torstai 9. marraskuuta 2017

Hankamäkilinkki 3

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/11/fahrenheit-451.html

Ja TAAS hyvä kirjoitus. Oikeastaan sai kyllä veret kiertään.


MINÄ LUULISIN, ylivertaisen tietoisena olentona ja voimana, että PELKKÄ TUO ^^ kirjoitus riittäisi saamaan "Maan Ihmisten" typerissä päissä selkeän yksinkertaisen ymmärryksen, joka minussa oli jo ennen syntymää, eli että KAIKKI "politiikka" on tottakai lopetettava ja KAIKKIA sen osanottajia rangaistava, takautuvasti, seuraavat miljoonat inkarnaatiot. Vailla MITÄÄN armoa tai lyhennyksiä tai helpotuksia tai muutakaan laupeutta.


Mutta ei !!
Ei !!!

Kun ei nin ei.

Ei teidän rumissa typerissä kusipäissä vain TOIMI mikään. Emmä tiä...emmä oikeen edes käsitä.
Olen melko varma että te OLETTE itse asiassa sittenkin, VAIN, jotain "botteja" tai "replikantteja" ja MINÄ ja vain ehkä se "lempiblogaajani" ne ainoat oikeat Todelliset Sielut / Ihmiset.
Luulisin teidän kaikkien muiden olevan vain osa maisemaa, osa "Matrixia", osa miehistöä, osa laivaa.

Teissä ei VOI olla mikään henki sisällä. Teillä ei OLE omaa mitään.
Ja VAIN keinotekoisella ei ole OMAA mitään. Sielua tai minää tjms.

Ehkä minä en KUULU koko planeetalle. Kuten olen ajatellut jo hyvin kauan. Ehkä ne muukalaiset liittyy nimenomaan TÄHÄN asiaan.

Minut on kenties jostain syystä laskettu tänne keinotekoisten sekopäävillien sekaan, ehkä oppimaan tästä "ensimmäisen persoonan näkökulmasta" KAIKKI mahdollinen teistä ja "ihmis elämästä" maapallolla.

Jahka kuolen tästä kropasta, toivottavasti mahdollisimman pikaisesti, ja pääsen takaisin Voimieni Tuntoon, luulisin etten muuta mieltäni, vaan ehdotan ja/tai toteutan, riippuen "siellä" vallitsevista olotiloista ja asiaintilasta yms, että Maaplaneetan ihmiselämä pyyhitään pois. Tälläkertaa lopullisesti.
Teistä ei vain TULE mitään. Ei lasta eikä paskaa.

Ei tämä tästä odottamalla ja hyssyteelyllä mihinkään PARANE; pahenee vain. Tulette vain supistuneemmiksi ja tyhmemmiksi tajunnaltanne, koko ajan ja aggressiivisella asenteella ja kohkaten oikein.

Ei teistä vain OLE mihinkään, se on jo nähty.

Näytöt on jo selvillä; missä on Tuomio ?!?

SITÄ   MINÄ  odotan.
En tiedä mitä vittua TE, Helvetin Älykääpiöt, oikein odotatte?!....Joulua kai varmaan tjns.
Mutta tiedän TODELLA tarkkaan(!!) mitä ITSE odotan.

ELÄMÄLTÄ en odota enää kertakaikkiaan MITÄÄN. Muuta kuin ehkä sitä sisällis-sotaa ja /tai kuolemaa, ja sikäli KOSTOA ! Mutta muutoin saa mennä koko joutava typerä nöyryyttävä Vitun Paska.
Pitäkää tunkkinne helvetin paskapäät.

Mutta ÄLKÄÄ ihmetelkö sitten myöhemmin.

Teille on SANOTTU JO !! Tuhansia vuosia, ja tuhansia vuosia SITTEN.
Kooooooooooooooooooooko vitun ajan, ja toistuvasti ja toistaen. Ad nauseam.
Mutta kun ei nin ei.

*

Sanottakoon nyt vielä, enkä edes tiedä MIKSI minä teitä taaskin yritän ilmaiseksi ja pyytämättä auttaa, mutta kuitenkin; kuten olen sanonut, ja nyt sanoo Hankamäkikin, ei kannata totisesti lähteä tuolle "muniinpuhaltelun" ja SARKASMIN yms lannistuneen tielle. Kuten ehkä näette Blogistani, minä EN OLE sarkastinen kuin siellä täällä, enkä KOSKAAN kutsu eikä tulisi pieneen mieleenikään(!!) kutsua itseäni, "väärinajattelijaksi" tai "raappahousuksi" tai joksikin mitä esim se Junttilan Isäntä nimeltä "YrjöPerskeles" tekee koko ajan.

...Se ei tunnu olevan mikään nero...

MINÄ olen suomen AINOA nero. Ja kuten näette; minusta ei juuri välitetä ! : ) AHahahaa "Jantelaki" jyllää finuiittien seassa yhä edelleen, Toteeminomaisena, kertakaikkisena ja läpitunkemattomana ja absoluuttisena.

Suomelta jäi nyt saamatta "oma Haliwuud tyyppi" ja "oma nero" ja "Se Taiteilija" ja se "Se Tyyppi" - minä synnyin, minä elin seassanne, ja katso ja minä näin; he ovat paskaa sullottuna paskaan! kauttaaltaan! totaalista pahuutta ristisiitetynä Täydelliseen ja Tunkkaiseen typeryyteen ! Unohtamatta hämmentävää ylpeyttä ja ylimielisyyttä.
Fuck ´em.


Jääkää tänne ja RIIDELKÄÄ keskenään AD vitun INFINIITTUM ja nauseam, ja kiukutelkaa kärttyisinä koska olette tyhmiä ja kuten neekerit ja inkkaritkin, kuten se "lempi"bloggailijani sanoi "historian luusereita".

Te olette kertakaikkiaan vain liian itsekkäitä ja happamia, pikkusieluisia typeriä ylimielisiä käytöstavattomia mulkkuja kusipäitä, ja moukkamaisia kollektivisti-kommareita ja katkeria ja KATEELLISIA, jotta täällä voisi ikinä TODELLA versoa Taru Uusi tai Suuri.
Tämä EI OLE meidän Suurten paikka.
SEN olen oppinut täysin. Täydellisesti.
Totaalisesti. Laidasta laitaan määrittelevästi. Aivan absoluuttisesti.
Mustavalkoisesti ja vastaansanomattomasti.

Olette vain pieniaivoisia ja ruman typerän menninkäisen nenän omaavia Tundran "Jantelaki" lantamulkkuja känniääliöitä kusipäitä, barbaareita ja sielunvihollisia ja TODELLA kusipäisiä imbesillejä, keskinkertaisuutta KOROSTAVIA ja palvovia idiootteja vitun arktiksen villejä, pohjoisen inkkareita totisesti(!!) AHahahaha ahaahaaa ...ai luoja.... Vittu Mitä Idiootteja !!

Olette siis vain, kaiketi, summa summaarum: Cro-Magnoneita.
"Puhdasverisiä".

Ne ei näy olevan mitään ruudinkeksijöitä.
SIINÄ taisi Texas Arcane olla kyllä ihan 100% oikeassa.

Mutta silti; YKSILÖ ja Kohtalo ylittää KAIKEN muun. Ja KAIKKI Laumat ja KAIKKI "kollektiivit" ja ryhmät ja joukot ja joukkiot ja "poliittiset liittoumat" ym simpansseilta matkitut olemassaolon tavat ja käytänteet.

(Taisi olla eka kerta kun kirjoitin sanan "käytänteet" !)


Eniwei; Deutcheland........FUCK OFF !
Nyt meni Saku pöntöstä alas ja vittu LUJAA !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti