keskiviikko 22. marraskuuta 2017

P-Korean Loikkari ja Finuiittien Kommentit

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711222200550486_ul.shtml

Onnea ensiksi tuollekin rotalle. Älysi tehdä jotain OIKEIN, kerrankin, kurjan ja rutiköyhän rotan elämässään. Eli poistua kollektivisti-totalitääri-kommaridemonien parista.

Mutta nuo kommentit !!!

Ei jumalauta saatanan vitun vittu sentään perkele. Siis....mä en enää ihan oikeesti tiä mitä sanoa ?....
Minä olin suurimman osan elämääni, ennen NETTIÄ, LUULLUT että suomalaiset on edes jokseenkin sen Virallisen Maineen ja Kuvauksen mukaisia ja suht samaa mieltä siitä mikä TOTUUS on, ja jokseenkin järkeviä.
Mutta jumalauta että tuo kuva on ROMUTTUNUT niin täysin ja totaalisesti että ...ei jukolauta saatanan saatana ja vittu sentään...ottaa ihan rinnasta. Ottaa ihan keuhkoista suorastaan.Siis ihan oikeasti; vittu ihan K Ä S I T T Ä M Ä T Ö N T Ä.
Aivan uskomatonta paskasakkia. Aivan jotain .....merkillisen käsittämätöntä nurinkurista sontaa.

M I K S I tuonnekin kommentoidaan jotain ihan T Ä Y S I N asiaanliittymättömiä ja kusipäisiä kommentteja ikäänkuin oltaisin TUOHDUTTU siitä että tuo loikkari loikkasi tuolta Helvetistä ulos !!??!?

Mitä Kristus vittu VOI pyöriä tuollaisen koiranpaskasakin psykoottisen tyhmässä koiranpaskapäässä jotka menee tuonnekin sanomaan MITÄÄN muuta kuin että "onnea loikkarille" tjns !??!?
KATTOKAA nyt Kristus perkele näiden sontajunttien kommunistien kommentteja ! Vittu KATTOKAA niitä !!
K A T S O K A A  noita kommentteja - ja KATSOKAA miten ne käy yksiin itse asian ja tapahtuman ja tapauksen ja uutisen kanssa !!??!Yksi ääliövauva poraa siitä että "yhdysvallat vakoilee Pohjois-Koreaa"........well..i mean.. you don´t fucking say !?!?

Se on kuin tuohtuneena ja itkunsekaisella sölkötyksellä toteaisi että "tua pihalla on noita LINTUJA!!".....nääs pihalla ON, lintuja !
AINA!

Siä ne on !! Ne on siä. Lintuja on siellä, lintuja on pihalla. Pihalla on lintuja !! Ne on tua ulkona koko ajan, tua pihalla. Linnut !! Niitä on siä.

Ai miin ONKO TÄMÄ JOKIN IHMEELLINEN JA YLLÄTTÄVÄ KÄÄNNE jonkun vitun kännäävän älykääpiön, älykääpiön kännisen juoponlapsen typerässä mielessä ja maailmankuvassa ?!?!

Ja sitäpaitsi, aivoton zombini; tuo kamera on ETELÄ-KOREAN !! EI Amerikan !!!! Nuo Koreat nääs tuppaa kuvailemaan ja VAKOILEMAAN(!!) toisiaan ihan suut ja silmät täyteen 24/7/365 !
Ihan koko ajan. Ihan. Koko. Ajan.

Soulissa tuskin voi hengittääkkään ilman että superplösö saisi siitä jonkun vitun Virallisen Kansion eteensä "työpöydälleen" eli kaukaloonsa, muun murkinan sekaan.

-

Sitten joku Jani Pekka sanoo ihan täysin asiaan taas liittyvän kommentin ja saa imbesillien tiuskivat tyhmyydet silmilleen, kera tautisen syljen. Koeta kestää, olet oikeassa joka tapauksessa. Mutta vasurit nääs suuttuu kuten kaikki rikolliset ja demonit ja paholaisen paskapäät, KUN niille näyttää yhtä maailman yksinkertaisimmista keksinnöistä, eli peilin.

Ne tuohtuu siitä ihan SUUNNATTOMASTI !! Loputtomiin, kuten kaikki eläimet yleensä tekee. Gorillatkin käy oman typerän kuvajaisensa päälle, vitun Viidakon Neekerit. Samoin linnut ja kissat nokkii ja raapii ja sättii omaa simppeliä kuvaansa. Vasurit on samalla tietoisuuden ja maailmankuvan tasolla ja käyttäytyvät siksi ihan samoin.
Hysteeristä ja täysin TURHAA; tyhmän säpsähtelyä.

Ja hei "Kanervan", vittu miten tyhmä nimi(!), paskapää; se koira älähtää johon kalikka kalahtaa !
Taisi mennä Stalin-sedän ihannointisi myttyyn ja tulla Trotskiin kauneusvirhe tai Leeninin kusinen rotanpaskaläjä saada jonkinlaisen, edes mielikuvallisen, kolauksen, kun noin täytyi säpsähtää ja tuittupäänä tiuskia siinä !? nou ?

Fuck You anyhow.

-

Sitten on joku Selväpää joka tietää tuon olevan jokin USAn lavastama teennäinen humpuuki juttu ja teatteria ja Imperialistinen Juoni tai jotain selaista...TAHahahahaaaaaaaaaaaaaa...

Jep ! Gee Ii Joethan ne siellä oulrait, juoksentelee pitkin Korean mettiä pukeutuneena Korealaiseksi rotaksi, jotta voisivat lavasta tuon tuollaisen miniatyrisen episodin, jolla ei ole MITÄÄN "poliittista merkitystä" esim. Jne.


Voi Kristuksen perkeleen helvetin persläpi näiden ääliöiden kanssa !!!


-

Ei vittu ei noita jaksa eikä ehtisikään kyllä, ruotia tässä tämän enempää.

Mutta melko HÄIRIINTYNYTTÄ sakkia olette.
Aivan äimistyttävää populaa.
Kieroja kuin karjun kyrpä.


Onnea loikkaajalle siltikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti