tiistai 21. marraskuuta 2017

GIGANTTINEN Suomlannin lippu

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711212200547205_u0.shtml

Hyi Kristus vittu että ihan puistatti lukea tuota saatanan Kommunistiroskaa.


Suuuuoooooomen Lippu !
Eeeuuuuurooopan Suuurin !
EI NATIONALISTINEN !!
Monikulttuuri™ ...Ai miin; kuinka sekaisin päästään nämä reppanat raukat VOIVAT olla ?!?!
Hei, dorkat, hei; ensinnäkään "Maa" ei VOI olla MITÄÄN muuta KUIN NATIONALISTINEN ! Helvetin pölvästit, siitä se koko SANA ja KÄSITE  tulee ylipäätään !!!!! "Nation" "kansakunta" ja "kansallisvaltio".

Ja miksi pystyttää "lippu" maalle jota ei de jure / facto edes OLE enää ?! Eikö sen tulisi olla EU:n lippu ?!?!

Toisekseen; miksi helvetissä natonalistit, eli Kansallisvaltiolaiset / Valtiolaiset yms, ei saisi pyhiinvaeltaa tuonne ?!? KUKA MUUKAAN sinne menisi ?!
Vitun älykääpiöt ! Vitun vauvat.


- Joskus lippuja käytetään vastakkainasettelun välineenä meidän ja muiden erottamiseen. Tässä suurlipussa on kuitenkin me, monikulttuuristuva™ Suomi, yhdessä muiden kanssa, Kiljunen sanoo. ☭

Kiljunen voi suksia minun puolestani vittuun. Kapteeni sanoo.

Oletteko muuten sattuneet huomaamaan, että yleensä lähinnä ählämien ja nekrujen demonisilla Totalitääridiktatuureilla, jollainen "Maa" on AINA ja välttämättä ja vääjäämättä, on tuollaisia GIGANTTISIA lippuja ja suuruudenhulluja ja ihan yhtä tarpeettoman typeriä, rakennelmia, kuin esim 100 metrin lipputanko ?
Esim tuossa jutussakin mainittu rättipäiden vastaava.

Mikä siinä onkin että kommareita niin kiehtoo tehdä liian isoja fyysisiä paikkoja ja asioita. Kai se on vain perus mauttomuus ja tyhmyys ja ymmärtämättömyys kauneuden ja mittasuhteiden yms suhteen. Tai ehkä se on vain se niiden synnynnäinen vitupäinen kusipäisyys ? En  tiä mutta luulisin että NOIN se on.
Joka tapauksessa.Ja hei, paskahousut ja muut lällärit; KENELLE te tuota "monikulttuuri" soopaa vielä esitätte ?!?!? NAISILLENNEko kenties ?!?
Vittu se juna MENI JO, koettakaa nyt vitun munapäät hoksata tämä ja olla edes tilanteen tasalla.

VITUN PIKKUSIELUT perkele.

Vittu että sylettää suomen kohtalo. Muiden asioiden muassa.

Mutta näin jo nuorena ettei typeryyden ja alhaisen tietoisuuden maailmanvalta luultavasti koskaan murene, mutten vain kai halunnut uskoa että 1000-kertaistuisi ja vain pahenisi ja pinttyisi.
Ei teistä saa typeryyden ja kollektivismin ja tunkkaisen ja vähäpätöisen ja ruman -keskinkertaisuuden demonia manattua pois millään.
Siksi en edes vaivaudu yrittämään tätä blogia enempää, se on tuhoon ja epäonnistumiseen tuomittu projekti.
Kuten joku sanoi joskus, "koska viisaat luovuttavat liian helposti, typerykset hallitsevat maailmaa".
Mutta ilmeisesti kyseinen tyyppi ei koskaan ollut väitellyt tms, typerän kanssa.

ONGELMA on näet typerän MAAILMANKUVA ja sikäli samalla hänen / sen OMAKUVA.
ONGELMA on se että imbesillin älykääpiön koko persoona sinänsä, KOKO OLEMUS, olisi vaihdettava, jotta muutos tai edistyminen voisi toteutua, ja näin ei vain kertakaikkiaan ikinä käy.

Jos syntyy himmeänä ja tyhmänä, sellaisena myös kuolee. Ei ole MITÄÄN edistystä tietoisuudessa. Se on ÄÄRIHARVINAISTA !!!

MINÄ kykenen siihen, ja minä olin jo syntyessäni teitä vuosituhansia sielun evoluutiossa edellä, ja olen SILTI edennyt !!
Sellaista se vain ON. Minä en teoretisoi vaan sanoin; se ON näin.
Sama juttu kuin raha; raha menee rahan luo.
Ja tietoisuus kasantuu samoin. Koska olin alunalkaenkin teitä parempi ja skarpimpi jne, olen vain edennyt siitä vielä skarpimmaksi.

Mutta että VITTU että te olette TYHMIÄ ! Kristus perkele !
Se ottaa ihan mahasta. Se on kuvottavaa.

Mikä haaskattu elämä, mikä haaskattu potentia !!

Mutta eniwei, pitäkää te neekerinne ja MoKunne yms, pitäkää kytät ja lait ja khasaarien totalitäärinen hirmuvalta, globaalisti, ja KAIKKI valta on "hirmuvaltaa", mutta MINUA te ette pidä.

Valitan niille jotka olisivat jonkin väärtejä, mutta te löydätte ennenpitkää ITSE ...tien. Sanotaan nyt niin.
Tai se löytää teidät.


Kristus mitä kuvottavia sätkyukkoja. Älykääpiöitä ja hysteerisiä pelkureita. "EmmäoRasisti"!!
Mutta mä OON. Ja  silti niin paljon Tavallista Ihmistä fiksumpi ja tasokkaampi että kuninkaallisetkin vaikuttaisi MOUKILTA seurassani. TÄTÄ ei Finuiitti YMMÄRRÄ eikä USKO.
Koska on tyhmä ja jästipäinen kuin säkillinen homeista sontaa.


En tosin teidä MITÄ "rasistin" kuuluisi TEHDÄ !??! Tulisiko minun hyökkäillä neekerten kimppuun kadulla ? vai....polttaa joku pitseeria vai MITÄ !?! Kertokaa ny perkele !?

Sen kun vain olette itsekin "rasisteja". Ei KETÄÄN oikeasti KIINNOSTA.
Ei edes neekereitä. USKOKAA SE !!!!!!

Ne käyttää tätä teidän omaa hysteriaanne hyväkseen niin kauan kuin se on voimassa, ja sitten..................sitten sitä ei vain ole.

Siinä kaikki."Me tehään ihan sikaiso lippu!! Ja hei!! ETTE sitten tu, tän lipun edustaman maan asukkaat, sitä kattoon ja palvoon !! Vitun rasistit! Nii hei!"


Ääliöt.
P.s Tuosta tulee vain VALTAVA märkä ja loskainen rätti.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti