sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Rotten Childien Pankkiirirottakhasaareista..

https://www.youtube.com/watch?v=jIyC_FFq49ISIINÄ on kytät mm, teidän ne OIKEAT KOMENTAJAT ja OMISTAJAT ja "lakien laatijat" !
Siinä.

Siinä ne on, katsokaa "Jumalaanne" vitun koiranpaskat petturit. Katsokaa kunnolla ! Kuten Daniel "Tähtiportissa" sanoi niille murjaaneille siellä "Abydoksessa".

Katsokaa mikä se käärmeenpää / koiranpää OIKEASTI ON.

Mutta kuten itse pää Piru tuossa lopussa, Kuka Vain vain naurahtaa, kuten hänet on koulittu ja peloteltu ja ehdollistettu tekemään, kun tämä tai jokin muu tosiasia mainitaan.

"Kytät ja lait ja ns rikolliset, on KAIKKI Saatanasta" ...thahahahaaha.
"Khasaarit TODELLA YRITTÄVÄT saada omakseen koko maailman!"...thahahaahahhaaa.
"Mies ja nainen on erilaisia!" ...thahahahahaaa.
"Koira ja kissa ei ole yksi ja sama elukka!" ...thtahahahahahaaaaaaaaaaaaaa ! Kaaaheeeliiiii !!!
"Poliitikot on vain Demoneja ja Loisia, vailla MITÄÄN hyödyllistä annettavaa, ne on lauma roistoja ja gangstereita!"...thahahahaahahaaaaa.
"Ne isosilmäiset lautaspilotit Muukalaiset on yhtä todellisia kuin kaikki yllämainittu ja oma kuolemasi!" ..thahahahahahahaaa !


It just goes on and on and on and on ....ad nauseam.

* * * * *

Vai mitä LUULETTE.

Mutta älkää minua kuunnelko suotta, minähän olen vain kaheli ! Minullahan "heittää isopyörä.." mikä vittu sekin lie. Eli toisinsanoen minä en MIELLYTÄ laumaeläimiä idiootteja ja kahvipöytien naisia, ja niitä pinnallisia "Kunnollisten" koteja joissa istutaan iltaa tuijottamalla TODELLA(!!) kireän ja pinnallisen "tunnelman" vallitessa hiihtoa ja istutaan kiltisti ja nätisti, kädet tuossa reisien välissä, Herran Nuhteessa, ja ehkä - jos uskalletaan !- kommentoidaan välillä vähän jotain jostain, esim "on se vähä hassua että jotkut ei käytä kypärää kotona" tjns.

HAISTAKAA PELKURIT VITTU !! Tai oma, housuistalöytyvä, haiseva pelkurin paskanne.

Tiedätte itsekin että SE SOTA, joka TULISI käydä on ===> "israelia" ja KOKO helvetin "Anglo-Sfääriä" vastaan ja jos Ryssä käy vaikeaksi, myös sitä ! Ja Saksan ehdottomana liittolaisena, johon TOIVOTTAVASTI liittyy kaikki Euroopan valkoiset maat, ja miksei Puolakin sillä onhan siellä niitä Ryssiä tai sori "Puolalaisia" jotka on siis jotenkin ihan eri asia.... niin nin siis, onhan siellä sitä populaa.
Jutkut tai khasaarit tai mitkä lie, tulisi TOTTAKAI hävittää kuten ihan muitta mutkitta itsekin tiedät, ei tätä kai tarvi kenellekkään erikseen sanoa ? Sen vain tiedostaa kuin "äidin maidosta". Tämä on itsestäänselvyys jota kaikki kakkahousut vain välttelee, ja sitten sitä joko ITSE kuolee ja rotusi katoaa, tai .....jotain muuta.

Se on hämmästyttävää kuinka teidän "Tavallisten" "aivot" vain "reitittävät" tämänkin aiheen OHI, ihan täysin ja totaalisesti.
MINÄ en saata käsittää; minä näen VIHOLLISEN AINA ja selkeästi, se nousee minulle kuin punaisena hohkaava kaikesta muusta erillisenä kohteena oikein YLÖS ja ESIIN, missä vain, koska vain ja helposti. Minulla ei ole ikinä ollut ongelmaa nähdä Paholaista. Mutta sille on vaikea YKSIN TEHDÄ mitään.
Muut haluaisivat vain "ottaa rennosti" tjns, KUNNES asia räjähtää JOKA TAPAUKSESSA silmille.
VITUN MUULIT.Ja mitä vielä; suomessa nämä "poliitikot" tekevät aivan KAIKKENSA ja ENEMMÄN jotta KAIKKI "Kalergin" houreista mihin vain VITUN "sionistisiin" khasaaridystopioihin tulisi toteen ja mahdollisimman pian ja mahdollisimman täydellisesti. Ja "Suomi" ja oikeat EUROOPAN maat täyttyisi murjaaneista ja nekruista ja miksei "jutkuistakin" ?! Ym, jota sekameteliä sitten HALLITSEE, ja tämä TULEE KÄYMÄÄN TOTEEN jollei ole JO KÄYNYT(!!) ihan pian, jota sitten hallitsee jutkut.

Samalla kun TE vitun IDIOOTIT      naurahtelette !! Minulle esim.

"Englannin kuninkaalliset" eli loiset vailla juuri mitään vertaa...en tiä, ehkä Kalkutan viemäristä voisi löytyä JOTAKIN sinnepäin, jos oikein etsisi, mutta melko "vertaansa vailla" ne ON. Niin nin ne sillävälin nussii vauvoja ja muitakin lapsia ja sekalaisia aikuisia LINNOISSAAN ja muissa vitun Luciferin Katedraaleissaan ja heittää ruumiit Epäpyhään Saatanan Tuleen ja lähtee sitten siitä hymyilemään kameroille ja vakuuttamaan että "hyvällä asiallahan tässä ollaan! Ei me mitään petoja ja satanisteja ja loisia ja absoluuttisia kontrollifriikkejä sosiopaatti ja myös psykopaatti varkaita, jotka varastavat KAIKKIEN KOKO ELÄMÄN, olla!" jne.
Ja te USKOTTE koska se kuullostaa mukavalta ja se kuullostaa siltä kuin "oi, ihanaa! Ei tartte TEHÄ mitään!"


Ne SAI JO, teidät SYÖMÄÄN TOISENNE !!
TAHAhahahaaaa.Oivoi...
...Y Ö K.
Tämä KAIKKI JOHTUU=====>  TEIDÄN ali-älykääpiömäisestä, tyhmästä ja typerästä, idiootin imbesillin "heteronluonteestanne", jota minä luen kuin avointa kissankirjoittamaa kirjaa, ja jota osaisi manipuloida juutalainenkin tai "poliitikko" tai kenties jopa kyttäkin !!!


EHKÄ kannattaisi, kuten Muinaiset, jotka oli OIKEASTI melko vitun VIISAITA(!!), minun jengiäni, niin nin kuten ne sanoi "Tunne Itsesi".
Se lukee lukemani mukaan JOKAISEN Muinais Egyptiläisen Temppelin sisäänkäynnin yllä.


Minulla on USEIN teidän seassanne sellainen tunne kuin olisin jokin vitun "Havukka-Ahon Ajattelija" ja totean teistä kuten hänkin, että siinä ne vain pällistelevät lehmänsilmillään....ja sitten joku yksinkertainen tollo naurahtaa ja palaa luomaan lantaa tjns.

Vittu mitä "lacklustereita" te olette !! Voihan nimittäin Kristus !
USKOKAA pois että se KANNATTAA KUULLA kun MINÄ(!!!) sanon tämän; mutta kuten juuri aiemmin tänään ajattelin, tämä kaikki (minä ajattelin eritoten tätä "Maahanmuutonsallimista ja jopa kannustamista eli Kalergin demoonisen suunitelman kanssatoteuttamista) johtuu kai pohjimmiltaan ehkä jopa ensi-sijaisesti SIITÄ että suurin osa Tavallisista Ihmisistä ei USKO todellisen ja SUUNNITTELEVAN PAHUUDEN(!!!) olemassaoloon !!

Ja kuten joku sanoi.....saattoi olla "Peyton Quinn", "vallitsee kulttuurissamme sangen vahvasti tämä Järjissäänolemisen OLETTAMUS...".
Jep ! TUO on se mihin KAIKKI "Tavalliset Ihmiset" kompastuu aivan VÄÄJÄÄMÄTTÄ, esim kyttien ja "poliitikoiden" ja HEIDÄN "lakiensa" yms suhteen aivan HETI. Heti kättelyssä, HETI. IHAN HETI.
Heti aluksi ja alkajaisiksi. Nykyiset imbesillit ei ole olleet TEKEMISISSÄ todellisen ILKEYDEN ja julmuuden ja Saatanallisen Pahuuden kanssa juurikaan, joten te vain kai sitten ajaudutte, tuudittaudutte LUULEMAAN ettei sitä jotenkin enää ole. Tai kai ikinä ehkä ollutkaan !?...ehkä SEKIN oli vain "Rasismia™" ?! Hei !! ?....Jee ! Mitä vain jottei tarvi pelätä tai ajatella !

Olette siis NAIIVEJA sillä VÄÄRÄLLÄ ja TYHMÄLLÄ tavalla.

Mutta heeeeyyy ! Pahuutta ON OLEMASSA ! Te vain VÄLTTELETTE SITÄ ja LEIKITTE ettei sitä ole, koska se on niin SUURI ONGELMA ettei kukaan muka"tiedä" (bum bum bum!!) mitä sille pitäisi TEHDÄ !

HAHAHAHAAaaaaaaaaaaaa ...

Ookke.

No......................nauttikaa Mutanteistanne ja "laeistanne" ja ahtaista "mielistä" "johdossanne" ja ikuisesta alamäestä ja jatkuvan kuumeen kaltaisesta pingottuneesta ja ahdistavasta ylimalkaisesta Elämäntilasta...hey; sellastahan elämä vaan o ! Thahah it´s only life !

Tjns typerän AJATTELEMATONTA ja lakoonista.

Sellasta se juu on. Eritoten kun sen ANTAA olla ja tekee kaikkensa että se ON. Sellaista. SITTEN se on ehkä vähän sellaista.
Jotta sitä voi sitten "heterosti" vain huokailla, ja nauraa porukalla minulle.
Ihan Oikealle Profeetalle. Ja ihan OIKEALLE totuudellle. Yms.Loppuun vielä kertaus, kuunnelkaa sielläkin siellä takopellissä; Amerikka ja Anglot ja Englanti on VIHOLLISIA par  excellance.
Kuten KAIKKI kytät ja "poliitikot" yms. Ei tätä kyllä kai tarvi teillekään sentään sanoa ja toistella !?
Kai teilläkin nyt vittu JOTAIN raksuttaa päässänne ?!?!


Työ tiiätte kyllä kenet / ketkä ampua sitten KUN sellaisen aika tulee ?

Katsokaakin että pidätte siitä kiinni ! Ettekä taas mene veteläksi "käskytä mua" massaksi.

HALLITKAA mieluummin, "keskivertoheterot" eli eläimet, sitä Kundalini / Chi / Ki / Vril energiaa, älkääkä antako SEN hallita itseänne. Koskee ERITYISESTI miehiä !!!
Siis E R I T O T E N !!! 
Kiitti.

P.s Khasaarit uuniin ja tälläerää lopullisesti !!!Kiitti.
P.s 2 Käärmeet EIVÄT ole VIISAITA !!


Vitun Idiootit. (Käärme on abaut typerin mikään, mitä planeetalla on)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti