maanantai 13. marraskuuta 2017

SOINI Sitoutui

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711132200530222_ul.shtml

Ei olkiin ja heiniin ja paaleihin kuten luulisi, mutta johonkin humpuukiin nimeltä "eu-puolustus-yhteistyö-tiivistymä-kissanpaska-kikkkelinhiplaus-näpläys-kuritus-kusipäisyys-mulkkujenmulkkuus".

Joten SUOMEN VIRALLINEN MEDIA!!!!! Kun "raportoitte" aiheista kuten tuo, kirjoittakaa vain ihan niin kuin asia OIKEASTI ja reaalitodellisuudessa ja arkielämässä ja maankamaralla ja niin ees päin, on, eli että "Soini sitoutui" - EI "SUOMI" !!

Vaikka onhan nuo toki toisiaan niin paljon muistuttavia sanoja, soini ja suomi, että kai sen voi ymmärtää että ne sekoittaa, kuten rodut ja kulttuurit keskenään, nykyään, yhteen möykkyyn. Se on kuulemma khuuleinta mitä o !

Soinin kannattaisi pysyä vain, VAIN, niissä sitoumuksissaan mitä yleensä muutoinkin tekee, salaa tai avoimesti, eli esim "minä, Timo Soini, sitoudun syömään KAIKKI tämän hampurilaisravintolan hampurilais-annokset yhdellä kertaa, nyt ja tässä, seuraavan tunnin sisään" ja sitten vielä nimi paperiin.

- - - - -

Ja mikä vitun juttu tuo edes ylipäätään ON ?!?!?
Kai se tarkoittaa että suomalaiset sota-apinat, jotka ei osaa olla Oma Itsensä ja sanoa "Viranomaisille" eli Luciferin Armeijalle "ei" ja tehdä mitä mielii ja lystää, ja mikä "poliitikkoja" ja kyttiäkin, risoo ja ärsyttää koska ovat yhtä seinähulluja kuin ylimielisen tyhmiäkin, niin nin kai se tarkoittaa että tyhmät ja myös lihavat, luultavasti kaljut ja todella  todella rumat(!!) pojat, miehet ja klopit, lähtee huohottaen hölkkäileen pitkin jotain VITUN Bosnian  märkää vatukkoa JOS "poliitikot" niin käskee, koska ei siihen VOI sanoo että "ei, emmä kiitti, mä jään kotiin pelaan pleikkaa tjns".

Tai ehkä vielä paremmin voisi tehdä sanoessaan että "ei, emmä kiitti, mutta hei!! Menisiks sä!!?? Nääs ?...hei, älä lähe pois! HEEEI ?!!? Exä menis Itsettömästi Auttaan Kaikkia Muita, Pyytämättä ja Yllättäin !??! Sinne johonkin Muualle?! Hei ?!...huhuuu...?..."Mutta kuitenkin, MINÄ en ole sitoutunut MIHINKÄÄN !! MUISTAKAAKIN SE !! Vitun omivat mulkut.
Vaikka Ryssä hyökkäisi Viroon niin mitä sitten !? Ketä kiinnostaa joku vitun "viro" muutenkaan ? Vitun slaavilaiset varkaat ja mulkut.

Eli ÄLKÄÄ suotta "poliitikot" siellä JULISTELKO että ME sitä ja ME tätä; vittu MINÄ ole IKINÄ ollut TEIDÄN tai teidän kanssanne samassa veneessä. MINÄ en ole aivoton ja tyhmä ja munaton ja laiska kuten nämä muut, joille voi näköjään ja ilmeisesti vain SANOA että "sun kuuluu tehä koko elämäsi ninku mä haluun!" ja ne sitten vaan vastaa että "aha joo, okei" ja TEKEE niin.

#MäEnOoOmaisuutta!!
@PainukaaVittuun!

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti