tiistai 21. marraskuuta 2017

Poliitikoista / Väyrysen paskanaama

Tässä on teille "poliitikon" kasvot.

Väyrynen desu


Katsokaa, KATSOKAA, tuota vitun nyrpeää ylimielistä sinua HALVEKSIVAA typerää linnunnaamaista kusipäistä läskipään katsetta.

Ja TUOLLAISILLE te olette luovuttaneet elämänne, elämän, maailman ja sen kaiken sisällön.
"Poliitikoille" !

Tuo ^mulkku näyttää jo katseellaan täsmälleen sen mitä ONKIN, eli  mulkku jonka suhde muihin ja maailmaan on se että "te teette kuten MINÄ haluan, ja ylistätte MINUA, sillä MINÄ sitä ja MINÄ tätä...".
KAIKKI "poliittinen" koostuu kusipäistä ja häiriköistä ja rikollisista demoneista ja mulkuista ääliöistä ja opportunistisista vitun varkaista ja loisista ja apinoista ja paholaisista ja sosiopaateista ja psykopaateista ja sydämettömistä ja sieluttomista ilkiöistä ja komentelijoista ja roboteista ja megaylimielisistä paskapäistä kusilänteistä.

Sitä se on. Se kaikki.

Sieltä te ETTE tule löytämään IKINÄ, MITÄÄN, minkään väärtiä tai arvoista. Se on Luciferin tie niinsanotusti.

Absoluuttista ahneutta ja itsekkyyttä ja ahmattimaista välinpitämätöntä moukkamaisuutta ja kertakaikkisen pöyristyttävää hävyttömyyttä ja häpeämätöntä ELÄIMEN käytöstä. Muiden elämän komentelua ja  omimista ja vääntelyä ja kääntelyä ja tuhoamista ja anastamista ja hyväksikäyttöä, muiden raiskaamista läpi elämän, kehdosta hautaan.

Ja SILTI te vitun idiootit käytte "äänestämässä" ja ylläpidätte "poliitista järjestelmää" eli näiden byrokraatin kusivittujen elinkeinoa, eli loisimista VÄKISIN, ja luulette TARVITSEVANNE sitä johonkin.
Kristus KUINKA ulapalla sitä oikein VOI olla !!!!

"Tarvita byrokratiaa ja poliitikkoja" on kuin sanoisi tarvitsevansa kuppaa ja satiaisia, mitä em. onkin.
Ja SILTI !! SILTI !! SIIIIILTI, KAIKKI teistä vähäisistä, saatanan tollot, ottaa osaa ja osallistuu tuonlaisten kusirottien ^^ ylläpitoon ja hengissäpitoon ja muuhun ITSENNE KONTROLLIIN JA KAHLEHTIMISEEN JA RYÖSTÖÖN;  JOTTA NUO SAATANAN SAASTAT ELÄISIVÄT. "Herroiksi".

SIINÄ.
KAIKKI.


MITÄÄN MUUTA EI OLE TULOSSA.
Mihinkään MUUHUN ei "politiikka" JOHDA, kuin "POLITIKKOJEN" leveään elämään.M I K S E I  tämä päivänselvä itsestäänselvääkin selvempi latteus ikinä uppoa teihin !? Se johtuu siitä että te olete "kompleksisen" tyhmiä.

Kissa ja käärme esim, on ihanan yksinkertaisen ja suoraviivaisen tyhmiä. Se on erilaista tyhmyyttä. Ja paljon PAREMPAA !
Ja aivan ihastuttavaa kissojen tapauksessa. Mutta nuo ^ ovat sellaisen vastanapa.

Kertakaikkisen etovaa. INHOTTAVA on kai yksi parhaista sanoista sille.

Ne on INHOTTAVIA ja oiiiiiiikein ällöttäviä. Kuten tuokin pallinaamamulkku ^ jo tuossa pelkässä kuvassaan.
Saatanan tyhmä vastenmielinen rasittava vitun rumilus.
Kuolisi pois vain.

Mutta "..mikäpä pahan tappaisi!?.. ja jos jokin sen pyrkisi tekemään, heittäytyisi Saaannkarillinen Kyttä siihenkin tielle ja saisi luultavasti vaivanpalkaksi patsaan ja vuolaat kehut, kuin Kim-vittupäiden henkivartijat P-Koreassa.
Huoh, mitäpä tässä siltikään... ..emmä jaksa.
Te olette alusta asti, tai ainakin tuhansia vuosia, valinneet SEURATA VÄÄRIÄ PROFEETTOJA. Minkäs teet. Menkää perkeleet, ja kitukaa ja kärsikää ja "eläkää ja kokekaa"!! Jeammääään !

Pitäkää vaikka Afrikan vammaisistakin hyvää huolta, ja ruokkikaa mongoloidit ryssältäkin. Sillä sillä tiellä odottaa Laupias Juutalaisjumala....................epäilemättä.

Älykääpiöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti