sunnuntai 12. marraskuuta 2017

"Konttorin" Finaali

Katsoin tuonkin tuosta pois tieltä. Tuolta netistä tosin.

Ensin iski silmilleni "Juhla Mokka". Kikkeli.

Paulig Juhlamokka nekrutar "suomalaisia tekijöitä"... ...Kristus sentään tuota "ovelaa" "sujautetaan väliin nekru ja sanotaan lähes HETI perää Suomalaisia...niin kukaan ei huomaa!" manipulointia.

Hei Paulig tai kuka vittu tuonkin laati; pidättekö te OIKEASTI sekä a) neekeriä todellakin, ihan siis oikeasti, SUOMALAISENA ja b) yleisöä niin tyhmänä ettei se käsitä noin suoraa ja päivänselvää mainoskikka-manipulointitemppua ?!


Haistakaa itsene, eli paska, ja HÄVETKÄÄ !

Vitun kusiruutat.
HELSINKI voi olla "monikulttuurinen" KAUPUNKI, mutta "Suomi" EI OLE "monikulttuurinen™" maa !!

*

No mutta yritän nyt keskittyä VAIN tuohon ohjelmaan. Keskity !! KESKITY ..... huoh...
No...

Eihän tuota nyt hyväksi voi kehua parhaalla tahdollakaan, mutta kai se jonkinlaista "viihdettä" sitten on, tuon sopivan lyhyen parikyt-minuuttisensa.
Eipä sitä mitään muutakaan enää ole. Ei ole nää mitään kummeleita ja pulttiboisseja yms.

On vain "monisukupuolisia" RUMIA kikattavia Helsinkiläisiä parrakkaita Mimosia ja muita vitun asennevammaisia ja AIVO vammaisia kehareita avohoidokkeja ja kuuta ulvovia hulluja, ja päivystäviä Totalitääri kukkahattu-moraalinvartija ämmiä pöyristymässä silmät pällellään milloin mistäkin "varis on lähinnä tumma / musta" tyyppisistä itsestäänselvistä päivänselvyyksistä, ja kaikenlaisia pellejä ja esittäjiä ja kekkuloivia idiootteja ja ilveilijöitä JiiVeeGeestä Pete Parkkoseen tai johonkin VITUN ..en tiä...mitä niitä vekruja nyt on ? Se alma esim, kirjoitin pienellä ihan tahallaan, koska se ON hyvin pieni juttu, ja yhtä vastenmielinen. Täysin Tavallinen Lihava Suomlantilaistyttö jolla on erikoisen värinen tukka.
Yksi vitun läski Mimosa lisää. Big faking diil.


Jaa niin no joo, no niin. ..piti KESKITTYÄ nyt tuohon ohjelmaan.
Mutta emmätiä.....mihin siinä keskittyä ? Ei siinä OLE mitään. Se on yksi THJIMMISTÄ asioista mitä olen ehkä ikinä nähnyt.
Se on tyhjä kuin nainen kunniasta ja moraalista. Se on tyhjempi kuin tyhjä,ja VÄHINTÄÄN yhtä HAALEA. Sekä väreiltään että kaikkinaisesti muutoinkin.
Haaleaa Paskaa, voisi kai sanoa. Ja sanonkin.


Ja siinä jo mainostettiin seuraavaa kautta, mutta tiesinhän minä että sellainen tulee takuulla, varmana kuin kuolema.

Siellä heedpäri makasi mm lattialla ja kaikkee. Se näytti hyvältä.


No joo no, mutta ....tuossa oli esim tuo auto. Tuo hieno mersu; nämä tekijät oli kai yrittäneet matkia sitä kohtausta Amerikan Konttorista missä Maikhl saapuu siihen sillä punaisella avoautolla tai mikä lie siiböörd  / siibring se oli, joka siis oli MAUTON ja TYHMÄ ja tyhmännäköinen. EI kuten tuo Mercedes eli ihan vitun HIENO ja komea !

Taas oli ymmärretty ilmeisesti ilmeisen väärin koko juttu.
Mutta mitä tätäkin tässä jankata.


Tehkää tuollaista laimeaa epäaitoa paskaa vitun muulit petturit ja kerätkää nekruja ympärillenne ja kaikkia Anglosfäärin "voitonmerkkejä" ja merkkejä siitä että täällä ollaan hyviä koiria.


EI kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti