torstai 30. marraskuuta 2017

Hankamäkilinkki 3 - "Pisan Torni"

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/11/miksi-pisan-kalteva-torni-kaatuu.html

Tuohon riittää äärettömän yksinkertainen vastaus, tuohon kysymykseen "miksi torni on kaatumassa"; Se johtuu neekereistä ym murjaaneista.
Niistä se johtuu.
Se johtuu niistä, kuten kärsimys kytistä "laista" ja "poliitikoista". Tämä KAIKKI on HYVIN HYVIN perustavanlaatuisen yliyksinkertaista, ja kaiketi sitten täten teidän Tavallisten Lainkuuliaisten Pulliaisten ymmärrykselle täysin liian kovatasoisella tasolla, josta tietoisuutenne ei sitä kykene mennä edes etsimään ja tavoittelemaan. Saati sitten että se löydettäessä otettaisiin omaksi ja hyväksyttäisiin.
Mieluummin sitä räksyttää ja haukkuu ja sättii vuosikymmeniä, jos ehtsi vaikka kuolla alta pois, kuin chihuahua kotiasuntonsa seinien varjoja.

Vitun houkat !
Sanon vain jotain lyhyttä mitä on pitänyt jo kauan sanoa, ja tämän on tarkoitus TUODA MUUTOS !!! Osua ja upota niinsanotusti; kaikkein syyllisimpien joukkoon lukeudutte yksinkertaisesti te KAIKKI jotka jotenkin / mitenkään edesautatte tätä kaikkea demonista hulluutta ja typerää suustaanvaahtoavaa vasemmistolaista supertyperyyttä ja ilkeyttä.

AINA on VALINTA !!

Te voitte olla leikkaamatta neekerin käkkäräpäätä / tukkaa.
Tai palvelematta mannea.
Tai heittää ählämin perseelleen / hameelleen kadulle.
Te VOITTE nimenomaan TUKEA omianne, jos vain Finuiitit sen osaisi kuten kaikki muut ! Sättimisen sijaan.
Te VOISITTE olla URHEITA pelkurimaisen alistumisen sijaan !
Te VOISITTE saada suunne auki ja sanoa !!
Jotkut on OIKEASTI niin vitun tyhmiä ja aivoitta syntyneitä tiedostamattomia paskaläjiä että niille TÄYTYY ERIKSEEN SANOA !! Kaikki ei lähimainkaan TAJUA !!! Mistään mitään.

Te VOISITTE saada suunne auki ja sanoa, vaikka MINUN sanoillani koska ei teidän sanoistanne ole kissan vitun hyötyä, siellä "Eduskunnassa" esim, päin pläsiä sille Pipilän kyrvälle tai jos se Thoorssin tuittupää kusivittu majailee siellä edelleenkin tai missä vain, jotakin ihan tehokasta ja suoraa ja yksinkertaista.
TOOOOOOOKIHAN minä tiedän että Tavallinen Ihminen pitää MINUA jonain simppelinä "tulisieluna" josta ei niin tarvitse piitata, mutta omapahan on häpeänsä ja menetetty elämänsä jne. Ja minunkin sikäli kyllä. Kiitti vain.

Ja olen Tulisieluksi ihan VITUN älykäs !!

ONGELMA on että olen joutunut AIKUISENA SIELUNA syntymään LASTENTARHAN keharien osastolle. Thät´s The Problem.
SE on SE ONGELMA tässä.

Muutoin antaisin teidän elää ja olla siinä paskassa mitä paskannatte koooooko vitun ajan ja joka paikkaan, tyhmästä vitun muulinpaskapäästänne saatanan tietämättömät aliälykääpiöt kusipäät öykkäripaskat muulit. Vitun typerät vitun vitut.
Vitun lihaksikkaat lobotomiapotilaat. Vitun läskit vätykset ja kaikenlaiset "ttumäoonBRÄNDI!" tyyppiset naurettavat muinaisjäänteet ja idiootit.
Muuttaisitte Liettuaan tai johonkin Henkiseen Kotimaahanne ja jättäisitte tämän Raunion MINULLE ! Ja muutamalle ruoantuottajalle ja me eläisimme paremmin kuin uskoisittekaan !!

Johon teidän sitten "Täytyisi" palata "kuokkimaan", saarnaamaan kuinka olemme jotenkin siltikin vääränlaisia ja viksahtaneita ja ...täytyisihän tuota hommaa jonkun vähän Hallitakkin !! Ei sitä vain asiat voi virrata luonnostaan ilman Byrokratiaa sentään !! ? Hei !?!?
Jätkäää !!


Eniwei....
...en tiä; ei tää kyllä VOI olla enää PELKKÄÄ tyhmyyttä !! Tämä on SOTAA. Ja sitä käy JUUTALAISET eli Georgialaiset eli Khasaarit. Jotka siis on (päässänne) Vain Harmiton Uskonlahko, ja jolla ei edes ole mitään niin suurta merkitystä ja valtaa...(paitsi siihen millä on mitään vitun väliä eli mieleenne ja MAAILMANKUVAANNE ja rahaan yms).
Vittu teidät tulisi ruoskia silpuksi !!


Ja luulen että olettekin itse asiassa itse ihan samaa mieltä lopunkaiken. Ja se inhottaa teitä, ja se nostaa pippelin pystyyn helposti, esim jonkun dominan luona ja sitten on voi taas jatkaa pullistumista muiden urosten seurassa ja öykkäröintiä Kansan Keskuudessa ja näin pois päin.


Hyvin te vedätte !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti