tiistai 14. marraskuuta 2017

Lisää päästöjä ja sokeria kiitos

Näin juuri joku aika sitten otsikon jossa "päästöjä" taas "vähennettiin" tai pyrittiin mitätöimään täysin, kuin maku Spraitista tai kuten Hedberg hauskuus komediasta, kaiketi suomesta tjns.
Junou...jostain missä niitä päästöjä onkin, alunalkaenkin, ihan vitun vitusti !!

Missä saat hädintuskin henkeä tältä Saaste Pilveltä !!
Huh huh..


Niin nin sitä halusin sanoa että; päästöjä tulisi LISÄTÄ jos mitään ! Laittakaa LISÄÄ päästöjä ilmaan ja mihin lie, älkääkä enää lässyttäkö mistään vitun kommarien "päästöjen vähennyksestä" eli Paluusta Kivikauteen.
Kiitos.


Ja samoin; palauttakaa vittu siihen Spriteen se MAKU !! Eli SOKERI !!

Vittu KETÄÄN kiinnosta se jos joku saatanan perkeleen vitun läski, joku hirnuva vitun lörtsy, ei osaa olla juomatta sitä jos siinä ON sokeria !


MIKSI te KAIKKI taivutte kuin ruoho tuulelle, kun kommarit ja marksistit ja muut läskipäät ääliökakarat määkii milloin mistäkin asiasta, sillä typerällä vitun oksettavalla ja megaärsyttävällä vitun rakkikoiran turvallaan ??!?!?!?!!

Vittu ANTAKAA NIIDEN RÄYHÄTÄ !!! sitä kommunisti-marksisti-kakkaläjät TEKEE; ne VAATII ja VAATII ja sitten vaatii lisää ja paljon mahdottomampaa ja kahelimpaa.
Se on niiden juttu ja modus operandi.

Ne on rumia, pahanhajuisia ja typeriä ja sen näköisiäkin, vitun turhia lumppumyttyjä täynnä Typerää Typerää Vitun Paskaa ja Vaatimuksia ja vinksahtaneita Maailmankuvia ja suuria luuloja itsestään ja omasta tyhmyydestään. Ne on levottomia imbesillejä. Nenä pystyssä ja sormi ilmassa ja röyhelöpaita ja sen kaulukset näyttäen typerältä, 70-luvun "trumpettihousuissaan", jossain VITUN "sammareissa", kun siinä hölöttävät typerää Perkeleen paskaansa vitun mitättömät kusipäät aliääliöt.

Ne vain ei OSAA pysty eikä KYKENE; oleman menemättä "tonne ulos" ja olemaan puuttumatta asioihin !!
Ne vain ei OSAA tätä, ja se lienee biologinen ongelma. Ne ON levottomia.
Todella.No mutta tätä siis vaan; älkää KUUNNELKO aina niitä ääneenvalittavia ääliöitä !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti