torstai 30. marraskuuta 2017

Tieliikenne Sanelua

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711302200572419_pi.shtml
Ei vitun vitun vitun vitun VITTU !! Ei saaatana !! Ei jukolauta !!
EI ! EI ! EI ! EI ! EI Kristus vittu, EIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!


Ei jukolauta; mitä vitun kusipäitä !!

Kyllä siellä on nyt suhistu keskenään ja kihisty ja oltu innosta soikeena ja hädin tuskin pissaa pidätelty, kun on laadittu Virallisissa Komiteoissa Käskyjä Ventovieraille Aikuisille Ihmisille, joita sitten kytät "saavat" mennä tuon takia pidättelemään ja pamputtelemaan ja sakottamaan ja muutoin ahdistelemaan saatanan kuvottavat kusipäiset paskasäkit hullut.

Helvettiin te kuulutte koko roskasakki ja te TIEDÄTTE tämän ihan yhtä hyvin kuin minäkin !!
Ainoat jotka EI näy tajuavan asiaa, on tuo älykääpiöden suurlauma, tuo Monien Monet, tuo Hoi Polloi, tuo "Kansa". Joka katsoo teidän olevan jotakin hyvää ja hyödyllistä ja heidän puolellaan.....jossakin.... kaiketi jossain "pimeyden" eli TEIDÄN, vastaisessa sodassa tjns ? En tiä.
Tyhmien maailmankuva ei ole mitään mikä kiinnostaa minua alunperinkään, se vain tekee pään ahtaaksi ja tyhmemmäksi ja särkee päätä ja ärsyttää jne jne.


Ja nyt täytyy myöntää vasurit että jep, olitte YHDESSÄ asiassa oikeassa(!) Hakkarainen ON älykääpiö ! HAHahaa, vittu. mikä. idiootti !! Ai miin.....EHKÄ tuo on vitsi, mutta toisaalta ehkä se EI OLE ?!?!?!
Fillareille nopeusrajoitukset !?!? THAahahah hahaaaaaaaaaaa....aijaijai..ai jumalauta.... hauska äijä kaiketi sitten !? Tai ihan ääliö ? En tiedä sanoa vielä.Muun muassa Arja Juvonen (ps) ja Jari Myllykoski (vas) olivat päinvastoin sitä mieltä, että lakiin olisi ollut hyvä kirjoittaa vielä pakottavammin heijastimen käytöstä. Nyt heijastimen käyttö on vain kehotus.


Nohohoooiiiiin !! Siiiieeltä se tuli ja tulee !! Nooooiinn ! Vielä kerran; "..lakiiin....PAKOTTAVAMMIN..." !! Noooooooiiiiinn !

Kän ai get a "fak jeah!" ?!?

Oulrait !


Sieltä se tuli, kakka pyllystä ! Mutta hei; pidä sinä VITUN "Jari" vain huolta OMISTA henkilökohtaisista asioistasi ja piirteistäsi ym, ÄLÄKÄ puutu esim  MINUUN tai MINUN elämääni ja olemiseeni ja VAPAUTEENI joka on itseisarvo eikä teidän "evättävissänne" tai "annettavissa" tjns, vitun "poliittinen" kääpä ! Saatanan paskarotta.

MINÄ sanon että KAIKKIEN "poliitikoiden" ja kyttien tulee kulkea joko kalsarit tai vaihtoehtoisesti vaippa, päässään, ympärivuotisesti ilman poikkeuksia, jos tätä EI tehdä, se on "rike" tai "rikos" josta voidaan määrätä enintään vuosi vankeutta tai TODELLA rankat sakot !
Valitusoikeutta tai muutoksenhakua TÄHÄN "lakiin" EI. Yksinkertaisesti. OLE.

Älkää yniskö vaan TOTELKAA !!

Make. It. So. And make it RIGHT fucking NOW !

Ja sama koskee sinua "Arja" mikä tai kuka vittu oletkin. Ja teitä ihan kaikkia. Ihan joka iikkaa.

Ja vittu että KEHTAAT saatanan vasurin läskipää aukoa turpaasi tuosta "mäkin!" kampanjasta; joka on vasurien masinoima ja ylläpitämä ja joka niin vasuria että lähes määrittelee vasuriuden !

Oudoksuttava yritys lavastaa itsensä joksikin muuksi kuin kaikki muutkin vasurit. Eli meuhkaavaksi mielipuoleksi kusipääksi muihinpuuttuvaksi mulkuksi. Sama siis kuin kyttä.

-

Ainoa edes marginaalisen siedettävä ja järjellisensuuntainen oli jumalauta tuo "keskustan" Eeva-Maria !! Ihmetteli jo ihan Virallisestikin tätä naurettavaa heijastinkiimaa ja kohkausta yms.
Vittu mikä juttu sekin on olevinaan !? Ja mistä te päättelette että heijastin "pelastaisi" jonkun IKINÄ, missään olosuhteissa, "liikennekuolemaalta" ?!?!
Te vain NAUTITTE suuresti ahdistaessanne ja alistaessanne, uskon että saatte tästä kieroa seksuaalista tyydytystä, ja inhottaessanne ja holhotessanne täysin ventovieraita aikuisia ihmisiä ! Saatanan rakkikoirat kylähullut. Menkää itse sieltä oikeisiin töihin ja lakatkaa vitun häiriintyneet paskapäät jakelemasta käskyjä ilmaan, ja huutelemasta omaa maailmankuvaanne ja vakaumustanne ja moraalittomuuttanne ympäriinsä KÄSKYmuodossa muille PAKOLLA seurattavaksi !
Hankkikaa saatanan "poliittiset" ämmät se LAPSI ja tuhotkaa SEN elämä !!! Älkääkä ulkoistako tuota vauvakuumettanne "Kansan" lapsenkaltaistamiseen ja luulko että teillä on MITÄÄN, kertakaikkiaan MINKÄÄNLAISTA mitään, vitun "oikeutta" tai "mandaattia" tehdä toisille, VAPAILLE, olennoille niin !!

En tiä sitten, ehkä te olette vain niin umpityhmiä ja tukahtuneita tyhmiä tunkkaisia molopäitä ja älykääpiöitä ja inhottavia vitun veteliä paskoja että ette vain ymmärrä mitä teette, mutta toisaalta....se tekisi teistä "unissakävelyn" moninkertaisia ennätystyyppejä ja maailmanmestareita ja SE alkaa jo lähestyä "epäuskottavaa" ja "epätodennäköistä" yms.
Mitä jos vain lakkauttaisitte itse itsenne ja tekisitte kerrankin OIKEIN elämässä !? Ja luottaisitte Suomen "Kansaan" ja antaisitte niiden idioottien ajella ihan niinkuin haluavat, sitä vauhtia kuin valitsevat ja haluavat ajaa ja juuri niin pimeillä tai valaistuilla "liikennekulkuneuvoilla" kuten hönöt robotit sanoisivat, kuin vain kehtaavat ja haluavat ?!

Jos ne vitun "laumasielu" umpijuntti kusipää valtavirtaheterovauvat ei osaa saatana edes fillarilla tai autolla ajaa ITSE ja kolaroimatta ja ajamatta toistensakkin yli niin; vittu ampukaa ittenne ! Koko saatanan surkimusten sekundalauma !!


-

Luin juuri sen "lempiblogaajani" vanhoja blogitekstejä taas, aiemmin tänään, ja "satuin"(?) sellaisen kohdalle jossa hän yhtä todellisesti kuin hauskastikkin, mikä on sen kaikki blogit pähkinänkuoressa -MEGAhauskaa ja totaalisen opettavaista- (kuten sanoin; se on minun Amerikan Sielunveljeni tavallaan), niin nin satuin lukemaan sellaisen tekstin missä se ohjeistaa sinua siitä "miten puhua kytille" periaatteessa. Ja siinä hän toi esiin että .."..se on jo merkittävä argumentti teiden yksityistämisen puolesta", ja olen 100% samaa mieltä, puhuessaan kytistä ja siitä miten Poliisikyttä saalistaa lähinnä ja vain VALTATEILLÄ / moottoritiellä / isoilla TEILLÄ. Kyttä ei juuri "pysäytä" jalankulkijoita ja fillaristeja yms, vaan VAIN autoilijoita. Joka MINUSTA on jo hyvä argumentti AUTOTTOMUUDELLEKIN sinänsä.
Tuo "blogaaja" sanoi että kytät tekee näin ensi-sijassa siksi että sen voi tehdä istualtaan, ja kytät TYKKÄÄ istua ! Ja tämä on tietenkin taivahan tosi; kaikki laiskat vetelät plösöt paskat tekee mieluusti jotain mikä häiritsee muita mahdollisimman paljon, ja mitä voi tehdä mahdollisimman minimaalisella energialla ja vaaralla itselleen, ja mikä maksimoi "tuoton". Ihan Peruskamaa roistoille ja muille pohjan olennoille.

Sami Heedberikin AJOI grilliltä grillille. Tosin siinä keississä se on ymmärrettävämpää kun rillit sijaitsivat YMPÄRI SUOMEN, mutta esim samassa kaupungissa ?...Empä tiä. ..Myönnettäköön se mitä Hankamäkikin on muistaakseni sanonut muutamaankin otteeseen, eli että "Suomi" on lähinnä autoilijoille suunniteltu ja rakennettu ja laadittu ja aateltu jne. EI esim kävelijöille tai edes fillarikuskeille tms. VAIN autoilijoille, ja sikäli siis myös KYTILLE !

Kyttäin Maa; SE on "Suomi".
Kyttien ja heitä ohjailevien ÄMMIEN. Ei kenenkään meistä muista. SIKSI tämä on Paska Maa. Ja tulee aina olemaan, jollei TUO asia muutu ja RADIKAALISTI.


Lopuksi kaukaisesti lähes oikeamielisyyden ajatuksella leikittelevää, LÄHES jonkinlaista kunniallista kunnollisuutta miltei larppaavaa, kaukaisen oikeahkonlaista pohdintaa...Liikenneministeri Anne Bernerin (kesk) mukaan uudella lailla halutaan lisätä jokaisen tienkäyttäjän omaa vastuuta liikenneturvallisuudesta, sujuvuudesta ja ympäristöstä. Toisaalta uudella lailla varaudutaan tieliikenteen teknologiseen kehittymiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti