maanantai 27. marraskuuta 2017

Nuoret Molopäät

Nykynuoret Hoi !!

OPETELKAA vittu jotain tapoja ! Olette kuin jotkin vitun ryssät ja neekerit ja juoppojen ääliökakarat, mitä luultavasti siis OLETTEKIN, ettekä lähimainkaan kuin IHMISET.


Olin tuossa eräässä Burgerissa, ehkä Hes, ehkä jossain muussa, ja siinä takanani oli joku nykynuori"pari" eli joku bimbo likka ja paskajäykkänä sitä liehittelevä kloppi.
Siinä ei ole kovin khuulia edes YRITTÄÄ SYÖDÄ kun sieltä takaa kuulu selkeä ja kovaääninen röyhtäys !

Ja sitten kun ne ääliöt lähti siitä, tottahan kai siihen jättivät pöydälle ne roippeet, tarjottimet ja muutaman mukin ja muurahaiskeon korkuisen roskakasan, jotka pitäis ITSE osata vielä sinne ROSKIIN ? Junou ? Minkä pesukarhukin osaisi tehdä. Mutta ilmeisesti ei nykyteinit.

Vitun moukat.


Niitä tulisi vain ruokkia kuten lintuja; heittelemällä ämpäristä jotain murkinaa tai sapuskaa / siemeniä, pihamaalle, josta voivat sitten mennä "nokkimisjärjestyksessä" noukkimaan omansa.

Se olisi varmaan jotain uutta ja siksi myös niiden itsensä mielestä "khuulia".
Samoin tuli Sam Hedberg ruokkia, heittämällä ämpärillinen jotain mömmöä sen päälle ja ......en tiä. Siinä se ?Eniwei, nämä nykyteinit ei osaa myöskään JONOTTAA ! TÄMÄN olen huomannut yhä vain enemmän ja enemmän ja enemmän, koskee yllättävän paljolti myös vanhoja happamia "mäsaantehämitävaan!" ÄMMIÄ / mummoja !

Vitun kusipäät paskakasat moukat vittupäät, saatana.


SEN ymmärtää että joillain vitun viidakon / Detroitin NEEKEREILLÄ ym on haasteita ja vaikeuksia ymmärtää edes "jonon" KÄSITETTÄ, saati sitten itse JONOTUKSEN "aktia", mutta mikä tekosyy on TEILLÄ ?!?!

Vittu miten VAIKEAA se voi olla  katsoa missä on jono ja sen pää ja missä siinä PITÄISI seistä, ja sitten, junou; asettua siihen jonoon !??!?!


Yksi asia jota en voi sietää, on ne VITUN vittupäät ääliöt jotka ei käsitä että JONOSSA tulee seistä PERÄTYSTEN, EIKÄ niin että sinä mulkku menet siihen kaikkien muiden VIEREEN !! Kuinka vitun tyhmä ja tahmeaälyinen sitä täytyy olla jottei TÄTÄ(kään) KÄSITÄ !!??

Ai miin.......?.... tä ?... Suomalaiset todella ON, "kuin pellossa kasvaneita".
Oikeita Totaali Moukkia.

Ei se ihme kyllä ole että täällä on niin paljon Kommari-Marxisti-Vasemmisto moukka-öykkäripaskaa; täällä ei olla SIVISTYKSEN ja IHMISTEN parissa ja ilmoilla vaan MOUKKIEN KESKEN keskellä jäistä metsää !! SIINÄ on Se Juttu. Mikä teistä on muovannut MEGAMOUKKIA ja superjuntteja, välinpitämättömiä "vitut susta" ääliöitä.


HAISTAKAA VITTU !


Mm tuollaisen takia teitä ei juuri digata / kattella, Sivistyneiden ja Valkoisten ihmisten puolelta ja toimesta. Ja te katsotte ettette voi ja osaa ja halua ja pysty ja kykene rajoittamaan itseänne ja omaa typeryyttänne itse, vaan olette ja möllötätte vain kuin jokin tyhmä mulkosilmäinen lihava jättimäinen möykky sonassa seisten, seisten siinä jossain vitun sonnassa. YLPEINÄ oikein siitä että olette lihavia pällisteleviä ilkeitä ääliöitä moukkia vailla käytöstapoja tms, seisten sonnassa ja rumissa rumissa rumissa, kamalissa, "luukeissa" ja.....SE on teistä Elämisen Arvoinen Elämä tjns ?!Kontrastina tähän; Ählämiprinssit "vangitsi" juuri toisiaan maansa ökyimpään superhotelliin !!! HAH HAhaaa vittu SIINÄ on vähän "Sivistystä" !!
Ä H L Ä M I T !!! Luuuletteko että NE esim, kävisi Burgeripaikoissa jättämässä roskaläjiä pitkin pöytiä ja kengänjälkiä tuoleille, aikansa siinä mölyttyään ja röyhtäiltyään ja paskannettuaan jne !?

Ei luultavaa.

Suomalaiset; te olette vain tyhmiä öykkäröiviä paskahousuja ja kännisiä moukkia, absoluuttista pohjasakkaa, ja väkivaltaisia imbesillejä. Visiottomia typeryksiä ja teeskenteleviä dorkia ja mänttejä ja kusipäitä, ahneita itsekkäitä vitun varkaita (kuten KAIKKI kollektivisti kommarit ja totalitääri"maiden" asukkaat AINA ovat) ja muille tiuskivia kiipijöitä ja pettäjiä ja kateellisiä mulkkuja idiootteja ja paskapäitä ja välinpitämättömiä pikku ilkiöitä ja kostonhimoisia muuleja ja lahjattomia ja keskinkertaisuuksia, ja RUMIA triviaaliolentoja kuin jostain kauhuleffasta tai komediasarjasta. Mutta TODELLISIA !!

VITTU miten nolo ja nöyryyttävä vihollinen !! Yäääööööööökkkk !!

Ählämissä on sentään jotain "luukkia" ja kunniaa, ja ne sanoo yleensä ihan suoraan että "kyllä, minä vihaan sinua ja aion tappaa sinut" tjns. Sellainen on jokseenkin Kunnioitettava Vihollinen, sillä on ainakin Kunnian Taju. toisin kuin suomlannin finuiitilla ym ryssillä.
Jotka ovat vain karvaisia ja öyhöttäviä NAISIA.- - - - -


Liekö tälläkin, apinaakin tyhmemmällä käytöstavattomuudella, jotain tekemistä neekerten ym aliapinoiden ja mudan ja lian olentojen kasvaneen läsnäolon kanssa ?! Tämä on khuulia nykyään; olla Ääliö Kakara ?!

Se ON, VAIN, tyhmää ja alhaista ja kuvottavaa ja vastenmielistä ja epähygieenistä ja TYPERÄÄ ja moukkamaista ja kusipäistä ja idioottimaista ja lapsellista ja muulintasoista käytöstä. Alkeellista ja tyhmää, myötähävettävän kusipäistä ja karkeaa; vetelän LAISKAN paskan "käytöstä" joka sitten kehystetään "Oikean Maskuliinisen Miehuuden" kaapuun, josta laiseni "neiti" ei vain "tajuu" mitään. Luultavasti koska olen niin "neiti" !!

SE sen täytyy olla !!

Se on ihan hyvä vastaus. Hienosti järkeilty !! Voisit olla kyttä tai "poliitikko" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti