torstai 9. marraskuuta 2017

Hankamäkilinkki 4 (+vinkki teille!)

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/11/yliopistojen-ruotsinkieliset-turhakkeet.htmlAina välillä mielessäni ja sielussa pyörähtää tällainen, ilmeisen "väärä" ja oudoksuttu ajatus jonka tuo teksti saa minut nyt taas esittämään julki.

Maailmaa yleensä tsiigaa enemmän tietoisuudella ja joskus jopa "järjellä" kuin ihan silkalla sydämmellä ja sielulla, mutta JOS sitä katsoo noilla merkittävämmillä, eli viimeksimainituilla, päädyn AINA samaa tulokseen; suomalaiset ja venäläiset on loogisempi ja PAREMPI liittolaisuus kuin Finuiitit ja Hurrit.

Minä alan olla sitä mieltä että ehkä teidän lantajunttien tulisi vain myöntää se että suomella ja ryssällä on enemmän yhteistä kuin suomella ja .........kaiketi millään muulla.

Ja en toki tiedä historiaksi kutsutun valheiden kokoelman kaikkia piirteitä ja niin pois päin, mutta minun nähdäkseni asia ainakin VAIKUTTAA siltä, jos sitä täysin neutraalin objektiivisesti katsoo, että Venäläiset on ylimalkaan kohdelleet suomalaisia RÄIKEÄSTI nätimmin ja paremmin kuin ruotslaiset koskaan !!

Ja SILTI kaikki tuo mitä Hankis mainitsee on voimissaan edelleen, ja Ryssä kyllä haukutaan suut silmät täyteen, mutta Ruotsalaiset on olevinaan jotain vitun Pyhimyksiä.
Niitä pidetään merkillisessä ARVOSSA siis, toisinsanoen.
NE taas pitää TEITÄ, ihan totaalisina ja hyväksikäytettävinä, mitättöminä ja vastenmielisinä taulapäinä !!

Ehkä teidän TULISI VOUHKATA nimenomaan RUOTSIN UHASTA !!!?!?!?!? EI niinkään "Ryssän Uhasta" ?

Ja hei ! EHKÄ Ryssäkin nukkuisi omassa GIGANTTISESSA läntissään vähän paremmin, jos tietäisi ettei "Suomi" ole koko ajan tyrkyllä johonkin mikä hyödyttää "Länttä" ja HURREJA eritoten.


Tämä tällainen ihanan Totaalisen Hajuton ja Mauton ja Neutraali toteamus on AINUT asia josta voin olla samaa mieltä 100% kuin "poliitikot" eli "hyvät suhteet Venäjään on tärkeät" !

:) miten YMMMPÄRIPYÖREÄÄ ! Mjau !


En toivo liikoja, joka olisi "opetelkaa TUKEMAAN OMAANNE kuten Japsit, niin ei TARVITSE mielistellä kertakaikkiaan yhtään KETÄÄN!!"...mutta kuten sanoin; en nyt odota enää liikoja.


Kiitti.P.s En voi kuin ihmetellä sitä miten te olette niin "länteen kallellaan".
MIKÄ Kristus perkele siinä VITUN ruotsissa niin viehättää !?

Saatana sentään juopot, että ansaitsisitte kyllä selkäänne tästä omienne petoksesta ja RAJUSTI !!


MIKÄ VITTU siinäkin on niin vitun ylivoimaisen vaikeaa ?!?! Kyetä olemaan KESKENÄÄN ?!?! Kuin ihmiset vähintäänkin?

Perkele sentään teidän ääliöiden idioottia vitun "elämää".

Haistakaa vittu !!!

Ei IHME että teidät on näin helppo kääntää toisianne vastaan !

Ehkä jos yhdessä kääntyisitte Ruotisa ja ruotsalaisia vastaan !?!?...tai jotain semmosta...tai emmänytiä...tai jotain.....ja näin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti