keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Arskan Julistus ja Finuiittien Kommentit

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201711140091422_v0.shtml


Ensinnäkin itse tuosta asiasta; vittu mikä ääliö !
Suksikoon vittuun.

Tällaista se on kun joku jota on nuorena katsellut ihan mielellään elokuvissa ja josta on sikäli ihan tykännyt, paljastuu myöhemmin jonkinlaiseksi mulkuksi tai kusiaiseksi tjns.


Mutta hei; äijä saa melko paljon, kai edelleenkin, fyysistä painoa siirreltyä fyysisestä paikasta toiseen !! Kuten monet kytät ja rikollisetkin ! Joten lienee me-le-ko vitun "worthwhile" miälipide !

Kuulkaa sitä ! Kuulkaa Arskaa. Siitä te diggaatte, kärttyisät vitut ! Ei tarvi itse olla edes tietoinen, voi retkottaa "hyvissä", jossain vitun ojanpohjalla ja korista kuin jokin vitun kurassapärisevä typerä perkeleen vitun ryssä.


Mutta sitten toisekseen; katsokaa ennenmuuta noita KOMMENTTEJA !!
Ei Kristus vittu ... vittupäisempää apinarotua tai menninkäislajia kuin "suomalaiset" saa TODELLA kyllä hakea !!

Olette te jumalauta sellaisia vitun jukuripäisiä ääliöitä ettei sitä edes KEKSISI jollei joutuisi sen runtelemaksi tällaisessa fyysisessä koiranpaska inkarnaatiossa.

"Mitä SÄ täälä PÄDET?!?"
"Nii!! Trumppi on ääliö mut Arska on nii ihana ja nerokin!"
"Marx rulaaaa hei ?!?!? Exä ny vittu eees TIIÄ!?!!?"
"Emmä tykkää tästä enkä susta; te ootte vaa ihan paskoi!"

Jne.

Voiko paljoa kärttyisämpää ääliölaumaa edes KUVITELLA ?!?
Vittu minä POMMITTAISIN teidät mieluummin kuin pelastaisin tai eläisin muassanne !
TÄMÄN takia tästä EI TULE IKINÄ mitään, eikä tule tulemaan.

Te olette vastenmielisiä ja ärsyttäviä, ja ylimielisiä keskinkertaisia aggressiivisen typeriä käytöstavattomia moukkia ja itsekkäitä mistään mitään ymmärtämättömiä älykääpiöitä ja VITUN VAIKEALLA ASENTEELLA !

Ja mitä vielä; tällä ihan YLPEILLÄÄN !!
Kuten tyhmät on AINA tehneet, sanontakin taisi sanoa että "tyhmyys peitetään ylimielisyydellä".

Ei siis TIETENKÄÄN "PEITETÄ" sillä, ylimielisyydellä, OIKEASTI vain PAHENNETAAN tilanne. Mutta koska typerä luulee kaikkia muita, minuakin(!!), yhtä vitun karmivan typeräksi kuin itse on, se sitten luulee ihan oikeasti ja tosissaan että ne sen eläimen "oveluuden" tasoiset peittely-yritykset todentotta tuottavatkin jotain tulosta.


Mutta kuitenkin; koettakaa suomalaiset, TÄSSÄ olisi muuten ihan OIKEA HAASTE!!! Niitä häshtäg Haasteita mitä nykyään on jostain syystä koko ajan ja kaikkialla, kuin sieniä sateella.
Niin nin voisitte kokeilla haastetta; ÄLÄ ÄRSYTÄ toista suomlannin lantapää Finuiittia tuntiin !!!! En nyt halua LIIKOJA sentään vaatia, joten en laittanut että esim "päivään" tai jotain, mutta edes tuntiin.

Oisko SE ?!


Eli rautalangasta väännettynä, tämä meinaa sen tyyppistä käytöstä että sinä esim ET(!!!) menisi johonkin vitun iltsikan kommenttiosastaan kärkkymään tilasuutta tuoda tyhmä keskinkertainen mitättömyytesi ja tympeän imbesillimäinen keskinkertainen pulliaisen kärttyisä raivosi esiin, säpsähtämällä vihaisesti kuin kissa kohdunpoistoleikkauksen jälkeen kun sitä pelotellaan vedellä tjns, jollekin joka sanoo tai kirjoittaa jotakin joka haastaa sen mitä "kaikki" tyhmät ja aivoitta syntyneet kommarikollektivistit ympärilläsi on NYT juuri, asioista mieltä, ja mitä tympeän idiootti isäsi ja äitisi ja koko vitun puussakasvanut muulien sukusi on sinuun iskostanut ja tankannut ja sinulle Totena "opettanut" - vitun typerä ääliö perkeleen paska ?!? Ok ?
Menikö jakeluun !??!

Kokeilkaa tätä !!!

You go girls !!Jos tsiigaatte vähän hillitymmässä tajunnantilassa, JOS se on teille kiveksillään"ajatteleville" apinoille edes ihan oikeasti MAHDOLLISTA(?!?!?), en halua, taaskaan, siis LIIKOJA vaatia, niin nin jos tsiigaatte noita kommenttejanne ja muita typeriä vitun pärskähdyksiänne jälkikäteen ja vähän chillimmällä asenteella, niin huomannette itsekin paitsi tyhmyytenne niin myös sen että olette ihan tasan de facto; häiriintyneitä. Kuin kyttä tai jutku tai jokin "uskonlahkolainen" vitun läjä sekopäisintä paskaa sittemmin Pol Potin.


Kiitti.

P.s Tuo Alppien Älykääpiö, osaa kyllä -myönnettäköön- kävellä kahdella jalalla, mutta se ei osaa edes lausua vittu "Kaliforniaa" oikein.
Joten sen Julistelut Maailmankaikkeuden Ilmiöistä ja niiden Verotuksesta, kannattanee(?) jättää ihan rauhaan. Kuten modernit leffatkin; antakaa niiden kakkaläjien vain homehtua sinne missä sitten sijaitsevatkin.


Kiitti viä.Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti