perjantai 17. marraskuuta 2017

(Bäklogin Siivousta osa.3) Suuri ja Kuvitettu NEEKERINUMERO !

TÄSSÄ se nyt sitten VIIIIIHDOIN ON !!!! Herran perkele sentään !! Tämä kauan sitten jo lupaamani, VUOSIA kai lupailemani, suuri ja kuvitettu Kapteenin Blogin Neekerinumero !!

Enää minulla ei ole sitä alkuperäistä ajatusta ja "draivia" tähän, mutta onhan tämä nyt sentään jo jotain, ja teille muuleille ihan ilmainen ja näin !!

- - - - -

Koska olin jo näemmä ehtinyt aikanaan aloittaa tämänkin kirjoituksen ja näköjään saanut sitä jo yllättävän paljonkin tehdyksi, laitan tähän ensin sen alkuperäisen työn jäljen....Tervetuloa, onnekas lukija! -lukemaan tätä odotettua ja juhlittua, Kapteenin Blogin "Suurta Neekerinumeroa".
Tässä numerossa pyritään valaisemaan teitä tyhmiä ja tietämättömiä ja tietämättömiksi ja tyhmiksi tehtyjä ja vihjeettömiä ja aivosumennettuja ja propagandan uhreja ja muutoinkin vähä...tietoisia (näistä asioista ainakin) tästä aiheesta nimeltä "neekeri" !! Mikä se on ? voiko sen syödä ? mitä sellaisella / sellainen tekee ? Mistä ne tulee ? mihin ne menee ? ....mitä ne edes, siis, on !!?

Tässä numerossa pyritään poistamaan kaikki, sekä teidän oman vähäisen tietonne ja ymmärryksenne ja älynne, että tuhoisan ja pahantahtoisen "valistus" propagandan ja muun manipuloinnin -aiheuttamat vahingot ja vääristymät maailmankuvallenne. Ja ns "suoristamaan" päänne ja tekemään teidät realistisemmaksi asian suhteen ja tiimoilta.

Eikä kestä edes kiittää !! (neekeritkään ei kiittäisi!)  Ilo on suurilta osin, tällä puolella.
Tämä numero pyritään laatimaan ...uudeksi internet klassikoksi ja valaisevaksi legendaksi, ja ehtymättömäksi tietopankiksi ja aikakapseliksi josta voivat ammentaa ajatonta tietoa ja ikuista viisautta kaikki sitä etsivät nykyiset ja tulevat !... ja miksei menneetkin !


* * * * *


Kirjoitus on sekoitus ; omaa "maailmankuvaani" ja Texas Arcanelta osittain lainattua, yleistä tietoa ja sekalaisia itsestäänselvyyksiä. Havaintoja tosielämästä, elokuvista, TV:stä ja internetistä, sekä niin ikään netistä löytyviä tiedonmurusia. Eli ool-in-ool aika kattava paketti, brutaalia tietoa ja hirvittäviä faktoja yms.
Hyppää siis sekaan, kuin aikuinen alaston neekeri uimahallin lastenaltaaseen kulli tanassa !!

Hi´e´r  wii gou !

* * * * *


NEEKERIT


Neekerit on lapsenkaltaisen iloisia ja huolettomia, kaukaisesti Ihmisen kaltaisia neliraajaisia (vaikka jotkut voisivat sanoa heidän olevan itseasiassa viisiraajaisia! koska kyseisen lajin uroksilla on legendan mukaan valtava penis [ja onhan heillä, useimmiten ainakin, myös pää]) olentoja. Mahdollisesti lähtöisin Afrikasta tai Beelsebuubin perseestä tai miksei jopa Tampereelta? Mutta kuitenkin todennäköisesti Afrikasta tai jostain siitä lähipiiristä.

Neekeri asuu tavallisesti keskellä Afrikan valtavia ja laajoja savanneja ja ruohotasankovyöhykkeitä, muunmuassa lehmänsonnasta valmistetussa majassa / kasassa tai virtahevon tai aasinkin (?) paskasta kootussa "sontatiilitalossa". Jotkut neekereistä asuvat yksinkertaisesti puussa!! Jotkut asuvat vain... keskellä viidakkoa, jossain pensaassa tai itä-helsingissä ja Turun Varis-suolla. Myös Amerikan "Dtroit"issa on suunnaton neekeri-olento populaatio, ja kyseinen kyläraitti onkin jo saatu aika hyvin levitettyä savuaviksi raunioiksi pitkin maata. Siinä missä ennen sijaitsi tuo kaupunkin, on nyt 1 maailman suurimmista kaatopaikoista ja taloraunioiden ja muiden "fotogeenisten" kohteiden aarreaitta. Diitroitissa on myös noin 100% todennäköisyys tulla a) murhatuksi b) tapetuksi c) ryöstetyksi tai d) raiskatuksi. Myös muunlaisten rikosten ja pahuuden eri muotojen uhriksi on mahdollista joutua Detroitin kaupungissa.

Neekerten elämä koostuu tyypillisimmillään : kyykkimisestä maassa ja auringon ihmettelevästä tuijottamisesta, elukoiden kiusaamisesta ja tappamisesta ja toistensa. Myös erilaiset taikauskoiset rituaalit ja harjoitteet ja toimet, kuuluvat kiinteästi neekerien elämään ja olemassaoloon. He mm viiltelevät toistensa kasvoja, lastensa esim, partahöylän terällä, koska........... kaiketi koska ovat tyhmiä ja mieleltään sumeita. Ja, "koska niin nyt vaan on aina tehty". He myös usein polttavat toisiaan ja valkoisia maanviljelijöitä, elävältä tai ahdettuna auton / traktorin renkaaseen ja pyörittävät näitä sitten pitkin katuja ja kujia ja hakkaavat kepeillä ja macheteilla ja huutavat kuin apinalauma ja sylkevätkin vielä päälle.

Mikä Neekeri, varsinaisesti, ON ?!

Neekeri on kuin iso pökäle. Joko paskaa tai mutaa tai savea tai jotain, jolla on hampaat. Käkkäräinen, kähäräinen, pökäle. Joka hymyillessään tai virnuillessaan, paljastaa sellaiset suuret, leegomaiset, laattamaiset, talttahampaansa ja yleensä lähes sinimustat tai violetit, ikenet.


* * * * *Siinä oli se alkuperäinen valmis teksti.
NYT joudun laatimaan tämän tässä ja nyt, lähes ex tempore, 17.11.2017, tämän loppuosion. Mutta näin tehtäköön sillä tämä on nyt vain saatava tehdyksi ja olemaan itse olemassa, täällä, Netissä ja Virallisessa Blogissa.

Sanon nyt heti, samantien, että on melko hauskaa tai osuvaista tai sattuvaista tjns, että tuo Detroitin VÄRI on todentotta juurikin Punainen !! HAHAHAaa, kun sitä, tekstiä, tuossa väritin, hoksasin itsekin että "ahaa juu, tosiaankin; tämähän ON, Diitroitin se oikea väri!" Pahuuden Punainen !
Miten sopivaa.


Mutta asiaan.
- Koska en jaksa enkä viitsi enkä halua, eikä sille ole varsinaista tarvettakaan, tehdä tästä mitään syväluotaavaa Tieteellistä Analyysia ja Lajinkuvausta sen kummemmin, vaan vain sellaisen mikä RIITTÄÄ, ainakin kenelle tahansa edes puolipäiselle - joka ei etsi vain syitä sylkeä omiaan ja ärsyttää muita omalla typeryydellään ja "päteä" olemalla naurettava typerä pelle, niin tyydyn nyt vain viittaamaan asioihin ja sanomaan kaiken itsestäänselvän jne. JOS jostain syystä haluat / tunnet tarvetta, voit ITSE etsiä kaikki varsinaisemmat tieteelliset "tutkimustulokset" yms netistä tai jostain.

Joten aiheesta "MIKÄ Neekeri oikein edes on?" on sanottava ainakin että, neekeri on ihmisentyyppinen, hominidi(?), olento joka on suurimmaksi osaksi Afrikassa, mutta sitä ei oikeasti eikä varsinaisesti TIEDETÄ onko neekeri Afrikasta.

Ja koska olin tuolloin kun tuon aiemman kirjoitusosion olin aloittanut, ehtinyt jo vetää tähän sen pölvästin mukaan, eli Texas Arcanen, niin mainittakoon nyt että HÄN uskoo ja sanoi että; neekeri olisi jonkinlainen "biolooginen ase" tai vitsaus tai miksi sitä nyt kutsuukin, jonka ne muinaiset Puikulakallot on LEVITÄNEET TAHALLAAN, Afrikan ETELÄKÄRJESTÄ ylöspäin, aikanaan, kostaakseen, periaatteessa, sen että Maan Ihminen lähti heiltä käsistä ja leviämään ilman Virallista Hyväksyntää ja Kontrollia sinnetänne, willy nilly.

Termi "Puikulakallo" EI viittaa, HUOM!!!, mihinkään Avaruuden Muukalaisiin an sich, vaan niihin joita tavattiin ilmeisesti ympäri planeettaa silloin, Niinä Aikoina, ilmeisesti anti-deluviaanisina / ante-diluvisiaanisina mitä ne nyt suomlanniksi lie, aikoina. Eli lähinnä "Tulvaa Edeltäneinä Aikoina" - eli sanotaan ympäripyöreästi Jääkaudella. Niinä aikoina.
Kuten Raamattu sanoi asian hyvin suoraviivaisen yksinkertaisesti, jolle idiootit ylimielisinä TOTTAKAI nauraa; "oli maailmassa silloin jättiläisiä". "...Ja vielä sen jälkeenkin.."

Minkä typerät Perkeleen Idiootit yrittää aina naurahdellen, epätoivoisina, "Järkeillä" (hyvin suosittua tällä planeetalla) pois - kuten "kytät" ja "poliitikot" itsensä TODELLISUUDEN !! Koska elävät mieluummin omassa Maailmankuvassaan ja PAKOTTAVAT, Oikeamielisiä kun ovat(!!), kaikki muutkin elämään sen mukaan ja sisällä.

Eikä heitä hetkauta löydetyt jättien ruumiit ja haudatkaan, jotka tosin yleensä tuhotaan ja/tai piilotetaan (kenties vatikaanin pyllynreikään / arkistoihin ? Tai Smithsonian mulkkujen salavarastoon?), tai se että koko planeettaa peittää VERKOSTO Muinaisia Megliitirakennelmia joihin ei vain yksinkertaisesti PSYTY fyysisesti sen ajan miniatyyrinen apinamainen ihminen, joka siis oli HUOM!!! PIENEMPI kuin edes nykyihminen !! Ja silti Megaliitit ovat järisyttävän kokoisia ja painoisia ja niitä on niin. kertakaikkisen. paljon. Että siihen olisi mennyt kaikkien kaikki aika silloin, jolloin he olisivat mm nääntyneet luullakseni nälkään tai tulleet jonkun helvetin kissan syömäksi tjns.
Eikä sekään näy kiinnostavan esim Uutis Mediaa tai ketään "Tieteilijää" eli puoskari ja huijariheteroa jota kiinnostaa OIKEASTI vain pillu ja raha ja "arvoaste" "hierarkiassa" ja perhe ja perhe-elämä ja typerälle vitun perheelleen "elannonhankkiminen" ja täten pelkkä tympeä eläimen "kilpailu" resursseista, EI niinkään ITSE SE ASIA !!! Jota TULISI tutkia ja ymmärtää ja siten hyväksyä se mihin se johtaa ja soveltaa sitten SITÄ. Mukisematta.
Mutta tähän eivät keskinkertaiset Kollektivisti-Heterot vain kertakaikkiaan PYSTY ! Se on kuin vaatisi käärmettä kävelemään...käsillään ! Tai torakkaa käyttäytymään "vähän siivommin" juhlaillallisilla tjns. Ei se vaan toimi.

No mutta kuitenkin; NIIDEN tuhoase ja tappava kosto tai vitsaus olisi tuo "neekeri", eli jonkinlainen JALOSTETTU peto siis. Ihmistä vastaan. Kaiketi sen ajan ihmisiä; Denisova, Neanderthal ja Cro-Magnon tai nykyisemmin "EEMH" eli Early European Modern Human eli Varhainen Eurooppalainen Moderni Ihminen.


Mutta neekeri ON, joka tapauksessa, nykyään jo AIVAN LIIAN LAAJALLElevinnyt tuhojyräävä imbesilli ja oppimaton elukka, kuin modernien aikojen se Raamatullinen Heinäsirkkaparvi tai jokin loputon hiekkamyrsky tjns.

Neekeri ei sovi Sivilisaatioon tai Sivistyneeseen Elämään sen enempää kuin mutanttijuopot tuosta kadulta tai muut vasurit / pultsarit ääliökakara-älykääpiö jälkeläisineen, vaan ne tulisi vain POISTAA planeetalta keinolla millä hyvänsä; ja KAIKKI Sci-Fi elokuvien ne HYVÄT versiot Huomisen Maailmasta koittaisivat jo siksi, ihan itsestään. Elämän nautinnollisuutta olisi vaikea TEIDÄN sietää, minun hyvin helppo.

Neekeri on tyhmä ja yksinkertainen ja melko säälittäväkin, hölisevä eläin. Hyvin rytmitajuinen ja letkeä. Notkea ja kumimainen. Pitkäraajainen vaikka sisältää myös somatotyypin joka on lyhyempi ja tanakamman muotoinen. Naarailla on USEIN aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄN iso möykkyisä perse, joka ei ole mitään selkeää / tiettyä geometristä muotoa vaan pelkkä iso taikinamainen ja hölskyvä GIGANTTINEN muodoton jätesäkillinen suolia ja tyhmyyttä ja rasvaa ja laardia ja ihraa ja selluliittia ja mitä lie eläimenrasvaa siihen varastoituukaan.

-

Neekerit ovat AINA eläneet pieninä "kyläyhteisöinä" ja muunlaisina laumoina ja ovat ihan puhaasti "Luonnollisia Kommunisteja" mm tämän ja biologiansa johdosta. He ovat tai NE ovat, tottuneet vain Jakamaan Kaiken, eikä Poikkeus Yksilöitä liiemmin ole esiintynyt, ja jos onkin, on niille tehty samoin kuin Bulgaariassa ja Suomessa ja Ryssällä ja muissa vastaavissa Kommunistineekerimaissa, eli "lähetetty pitkälle kävelylle" tai vain tapettu tai sorsittu ja syrjitty kuoliaaksi, sisältä ja fyysisesti.

Neekerit kommunikoivat mm tanssimalla. Ja myös tapoilla raiskauksilla murhilla ja murhaavilla raiskaustapporyöstöillä, JA siis noituudella.

Ja mitä tulee Länsimaiseen Tieteeseen, sen näkökulman mukaan Neekeri on maksimissaan yleensä noin 11-14 vuotiaan Valkoisen LAPSEN tasolla mitä tulee silkkaan Ä.O:hon eli Älykkyys Osamäärään.

Joka riittää ihan hyvin juuri kaikkeen tuohon edellämainittuun ja myös räppäämiseen ja typeriin kommentteihin netissä / SoMessa ☭ / elokuvissa ja TV ja elokuva Gaaloissa ja punaisilla matoilla ja pitkin ja poikin, siellä täällä.
Mutta EI esim atomin halkaisuun tai avaruusaluksen, edes silkan konseptin, keksimiseen, saati edes polkupyörän ! Saatikka sitten tietenkään, tuon avaruusaluksen.

Neekerit eivät keksineet edes tulta tai pyörää herran tähden !!! Nekru ei keksinyt kuin raiskauksen ja käyttää maastalöytämiään keppejä, teräviä ja MYÖS tylsiä(!!), toisten neekeriolentojen tappamiseen tai loitollapitämiseen, esim jonkun kuolleen elukan haaskalta, ehkä kepardin tai jättipiisamin tai muunlaisen vasurin. Ehkä jopa mastodontin tai mammutin !!


Hämmästyttävän ihmismäiset ja hyvät daisat kyllä tuolla keskimmäisellä !

Neekerissä on mm hyönteisen ulkonäköä melko paljon, eritoten nuo mulkosilmät on kuin miltä tahansa lannassaelävältä mulkosilmäiseltä hyönteiseltä perityt; ja todentotta, kenties neekerten esi-isät OVATKIN yksinkertaisesti hyönteisiä ! EI niinkään mitään apinamaisia olentoja ? Tästä ei ole varmaa tietoa, mutta tiede on jokin aika sitten löytänyt uusia ja selkeitä ja varmoja ja pitäviä ja itsestäänselviä ja kiistämättömiä todisteita että NEEKERIT, EI MUUT, mutta neekerit, ovat aikanaan risteyttäneet itsensä jonkin ihan Aidon ja Oikean Tuntemattoman Lajin kanssa. Joka on jonkinlainen tieteelle vielä tuntematon äärimmäisen muinainen EHKÄ ihmisenkaltainen laji. Tämä siis on Tieteellinen FAKTA, tästä ihan viimeajoilta. Eli toistan; neekerit sisältävät jonkinlaisen oudon ja uniikin verenperimän, joltakin tuntemattomalta muinaislajilta !

Se saattaa toki olla vain jokin lannassalillunut esi-Jurakautinen troglodyytti, mutta voihan se olla jokin apinamainenkin olento. Siitä ei vain ole TIETOA ainakaan vielä.
Ehkä se on ollut hyvin rytmitajuinen ja vetelä ? En tiä.

- - - - -

Neekerten ylimalkainen "lisääntymisstrategia" ja maailman tuhosuunnitelma on, melko sama kuin lähi-idän vastineillaankin, eli vain lisääntyä ja lisääntyä ja lisääntyä ja lisääntyä ad nauseam ja absurdum, ja antaa Hyväntahtoisten Houkkien, Eläinrakkaiden Länsimaisten Ihmisten, hoitaa kyseiset äpärät ja jälkeläiset ja syöttää ja juottaa ja asuttaa ja elättää ja vaatehtia koko muukin neekerilaji kaikkialla ja aina ja koko ajan. Jos näin EI tapahdu, on se Rasismia™ - joka siis on Hyvin Vakava Juttu ! Muistakaa.
Se ei ole leikin ja pelleilyn ja komedian ja rienaavan parodian aihe, mutta hyvin hyvin vakava juttu ! Kuten  kytät ja "lait" ja "politiikkakin" !
Ja "Juutalaiset" ja heidän "valittuutensa".

Ja mitä muuta voidaan neekerin elämäntyylistä ja tavasta sanoa, on esim se mitä oma eräänlainen "lempiblogaajani" sanoi tuolta Amerikan puolelta, eli suurin piirtein niin että; se mitä neekerit TEKEE ja miten ne elää ja on - ei riipu siitä mikä on esim kyseisen maan tjns yleinen tapa ja mitä heiltä odotetaan ja toivotaan tjns jne, vaan neekerit vain tuppaavat tekemään sitä mitä kaikki muut neekerit sillähetkellä tekevät !
Ja tämä on yhtä, jälkeenpäin, itsestäänselvä kuin melko hyödyllinen ja valaisevakin vinkki, jos haluaa kyseistä lajia ja sen käytöstä yhä paremmin ymmärtää ja ennustaa.


Neekeristä voisinäinmuodoin kai sanoa yksinkertaisesti vain, että se on, Summa Summaarum; muinainen ja yksinkertainen Muinais Ihmis-Apina yksinkertaisimmillaan ja jonkinlainen Atavismi / Atavistinen Muinaisjäänne joka kuitenkin yhä on ja elää, ja ON täysin ERILLINEN esim euroopan valkoisista. Vaikka Khasaarit VALHEINEEN, mistä he itsekin KOOSTUVAT, ovat yrittäneet vimmaisina saada valkoiset luulemaan että "kaikki on vain samaa ja saman arvosii ja näi! hei! joujoujoujou zhamoon mään! RRrrasistiiiiii™" mutta näin EI OLE.

Ehkä KUKAAN ei ole Afrikasta !

Mutta suurin osa KAIKISTA ihmisistä on AINA tyhmiä ja veteliä laiskiaisia jotka ei osaa eikä jaksa ajatella tai oppia mitään, vaan mieluummin kuuntelevat / lukevat PIENEN HETKEN ja lähtevät sitten SEN tiedon tai LUULON murusensa kanssa ja turvin aukomaan "tuonne Steissille" typerää perkeleen päätään ja haastamaan riitaa. Joka on TÄSMÄLLEEN sama käytösmalli kuin neekerilläkin, mutta aivan marginaalisen, mikroskooppisen, verran hienostuneempi.

*

Tässä on nyt hieman sekalaisia Neekerifaktoja yms Triviaa ! Olkaa Hyvät !


Esim neekerin apinanaivojen uloin kuorikerros on keskiverroin noin 15% ohuempi  kuin valkoisella ihmisellä, ja sen poimut on vähäisemmät ja latteammat.


Tiedemiehet pystyvät (Tottakai ! Ja helposti!) päättelemään yksilön / kollektivistimulkun(!) rodun pelkän kallon perusteella. Neekerin kallo muistuttaa kaikkein eniten juuri apinan kalloa.Neekerin tumma väri johtuu Melaniinipigmentistä  joka on (neekerissä) jakautunut JOKAISEEN ihon kerrokseen ja sitä on myös (herran perkele sentään!!) lihaskudoksissa ja aivoissa !


 Valkoisia Ihmisiä pidetään universaalisti (Yleismaailmallisesti) kaikkein miellytävimpänä / puoleensavetävimpänä rotuna; myös neekerten toimesta !


Afrikkalaiset neekerinpennut syövät ja nuolevat lehmän "menstruaalijätettä" / ..mitä lie Vitun Vuotoja, kasvattaakseen isommat kivekset ja todistaakseen "miehuutensa".

Omilleen jätetynä, neekereillä on luontainen taipumus ja himo syödä maata ! Ihan oikeiden ja de facto "mutakakkujen" teko on yleinen tapa monissa neekerimaissa.
Ja jokin tällainen kuva....


" Neekeri Natsit: jopa nekrut vihaa nekruja ! "


Eli kuten näette; ihan samaa kuin esim Me Valkoiset jne.....Taahahahahaa !

Tässä vielä piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkähkö lista sekalaisia Neekerten Edesottamuksia tästä viimesimmiltä vuosilta ja HYVIN RAJOITETUSSA määrin !
On kuin olisin kerännyt tähän vain listan koirien jätöksistä viime tiistailta ja jostain Tuusulan Shelliltä. Ai miin; se EI kuvaa "Koko Kuvaa" lähimainkaan eikä sitenkään !
Mutta onhan tämä nyt jotain.

http://www.liveleak.com/view?i=7d9_1436218568  rähinä PopEyessissä.

http://www.liveleak.com/view?i=3d0_1436203461  rähinä Wendy´s:sissä

http://www.liveleak.com/view?i=125_1437155241  draivbai ammuskelua

http://www.liveleak.com/view?i=f7e_1438219336  Burger King kaaos

http://www.liveleak.com/view?i=706_1438790620  Alaston muija Nykissä

http://www.liveleak.com/view?i=f86_1439744147  Laittomia Nekruja Espanjassa

http://www.liveleak.com/view?i=a86_1439925377  Ryöstö Kirkossa

http://www.liveleak.com/view?i=4fa_1440200185  Muslimilehmät Bussissa (Ruotsissa)
(Laitetaan nyt samaan vaikkei kyseessä olekaan neekerit)

http://www.liveleak.com/view?i=beb_1440694490  Valkea tyttö väärässä naapurustossa

http://www.liveleak.com/view?i=e3b_1440856369  Kiinalaisten parveilua

http://www.liveleak.com/view?i=a46_1441031525  Kiinalaisapinamies pieksee muijaansa


http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394  "Pakolaiset" heittelee ruokaansa kuin apinat


http://www.liveleak.com/view?i=c4c_1441294833  Pakoloisia

http://www.liveleak.com/view?i=b2f_1441391908  Pakoloisia   Serbiassa.

http://www.liveleak.com/view?i=bae_1442189286  Sekalainen / sekalaisten rähinä

http://www.liveleak.com/view?i=4d4_1443282080  Nekru hyökkää 83 v miehen kimppuun ihan yöstä


http://www.liveleak.com/view?i=36c_1445565143  Neekerit koulussa

http://www.liveleak.com/view?i=605_1445447969  Suuhunotto autossa

http://www.liveleak.com/view?i=270_1446931837  tyttöneekeri tappelu

http://www.liveleak.com/view?i=60b_1461953799  Ranskan jokin "mellakka" tjns

http://www.liveleak.com/view?i=814_1462628746  tyrmäyspeliä

http://www.liveleak.com/view?i=d8b_1463102383  neekeri piexee muijaansa keskellä katua

http://www.liveleak.com/view?i=b8a_1464104875  neekerit hyökkää yhtäkkiä kimppuun...

http://www.liveleak.com/view?i=382_1465529779  Neekeriämmä läppäsee

http://www.liveleak.com/view?i=3ff_1468054777   neekeri hakkaa akkoja veitselläElikkä siinä ! ^  Edes jonkinlainen alustava ja mikroskooppisen marginaalinen katsaus Neekerin Peruspahuuteen, aina ja kaikkialla.

Ja NÄITÄ aliapinoita haluaa suomessakin!!!! Jumalauta kaikista maailmankolkista SUOMESSA, kaikenlaiset typerät kusipäiset älykääpiöt ja mauttomat ja munattomat kuhnurit ja keskinkertaiset kommarimuulit ja muut vitun häiriintyneet vitun vittupäät, ja puun ja kuoren välissä ynisevät nahjukset ja pelkurit ja mitäänsanomattomuudet ja ihan silkat ilkiöt ja sabotöörit ja petturit tänne tuoda ja änkeä !!?!?!?

Käsittäähän tuon nyt kai majavakin että se on joko ilkeyttä tai tyhmyyttä, tai PARHAIMMILLAAN vain silkkaa hölmöä nai´iviutta. Ei juuri muuta.

Kiitos.

Linkkejä Neekereihin ja niihin liittyviin asioihin ja tapahtumiin ja ...juttuihin.


http://www.liveleak.com/view?i=0c1_1415656921

https://www.youtube.com/watch?v=8tRzM2tZFng

http://www.amren.com/ar/2002/07/

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/145799/Black_Teens_Murder_White_Baby_For_The_Fun_Of_It_In_Georgia/

http://www.counter-currents.com/2013/02/more-black-history-month-resources/
Ja mainittakoon lopuksi vielä tuosta ^ "Neekerten Historiakuukaudesta" Amerikan Sirkuksessa / U.Äs.Aassa että; kuten lenppariblogailijani, John nimeltään, sanoi aikanaan, ei neekereillä ole leijonia kummempaa historiaa.

Joten koko humpuuki on ihan yhtä täyttä ja tyhmää ja KHASAARIEN KEKSIMÄÄ paskaa kuin koko helvetin "Monikulttuuri ja Maahanmuutto / EU ™" hössötystkin.
Tarkoitus vain ärsyttää, tuhota, nöyryyttää ja alistaa.


MUISTAKAA TÄMÄ ja eläkää sen mukaan.Kiitti / Olkaa Hyvät.Näihin kuviin / näihin tunnelmiin.


~ Lö Kapithän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti