torstai 9. marraskuuta 2017

Fyysikko(!!) Julistaa: Kuoleman Jälkeen Ei Elämää

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711092200522188_ul.shtml

Noni !

Nyt se on lähes Kirkossa Kuulutettu !! Ei laiffii delaamisen jälkee heeii !! IDIOOTIT !!!?....


Harmi vaan että äijä on täysin väärässä. Ja nolaa lähinnä itsensä.En tiedä mikä vittu tuo oranssi kurppa on, vitun killisilmä, mutta se ei nyt TIEDÄ mistä puhuu.
Ja MIKSI tälläinenkin pölvästin ulostulo julkaistaan UUTISENA suomessa ?!?!?!

Iltalehti haluaa kai masentaa Finuiitteja yhä entisestään ? En tiä. Mutta luultavasti. Ja sehän onkin "Lehdistön" eli "vähän erilaisten poliitikkojen" yksi päätehtävistä, samoin kuin "varsinaisempien poliitikkojenkin"; kurjistaa muutoin niin potentiaalinen ja lupaava elämä. Lähinnä koska itse ovat kurjaa ja rumaa, luotaantyöntävää joutoväkeä ja pikkusieluista pahuutta ja katkeria siitä ettei kukaan halua olla tekemisissä heidän kanssaan muuta kuin PAKOSTA.
Kyttien kanssa sama juttu.

Tätä he kutsuvat "moraaliksi ja oikeamielisyydeksi" ja myös "Järjestyksen Ylläpitämiseksi".

"Järjestys"....mitä vittua SEKIN sitten lie, ei nääs "pysy yllä" ellei nuo Siniset Sosiopaatit häiritse omaa elämäänsä eläviä "Kansalaisia" tuolla, "koska laki sanoo niin" nii hei ! "Eikä mekään sentään olla Lain Yläpuolella".
Paitsi että tottakai olette, ihan kuten KAIKKI maaplaneetan ihmiset ja neekerit ja ryssät ja niiden kissat.

KAIKKI !! AIVAN KAIKKI on "lain yläpuolella". "Laki" on jotain joka tulee talloa mutaiseeen paskavelliin KAIKKIEN jalkojen alle, surutta ja ihmettelemättä sen kummemmin, ja kytät ja "poliitikot" melko vitun hapiaan perässä !

SEN jälkeen vasta koittaa Oikea Vapaus ja Oikea Elämä, ja valkoiset ehkä muistaa mitä on "rakkaus" tai jopa se "Lähimmäisen Rakkaus" ja VÄLITÖN AITOUS !! Elämän Todellinen Verevyys jne ja Khasaarien hirmuvalta on OHI ja kyseiset Georgialaiset vittupäät vitsaukset joko uunissa tai hajaantuneena Neljään Tuuleen. Ikinä enää palaamatta kylvämään tuhoa ja kaunaa ja eripuraa ja Hallitsemaan Maailmaa jne.

Uuniin ne kuuluu; Hitler OLI ihan täsmälleen OIKEASSA siinä ! Älkää luulko(!!) hetkeksikään mitään muuta. Se osuus OLI ihan tasan napakymppiin ja nappiin OIKEIN. Correcto.

Mutta nyt kävi kuulkaa niin, että NYT eksyttiin ihan kunnolla aiheesta !!

Eli piti käsitellä "elämää kuoleman jälkeen".

Voin sanoa kai vain että "uskokaa pois vain!". Muttette te usko.
Ne jotka uskoo, uskoo, ne jotka ei, ei niitä tarvi väännellä eikä käännellä, pitäkööt tyhmyytensä jota pitävät viisautena, vitun näsäviisaat vasurimyyrät tuittupäät. Nyrpistelkööt pelkälle ajatuksellekkin, ei se ole kuin heiltä itseltään pois.

Minä TIEDÄN että on, ja se on tarpeeksi viisaalle sielulle jo PÄÄTELTÄVISSÄKIN ja sangen itsestäänselvää että totta-vitun-kai-on. Samoin kuin jälleensyntymä on ihan itsestäänselvä FAKTA, mutta senkin käsittämiseen vaaditaan ilmeisesti tietoisempi tajunta kuin olin luullut ja olettanut, eli AINAKIN...siis....emmätiä...ehkä joku oravan tai sen nahan(!!) tasoinen pää tjns.
Eli suurin osa teistä jää HETI kättelyssä, kevyesti, jälkeen ja vetämään vesiperän.

-

Mutta kuten aina, te uskotte mieluummin jotain ORANSSIA mulkkua vittupäätä tihrusilmää joka LUULEE USKOO ja TOTEAA ja TEORETISOI niin, kuin esim......KAIKKIA tähänastisia profeettoja ja minua(!!) ja niitä KAIKKIA "kuolemanrajakokemuksen" läpikäyneitä !?

Ette te kovin tyhmiä o !!


Kuten joku "juristi"(!!), kaikista maailman olioista, on sanonut "UFOT ja Muukalaiset" aiheesta; jo pelkät "aihetodisteet" riittäisivät enemmän kuin hyvin "Todistettu!"(todeksi siis) tuomioon, jos kyseessä olisi "käräjätapaus".
Sama juttu tämänkin kanssa.

Mutta apinat USKOO mitä lystää, ja suhtautuu asiaan lähinnä muutenkin olankohautuksella ja typerille tyypillisellä kepeydellä. Virnuillen ja hirnuen  kuten imbesillit tekee aina ja kaikelle, koko ajan. Sekä kännissä että vähän vähemmän kännissä.

Tuollakin kommenteissa on koolla taas oikea vitun Älymystö !! Joka typerä vitun teini-Mimosa julistaa että äijä on oikeessa ja lähes pyhimys eikä mitään tyhmää laiffii o kuoleman jälkee !! nii !
Ja joku Läski Paska taas julistaa "Jumalan" "Satuolennoksi" jne, eli ihan täysin Perus Paskaa / Kamaa.

Tuo onkin vaatinut aikamoisen laiffin ja sekalaisia Poikkeavia Kokemuksia ja todellista järkeilyä ja useiden vuosien tauotonta tarkkailua ja oppimista ja miettimistä ja meditointia yms, tulla tuohon "johtopäätökseen" !
Lähestulkoon ittenäistä aattelua !

-

Oikeastaan tuo heti ENSIMMÄINEN kommentti sanookin jo asian melko hyvin; "Jumala on luonut Fysiikan Lait eikä ole niihin sidoksissa".
Täsmälleen niin.
Ai miin KUINKA VAIKEA voi olla ymmärtää noi yksinkertaisen perustasoinen asia !??!

Kuten ihminen on tehnyt tietokonepelin, sanotaan nyt vaikka Resident Evilin; onko se koodari jotenkin sen LUOMANSA MAAILMAN "lakien" ja "fysiikan" yms ohjailtavissa ja alainen ?
Ei tietenkään ole, ei sinnepäinkään.
Vaan siitä poispäin jos mitään.


Ja kuten huomaate, kyseessä on nimenomaan Käliföörnialainen eli Anglo-Amerikkalainen ja vittu vielä F Y Y S I K K O !!!

Siis ei se juuri tuota MATERIALISTISEMMAKSI tule !! Ei olento eikä maailmankuva.

En ymmärrä lainkaan miksi joku vitun tolvana etsisi "todisteita sielun olemassaololle" ylipäätään jostain TIETEELLISESTI MITATTAVASTA. Eikö se jo kuullostakkin jotenkin "kaunter-intuitiiviselta" tjns !?

Ja tieteen mittauksilla on RAJAT, ja ne on juuri kyseisen "pelin" SISÄLLÄ, ei sen ULKOPUOLELLA, jossa niistä olisi tässä asiassa se OIKEA ja TODELLINEN HYÖTY.
Siellä pelissä voi kyllä mittailla vaikka niiden zombien kaluja, all day every day, ai miin ...vittuako sen on väliä !? Muttei se mitään MERKITÄVÄ an sich, kerro.

Eikä tietoisuus ole mistään vitun AIVOISTA lähtöisin vitun idiootit ! Aivot on materiaa / biologiaa, kuten itse Nerojen Nero ja yksi edeltäjistäni täten, eli Nikola Tesla, sanoi; "aivot ovat VAIN vastaanotin...:" jne jne.
Tämä on minulle sangen selvää pässinlihaa mutta tyhmille, joiden PÄÄ on TÄYNNÄ TYHMYYTTÄ, tämä on hankala ja voimiavievä pähkinä purtavaksi. Todellinen koettelemus ja voimain koitos ! Kuten Chihuahualle kiivetä jostain vitun lastenaidasta yli, keittiöön johon sen ei haluttaisi menevän, ollessaan yksin kotona ja räksyttäen naapurit seinähulluiksi raivosta ja turhautuneisuudesta.

Aivot OTTAVAT TIETOISUUDEN / tietoisuutta, VASTAAN!! Eivät TUOTA sitä, vitun "aivottomat" pässit.
Juuri SIIHEN kyseiset vitun iljettävät sienimäiset mönjät on ylipäätään; vastaanottamaan ja joskus lähettämäänkin. Mutta typerillä ne on jumiutuneet lähinnä "Lähetä!! Lähetä!! Lähetä ÄLÄKÄ kuuntele! Lähetä!!" asetukselle. Ja sitten ne älykääpiöt ihmettelevät oman tympeän kakofoniansa vallitessa; miksei kellää o mitää käryy mistää ...ja hei!? mikä täällä haisee ?!


Sanon myös että; painukoon vittu VITTUUN tai Helvettiin tuon typerän YLIMIELISEN ja ylenkatsovan kommenttinsa kanssa "kunhan tämä tyhmyys vain saataisiin lakaistua syrjään niin päästäisiin OOOOIIIIKEESTI kiinnostavien asioiden pariin hönkimään ja märehtimään ja ihmettelemään sormi perseessä että mistäs kuule NYT oikein tuulee!! jihuu!"

Tyhmä äijä, ei voi muuta sanoa.  Muttei käy edes sääliksi, emmä vaan välitä. Tutkikoon "fysiikkaa" ja muuta kutkuttavan viisasta. Esim kivien liikkeitä erämaassa tai neekerten liikkeitä suurkaupungeissa tjns mahtavaa !
FANTSUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!


Tämä saa minut kirjoittamaan jotain mikä piti jo esim eilen kirjoittaa, eli tästä "Jumalan Armeija" vs "typeryyden / Marxismin - Saatanan Armeija" jutusta.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti