maanantai 13. marraskuuta 2017

Possen tuo Lauantain jakso (11.11.2017)

Katsoin kerrankin ihan suorana, eikö se suora ole ? En tiä. Mutta kuitenkin....siinä oli....mmm.....joku "nörtti" joka oli ainakin nörtiksi ihan hyvännäköinen, ja sitten oli se VITUN Arttu Läski joka on kai sitten todella olevinaan jokin Modernien Aikojen Laulaja ?!?! Tjns. En tiä. Suuri Suuri, Isomahainen, Sammakko se ON. Mutta se luulee olevansa MYÖS laulaja kai sitten tjns ? En tiä.

Se oli siinä "emojihaasteessa" joka ei ole haaste, vaan "äänestettävä tyhmä / jokseenkin vaarallinen teko / tapahtuma".

Sen nörtin paita ja bleiseri piti pilata sillä jauhotykillä. Mikä on sinänsä esineenä ja juttuna ehkä ihan jees, mutta sitä käytetään melko mitäänsanomattomasti ja väärin.
Minä keksisin sille kyllä PALJON hauskempaa ja VIIHDYTTÄVEMPÄÄ käyttöä, voin antaa HETI ilmaiseksi ja anonyymina yhden TODELLA HYVÄN esimerkin tai käyttötarkoituksen tässä ja nyt; laittakaa esim Anna Abreu tai nyt kai sitten pelkkä "ABREU" (?) pomppaamaan vaikkapa ISOSTA kakusta ylös / ulos.......TÄYSIN ALASTI !! Ja Jarpin "haaste" on vain yksinkertaisesti AJOITTAA se Tykinlaukaus..... oikein, jotta Annan peittyy sillä jauholla ?!

Eikö ole melko mainio idea ?! Jep. Näin on.

Tai ampukaa sellaista hevosta jota ei sitten päädytäkkään käyttämään "emojihaasteessa", joka venailee ihan turhan takia siellä pihalla joka tapauksessa, niin nin ampukaa sitä perseeseen ? Ei se edes käsitä sitä tai välitä siitä, kuten "poliitikko" asian TODELLISTA olemusta ja tilaa tai "Totuutta".

Taaiii....ampukaa sillä sitä jotain vierasta ihan yöstä ja yht´äkkiä, ex tempore ?! Esim sitä VITUN kumiukkoa Maik Monrouta !?
Saisi sekin mulkosilmäinen levoton eläkeläinen tuta !! Saatanan pöhelö.

Taaiii...emmätiä.. kutsukaa joku "poliitikko" sinne ja ampukaa SITÄ !! Vaikka esim vain sillä jauhotykillä just ...tsjn.......
...keksikää ite jotain...

Ja on minulla vieläkin parempi idea, mutten kerro sitä koska sen saattaisitte toteuttaakin ja sitten siitä ei haluttaisi eikä kehdattaisi antaa MINULLE kunniaa.

TAI HEI!! HEI !?!? HEI ?!!? Kuunnelkaa ! Oottekste vielä siellä !?!? Niin nin HEI!! NYT mä vittu keksin ihan MAAAAAHTAVAN idean !! Jumalauta M A H - T A - V A N !!

Kutsukaa se VITUN Peilfeissin mulkkunaama sinne ja antakaa sen alkaa sölköttään jotain "joujoujoujoujoujou meän täytyy jou, män Äfriggään ja joujoujoujojou ja pelastaa neegereit ja auttaa niit murjaaneit ja ostaa niille ninQ joku kraana tjns!! joujoujoujou...ou nou!" "Maailman ja NEEKERTEN lähinnä, Pelastus Paskaansa" ja SITTEN !! Sitten jumalauta !!
Piis-dö-resistaans: ampukaa sille sillä jauhotykillä jauhot suuhun !!

TAHAHAHAHA HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AH AAAHAHahahaha. Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Loistavaa !


No muuta niin. Se Maik Monrou vaikuttaa jälkeenjääneeltä, paitsi ettei osaa pysyä HETKEÄKÄÄN paikallaan kuten ihminen, se vitun zombi sinkoilee myös puhuessaan siinä ees-taas ja ei ymmärrä että TV:ssä pitäisi ymmärtää AIKARAJA. Se vaan selittää ja venkoilee kuin jokin hysteerinen potilasnainen pipilässä tjns. Vittu sen kun nyt vain VASTAAT yhteen vitun kysymykseen perkele !
Vitun perkeleen helvetin muuli.

Sitten siinä oli ehkä kaikkien aikjoen POTENTIAALISESTI paras "biisiralli" joka olikin sitten ihan täys lässähdys. Hieno vitun paikka kyllä ! Aurinkolahti, nimeään myöden, mutta vittu miten kliinistä ja tylsää ! Kuin Vartiaisen hönkimin...anteeksi, musiikki.

Sitäkin Kuopiolaista navetanmuijaa pidetäään KAUNIINA, kiitos kuvakulmien ja meikkien ja ammattilaisten sieltä ja täältä, vaikka se on kuin mikäkin kirveelläveistetty Justiina jostain takapajulan (Kuopion) navettain seasta.

Ja sanokaa toki jos olen väärässsä, mutta olen näkevinäni että sillä on melko vitun ISO pää ? Kuin jokin virnuileva paperimassapää ? En tiä. Saattaa olla että olen väärässä. Tsiigataan.

Mutta in bona fide. Ei minulla mitään häntä vastaankaan ole.

Sitten siinä ei muka tunnettu Maija Vilkkumaan biisejä ?!?! Mitä vitun eläkeläisiä / vauvoja te oikein valitsitte siihen laulelemaan !? Vittu KAIKKI suomen rajojen sisällä tietää ja tuntee Maijan ja sen laulut.
KAIKKI.

Kuopion navettain hevosetkin.
Ne mulkut vaan heittäyty vaikeiks ja tuppisuiks, vaikka päästi kuitenkin sisään, ihan tahallaan. Ja teinit häpeästä yms. "Teiniydestä".


Sitten siinä oli ihan VITUN TYHMÄ, umpityperä ja aivan KAMALA !! KAMALA !! Kamalan myötähävettävä vitun "sätkyukko / akka" osuus. Joka pitäisi peruuttaa ja lopettaa HETI ja samantien.
Minä sitten vittu INNNHOAN tuollaista typeryyttä ja/tai kun ihmisiä petetään ja sumutetaan ja tehdään noin typerää pilaa, missä ei ole edes mitään HAUSKAA !!!
Typerää kuin jokin vitun "teekkarihuumori", mitä vittua sekin typerä känninen junttifinuiitti-jäykkiskalkkis-insinörtti aivokuolema onkaan ?!?!
Varmaan tosi vitun hauskaa....

(SIINÄ oli sarkasmia nyt ^ !! Näittekö ?!)


Sitten siinä oli se Säääääärrääää Äaalltto ! Eli suomeksi Saara Aalto. Jonka positiivisuudesta jankuttelivat, ikäänkuin se olisi jokin ihan vitun kiinnostava ja merkittävä aihe; joku pohojalaanen lepakkoämmä joka on jokseenkin ylipirteä. Nappailee ehkä jotain piriä tns ? Kiehtovaa.
Tai sitten, kuten hän sanoi, ja jotain mitä suomalaiset ei yleensä ymmärrä; sillä on ollut KANNUSTAVA ja ehkä jotenkin HYVÄ koti / perhe !!

Minä olen melko kyllästynyt jo koko akkaan. Mutta se oli sentään tissit paljaan siinä, josta plussaa. Vaatteistaan siis tavallaan tykkäsin.

Se pelasi melko tylsää peliä sitä jotain tavallista finninaamaista kloppia vastaan ja söivät, kekseliäästi, wasabia.
Oli mainooooskatkojaaa!! jee ! Kiitti niistä.

Jaa niin ja siis siinä sätkyäijänä oli se vitun säähöynä Pee Pouta. Mä en oikein kai tykkää siitä...en tiä. Ihan sama. Melko tylsänpuiseva olento. Näyttää, kuullostaa ja vaikuttaa enemmän lääkäriltä kuin me-te-o-ro-loogilta.


Sitten oli koko illan alin kohta, eli se "tehään jotain hyvää koska joku ämmä toivo sitä tässä kirjeessä!" osio. Jonka takia joku vitun tyhmännäköinen tahnainen juntti haettiin kotoaan jonkun vitun AUTON(!!), kuinka kekseliästä, riepoteltavaksi ja sen läskin "moollaulajaaa!...röyh" paskan suihkuun ja vähän "pelaileen" (nimenomaa) lätkää johonkin kellariin jiiveegee villen ja jonkun muun kanssa.
Vittu jee.

Olisitte EDES laittaneet sellaisen nykyään niin suositun ISON läpinäkyvän pallon sisään ja tyrkänneet jostain mäestä alas ? Hyppyrimäestä ? Tai jotain. Tai katapultannneet SEN merelle ? Heedbäri hinauksessa.Tuostakin ohjelmasta saisi PALJON paremman, jos sen kohdeyleisö olisi "ne joiden kivekset on jo laskeutuneet ja asettuneet rauhallisesti omille paikoilleen ja joilla on edes jokin, alkeellinenkaan, maku asioissa" tjns.

Ja jos se kuvauspaikka ja SEN YMPÄRISTÖ olisi jokin parempi ja kauniimpi, jotain kuin Tokiosta. Jossa ei ole kai yhtään neliötä jota ei olisi JOKA kuvakulmasta ja ilmansuunnasta erikseen SUUNNITELTU näyttämään juuri joltakin tietyltä ja mahdollisimman khuulilta ja kauniilta ja siistiltä.

Ehkä tuolle Posse-jengille ja ohjelmalle tulisi siis tehdä OMA RAKENNUS ?!?!? MINÄ sanon että johonkin sellaiseen kuin Helsingissä on se ....kai se on Tähtitornin mäki, mikä on siinä Skaatuddenilla eli Suomlanniksi Katajanokalla ?! SE on hieno paikka ! Niin nin johonkin sellaiseen, johonkin YLÖS, mihin sitten TAAKSE, lavasteseinän sijaan, ISOT IKKUNAT joista näkyy KOKO hela helsinki. Muttei sellainenkaan ikinä toteudu, eikä mikään khuuli toteudu täällä. Vain ähisevien ämmien ja kyttien ja "poliitikkojen" ja KAIKKIEN brysselissä olevien ja asuvien ja syntyneiden kusipäisten ylimielisten persereikien tahto.


TAASKIN; MINUN tulisi ITSE tehdä tuokin kaikki.
Ei vittu sentään tätä koiranpaska "elämää". Vittu että minä sitten IINNNNNNNNHOAN tätä.

USKOKAA pois, minä PYSTYISIN HELPOSTI tekemään sen tasoista "viihdettä" ja Taidetta ettei kukaan usko kun minän sanon, ja jolle ei olisi suomlannissa ainakaan "Virallista" sijaa, koska olisivat liian pätevää ja stydiä kamaa, uusi Gallen-Kallela, uusi A.Aalto mutta parempi jne. Eikä ämmät sellaista kattele ! Ja kytät käy JO aggressiiviseksi kun edes KIRJOITAN näin, vitun imbesillit myyränavot.

Vituako siellä kiehut saatanan tyhjäpäinen paviaani ?! Mene ja nostele vähän rautaa ja oot virtuoosi !
Wuf-wuf.


Tuokin loppuu onneksi kohta, jo seuraavaan jaksoon.

Ehkä SITTEN alkaa se sota !??!

Kiitti.
Jaa niin juu hei !! LISÄYS !! Kello 01.21

Siis tuo jaksohan loppui siten että siihen ilmestyi jokin neekeri kyykkimään pipo päässään ja "laulamaan" jotain, Afrikaksi tai joksikin en tiä. Minä tuohduin niin että vaihdoin kanavaa, laitettuani ensin äänettömälle, ja sitten kai ottauduin telkan puolelta tänne Aluksen Tietokoneeseen, ja heittäydyinkö siinä sitten vielä valmiushyttini lattiallekkin selälleen ja potkin jaloillani, jalkapohjillani, lattiaa vai yrjösinkö tuosta fönäristä pihalle..?..en nyt juuri muista, mutta EN TYKÄNNYT !!

Hyi vittu sentään.

Jo riittää ne vitun neekerit, jooooooka vitun paikassa !

Painukoot takaisin Ruotsiin !!


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti