torstai 30. marraskuuta 2017

Hankamäkilinkki 2 (MaMut ja Työ yms)

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/11/maahanmuuttajien-erityiskohtelu.html

Mainittakoon että tuo on edes JOTAKIN ja siten ainakin vähän HYVÄ, että "..iltalehti...mainitsi asian..".
Se on jo jotakin.

Siksi kai "gravitoidun" Virallisista Uutismedioista juuri Iltalehteä kohti, aistin siinä kai ENITEN suomessa edes jonkinlaista neutraalisuutta. Mikä riittää oikein hyvin; juuri SE on "Journalismin" eli Julkisen Poliittisen Valehtelun se Paras Mahdollinen Olemus ja Ihanne.
Absoluuttinen Neutraalius eli de facto "RAPORTOINTI". Kuten mitä minä teen Blogissani.

Mutta SE on mahdotonta niille jotka eivät olekkaan liikkeellä samoin aikein kuin minä, eli opettaa kaikkia ilmaiseksi ja koko ajan ja oikealla tiedolla ja totuudella tai vähintäänkin parhaalla mahdollisella arviolla tms.

JOS tähtää Valtaan Muiden Yli mihin siis KAIKKI "poliittinen" ja kytät ja "laki" TÄHTÄÄ; on hyvin VAIKEAA     KERTOA   TOTUUTTA !!

TOTUUS sabotoi sabotöörien sabotaashin, joten he eivät siksi mielellään ole TODELLISUUDEN ja TOTUUDEN kanssa tekemisissä lainkaan.
Kuten sarjamurhaaja-raiskaaja joka katsoo olevansa siihen oikeutettu pyhimys, että murhailee vaikkapa homokaiffarinsa ja puree niiden kroppia perseeseen ja vääntelee ne ruumiina erilaisiin outoihin asentoihin ja säilyttää olkkarissa tynnyrissä.

Jossa mm Anna Kontula☭  on KASVANUT. Mainittakoon, mielenkiintoisena triviana.Jos haluatte sada verta kiertään ja lämpimäksi niin tässä on siihen oikein sopiva ja oiva sitaatti; "Harva sen sijaan muistaa, kuinka eriarvoistavasti Suomen verolait kohtelevat ulkomaalaisia ja suomalaisia. Esimerkiksi vuonna 2003 tuli voimaan laki maahanmuuttajien erityistuesta (1192/2002), jolla maahanmuuttajien yritykset vapautettiin veroista ensimmäisten toimintavuosien ajalta. Tämän lain mukainen erityistuki on ollut tuloverolain 92 §:n 9 kohdan (1360/2002) mukaan saajilleen verotonta tuloa, mikä on asettanut kantaväestöön kuuluvat suomalaiset eriarvoiseen asemaan viranomaisten edessä.

ALV-vapautus maahanmuuttajien yrityksille kestää maksimissaan kymmenen vuotta tai siihen asti, kunnes maahanmuuttaja saa Suomen kansalaisuuden. Starttirahaa he saavat enintään kolmeksi vuodeksi lähes sata euroa päivässä, ja se on veroton."


Mikäs se siellä jos ei vanha kunnon "laki" !!!! Eli paskapäiset kusipäät yksinkertaisesti SANOMASSA, IHAN KAIKILLE MUILLE että "teijän täytyy nyt tehä näin ! Me sanottiin näin ja kirjotettiin se paperiin!! Ette te mitään voi! Läl läl läl läl läää!".

Mutta sillävälin TODELLISUUDESSA; ei TIETENKÄÄN TÄYDY !!
Ainut asia mikä tekee tuosta mitenkään todellista on kytät. Kansan ykkösvihollinen jota kansan koiranaivoiset imbesillit kusipäät ääliöt ja HEIKOT(!!), idiootit, on vallan ovelasti pistetty ei vain SIETÄMÄÄN eli Suvaitsemaan™ mutta ihan PALVOMAAN.

Minä en ole vertauskuvallinen sanoessan noin HUOM!!!


Mutta vittu että K E H T A A V A T...ei JUMALAUTA saatana voi olla oikein edes totta ?!?!?!?!!
VEROTONTA....TUKIA.......SATA EUROA P Ä I V Ä S S Ä !!!!

Ai miin; jos tässä ei oikein ajeta käärmettä pyssyyn ja KERJÄTÄ SOTAA niin mitä tämä on !?!?!?

Suomen ihan oikean "Kansa", ihan tasan oikeasti; VALMISTAUTUKAA, sekä HENKISESTI ja psykoemotionaalisesti, ETTÄ fyysisesti joka keinoin, ihan oikeaan sotaan. Joko "omianne" vastaan tai ..............johonkin muuhun. Mihin ?

Minä TOIVON sitä / tätä. Joka päivä.

Ongelmallisimmat on ne joilla on lapsia, niitä ei yleensä kiinnosta purra leirinvartijaa, toisin kuin minua.
Minua kiinnostaa SUURESTI repiä se Saatanan Sika kappaleiksi ja syöttää ihan de facto SIOILLE.
Ne syö mitä vain. Kuten "poliitikot" ja näemmä Kansakin ☭.

HERÄTKÄÄ ja SUUTTUKAA nyt jo PERKELE sentään vitun VITUN vitun VITUN Lanta-Finuiitin apinanpäät saatana sentään !


-


"EU:n toiminta onkin tässä suhteessa sekä valtiota että sen kansalaisia vastaan suunnattua kiristystä."

Miten niin "tässä mielessä"; herran tähden SITÄHÄN SE ON !! Ihan JOKA mielessä !! Kristus sentään. Näe jo Hankamäkikin koko paska sellaisenaan kuin se ON !!!
KAIKKI mikä on "poliittista" on juonittelevien roistojen / khasaarien "Kapina Jumalaa" vastaan. Ei mitään muuta,
YHTÄÄN MITÄÄN.
Mitään.
Ei mitään, eikä sitäkään.

KAAAAAIIKKI muu ja loput on VAIN ja ainoastaan ja eksklusiivisesti teidän tyhmissä päissänne. Ja olettekin KUIN "päissänne". Teitä on he-le-vetin vaikeaa saada tarkentamaan katseenne tämän(kin) asian suhteen ja näkemään se mikä on kaikkien silmien edessä ja kohdevalaistu ja kovaan ääneen mainostettu.

VITTU teidän kanssanne. SAATANA !


-


Yleisradion jutun mukaan kulut nousevat ”turvapaikkatilanteen” vuoksi noin kymmenellä miljoonalla eurolla vuodessa.

-

Kaupungin asuntotoimessa ongelmaan suhtaudutaan aivan niin kuin maahanmuutto olisi luonnonlaki, maanjäristys tai muu katastrofi, johon kantaväestön olisi alistuttava tuhoista huolimatta. 

-

Kaupungin vuokra-asunnot puolestaan ovat pysyvänluonteisia, eikä vuokrasopimuksilla ole takarajaa. Kaupungin vuokra-asunnoissa asuminen ei ole sidottu myöskään tuloihin niin, että tulojen nouseminen johtaisi velvollisuuteen siirtyä muualle, joten maahanmuuttajat saavat helposti alleen kovaa maata. Koska maahanmuuttajat pakkautuvat kasvukeskuksiin, joissa heille tarjotaan kaupunkien tuella asuntoja, he voivat viedä suomalaisilta myös työpaikat.

-

Tästä kaikesta kärsivät suomalaiset ihmiset, jotka ovat työttöminä Suomen taantuvilla seuduilla mutta voisivat siirtyä työn perässä kasvukeskuksiin, mikäli niistä järjestettäisiin yhtä suopeasti julkisen vallan avulla asuntoja suomalaisille kuin järjestetään maahanmuuttajille. Maahanmuuttajien aiheuttama asuntopoliittinen ongelma on keskeinen myös siksi, että asunnon myöntäminen mahdollistaa muukalaisten läsnäolon, josta suomalaiset kärsivät. Siinä kiteytyy koko maahanmuuton ongelma, ja se on, että maahanmuuttajia ylipäänsä tunkee tänne ovista ja ikkunoista.


-


Sama pätee koulutusjärjestelmään myös laajemmin. Maahanmuuttajien lisääntymisen myötä koko koululaitoksesta, aina alkaen peruskoulujärjestelmästä ja päätyen korkeakouluihin asti, on tullut kehitysavun muoto, jossa koulutetaan vierasperäisiä tyttöjä ja poikia yhteiskunnan verovaroilla. Suuri osa valtion velan kasvua aiheuttavista kustannuksista onkin käytännössä pelkkiä maahanmuutosta johtuvia kuluja.

-

Lukekaa nuo sitaatit jutusta, tuossa ^^, ja sanoppa minulle esim sinä vitun Sipilän ärsyttävän ryssäläisen vauvan näköinen kusipää öykkärikörttimulkku, että jos nyt ihan OIKEASTI totta puhutaan nin mitä luulet; miten TUO ^^ MOTIVOI esim "syrjäytymisvaarassaolevia nuoria" "Osallistumaan Suomalaiseen Yhteiskuntaan" saatanan saastainen vitun körttiläinen Pirun pikku paskapussi !?!?!?

Vittu kehtasit juuri sölköttääkin kyseisestä aiheesta iltsikan jutun mukaan !!

Jumalauta äijä vittu että on OTTAA !!! Pokkaa !! Mitä röyhkeimmissä määrin !

Kristus  mikä koiranpaska sinä olet !

Jos olisit Japanilainen; olisit joko tehnyt jo "seppukun" tai sinut olisi enemmän tai vähemmän ....suostuteltu tekemään se.


Vitun läskipää kovanaama. Toivon että joka Stadissa on tarpeeksi kova vetämään lättyyn tai antamaan puukkosaunan jos ja kun jalkaudut siellä kadulle saatanan saasta !

Kuten sanottua; varokaa "poliitikot" nahkaanne ! Ja kytät !

JOS saan nämä "Kansalaiset" HEREILLE niin huu nous ? Ehkä ne teurastaa teidät sittenkin !

USKOKAA kun sanon: teidän MAAILMANKUVANNE on totaalisen väärä ja Demoninen, Pirullinen, anti-elämää, silkkaa Pahuutta ja sen alamaisuutta. Sekopäistä harhaa. Tyhmyyttä ja tietämättömyyttä, ja te olette "ravistamassa kelosta latvaa nuppiinne".

Te ETTE omista minua ettekä maailmaa, vitun kiveksillä ajattelevat tunkkaiset laumanynnyt koirat !!!
YOU DO NOT OWN THE WORLD !


Laki EI OMISTA maailmaa eikä minua. Eikä sinuakaan, mutta jostain syystä haluat niin olevan ja suostut sihen. Lähinnä KYTTIEN pelosta ja takia.
Mutta haaayy; Sankareitahan ne on ! Jos ne ei jatkuvasti tuolla "Steissillä" taistelisi urheasti jotain narkkaria vastaan niin..................kyseinen narkkari saisi olla sen illan ihan rauhassa ! Ja se on Kaaos ja Anarkia !
Ei sitä voi olla !


Hei MITÄ teille on oikein TEHTY ?!?!?! Miten te ETTE SAANEET juuri minkäänlaista TIETOISUUTTA mukaanne tähän fyysiseen inkarnaatioon !?!?
Miten te unohditte ihan KAIKEN !!!
MISTÄ te oikein luulette tulleenne ? Tai KAIKEN TULEVAN !??!

Where in the actual FUCK is your head at !?!?!

P E R K E L E !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti