keskiviikko 8. marraskuuta 2017

"Populismista" ja Hankamäkilinkki

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/11/mitaton-kirja-vallasta-ja.html

Tässä heti perään toinen Hankis juttu.

Tästä teidän keskinkertaisten typerien pikku pierujen ainaisesta  vitun jankkaamisesta ja kinastelusta ja märehdinnän märehtimisestä tuosta käsitteestä ja sanasta "populismi" ja "mitä se on ja tarkoittaa?" jne.
Niin tämä on niin vitun yksinkertaista että sen tajuaisi ja tiedostaisi ja osaisi nopeasti ja helposti esittää ja selittää myös lobotomisoitu vanha ja dementoitunut kissakin.

"Populismi" = sitä kun ne jotka lupailee toisille Kuun taivaalta, ANTAA heille Kuun taivaalta.
Tämä on YKSINKERTAISTA äääääääärimäisyyteen asti !!!
Ai miin tämän simppelimmäksi ei juuri mikään voi juuri mennä !

Joten TOTTAKAI(!!) te vitun kuvottavat kusipäiset ja umpikierot "heterot"käpyaivot löydätte tästä jonkin kutkuttavan ja mysteerisen vitun mysteerin, ja hämärän mielenkiintoiseen peittoon jäävän hämmentävän ja pöllämystyttävän, tavoittamattomaksi  jäävän, käsittämättömän ja oudon mysteerion.

Ei siinä o mitään monimutkaista; se on sitä että se mitä kutsutte "Demokratiaksi" joka on vain eräänlaista kommunismia sekin, toimii TÄSMÄLLEEN jA TISMALLEEN kuten sen PITÄISI. JOS siis on mitään "edustajia".
Joita ei(!!) tietenkään pitäisi olla YHTÄKÄÄN. Yhtä ainutta.
Ensimmäistäkään.

Mutta koska suurin osa "ihmisistä" on MEGAlaiskoja paskoja, etenkin älyllisesti, ei kukaan jaksa pitää OMAA VALTAANSA vaan luovuttaa sen, kyttien lopultakin PAKOTTAMANA lähinnä, ns "edustajille" ja "poliitikoille" ja muille vastenmielisille, hitaille pieruille, jotka ovat yhtä tahmeita kuin ovat hitaan tyhmiäkin ja erikoisen etovia ja oksettavia.

Siihen mittaan että saavat jumalauta MUSLIMITKIN(!!!) näyttämään khuuleilta ja viisailta jne.
Se siis on jo jumalauta jotakin !


Ja tuosta  "populismista" TUOHTUMISESTA; KUINKA vitun täysi paskapäää ja extreme-vittupää ja korkkiruuvia kierompi pikku paska, sieluton vitun Gangeshin viemärirotta, pitää olla jotta TUOHTUU siitä !?!?!?!?

Ettexte.... tai emmä tiä...ette te kai, taaskaan, KÄSITÄ tätä kai sitten tai jotain ? Lähellehän ei näe hyvin !! Mutta se jos TUOHTUU "populismista", PALJASTAA ihan kaiken teidän ultratyperästä pikka paskamyyrän paskapään "psyykeestänne" !

Mitäs se paljastaa ?!?!Koska et saapuisi OIKEAAN johtopäätökseen luultavasti koskaan, MINÄ sanon sen sinulle ihan pro bono ja grattis jne; se paljastaa SEN ettette te edes alunalkaenkaan HALUA "politiikan" tai ELÄMÄN(!!), herran tähden(!!), olevan SUORAA ja rehellistä ja läpinäkyvää ja reilua jne vaan nimenomaan pettämistä ja umipikieroa kieroilua ja matomaista venkoilua absoluuttisissa Satanistisissa pohjamudissa.
Te pidätte siis kaikkea hyvää ja kaunista ja reilua yms TYLSÄNÄ ja myös outoa kyllä, pelottavana !

I d i o o t i t.


Vittu että teillä on meinaan kusta päässä !!! Niin minulle KÄSITTÄMÄTÖN MÄÄRÄ(!!) että.....no; mitä siihen VOI sanoa ?!?!

Sillä kusella, pelkällä suomlannin osuudella, pääsisi HELPOSTI Andromedaan JA TAKAISIN !!
Jos sellainen avaruusalus olisi mikä virtsalla lentää ja toimii.
Eittämättä sellainen olisi mitä "Vihrein" ja "Keshitykseltään Kestävin" ratkaisu, johon "Me Vihreät Pikku Vittupäät Paskamuulit Kusipäät Pyrimme" jne jne.

Jep.

@KiittiSiitä!

W A U  että te olette kyllä siten kieroja !!!

En tiä................ehkä se ON sitten joku Cro-Magnon / Hetero tai myös Neanderthaali juttu !?!? En tiä. Tai sitten se on vain joka tapauksessa ENEMMISTÖN juttu.

VAIN yksilö on ikinä oikeasti älykäs tai viisas tjns. KAIKKI "populaatiot" on vain meren mutaa, tyhmiä ja pahoja ja vaaraksi. Sekä älylle että hengelle.
Silti kuvitellen edustavansa jotakin hyvää ja kaunista ja oikeassaolevaa.
Ne luulee sen olevan itsellään ja automaattista, vaikka samalla ITSE AKTIIVISENA VASTUSTAVAT sen esiintuloa tässä ulottuvuudessa.

Kuin patoa rakenteleva idiootti odottaisi vettä ja ihmettelisi ihan aidosti pöllämystyneenä siellä alhaalla, että miksei ikinä o ...esim sitä vettä ? Hei ? ...ja näin.


Kiitti.LISÄYS klo 23:18


Unohdin sanoa päätekstissä että tämä "populismi" näyttäisi ERITYISESTI ärsyttävän Luciferin räksyttäviä rakkikoiria eli "vasemmistolaisia" eli kollektivistipaskoja kommarinmulkvisteja vittupäitä ääliöitä rotanpaskoja, sillä; niitä ketuttaa SUURESTI sen, populismin, vaatima REHELLISYYS. Johon TIETÄVÄT vallan vitun mainiosti itsekkin, etteivät VOI vastata, koska tavoitteensa ja tarkoituksensa on vääristynyt ja kusipäinen ja valehtelu.
Niitä siis inhottaa etteivät voisi "populismin" vallitessa VALEHDELLA. Kuten Zim Khäri leffassaan Valehtelija Valehtelija.

KAIKKI mikä on tekemisissä Khasaarien ja Beelsebuubin yhteistyössä luoman ihmiskunnan kontrollilaitteiston eli "Valtion ja Lain" yms Saatanan Vitun Roskan kanssa, ON VÄÄJÄÄMÄTTÄ valheellista ja pahaa.
Ilkeää ja alkeellisen alhaista ja totaalisen pidäkkeettömän kusipäistä ja säälitöntä.
Armotonta ilkeää, julmaa, ylimielistä tyhmää pahuutta.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti