMISEN johonkin piisamin ja kastemadon välimaaston tasolle.

Vitun kusipäät käpyaivot.
LAKATKAA PUUTTUMASTA TOISIIN OLENTOIHIN !! Kristus Perkele sentään apinanaivot !
KUUUUIIIIINKA VAIKEAA TÄMÄ VOI OLLA ?!?!?!
Kuinka vaikeaa ?!?!KUUUIINKA VAIKEAA !??!


HÄH ?!

Vittu H Ä V E T K Ä Ä !! Hävetkää perkele niin paljon kuin hävetä VOI !


Jumalauta kehtaattekin saatana !! KEHTAATTEKIN perkele....ei vittu aivan U S K O M A T O N T A !!
Minulle ei tulisi KOSKAAN, moinen ajatus mieleenikään, että alkaisin tarkkailla sitä ja puuttua siihen MITÄ MUUT SYÖ !!! tai polttaako ne röökiä tai ei; kunhan eivät polta sitä minun nenäni alla ja omaavat edes alkeellisen tason ymmärryksen siitä miten ilma ja tuuli ym käyttäytyy ja mille kahviajuovan tupakoitsijan henki haisee !Mainittakoon samalla että:

-Moni Suomalainen Ei Ole Niin Rikas Kuin Voisi Olla tai Haluaisi Olla !
- Suomalaiset Ei Ole Niin Ruskeita Kuin voisivat Olla!
- Suomalaiset Puhuvat Paljon Vähemmän Uruguain Murteita Kuin Voisivat!
- Suomalaiset Autoilevat Liikaa!
- Suomessa Hengitetään Keskimäärin Enemmän Kuin Angloassa!

Jne ===> Ad Absurdum / Nauseam ja Infiniittum !

Ai miin; kattokaa mikä Työsarka siinä onkaan Puuttujille ! Kommarit ja Marxistit ja muut "Yhteiskunnallisista Asioista (eli Toisten Ihmisten Asioista lähinnä) Kiinnostuneet" pikku paskapäät on YLItyöllistettyjä vielä vuosisatoja !


Aatelkaa ettei kukaan VALVO edes sitä miten sujet liikkuu mettässä  !! Tssshh ! Tai kalat veessä !!! Jne.On aika PUUTTUA !
Hankkikaa vitun "Rikkaat Mulkut" jokin ELÄMÄ ja sen sisältö ja lakatkaa HOLHOAMASTA aikuisia ihmisiä !!!!!! Tai edes nuoria.
Te olette VAIN pahoipitelijöitä ja kaltoinkohtelijoita ja de facto paholaisia tai "Juridisella Kielellä" "Rikollisia".
Eikä asia siitä miksikään muutu vääntelemällä ja kääntelemällä ja teidän Maailmankuvaanne Soveltamalla tai muilla vitun vippaskonsteilla ja silmänkääntelyillä yms.

Vitun kierot pikku (läski)paskat.
Haistakaa Vittu ja painukaa sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti