tiistai 21. marraskuuta 2017

P O S S E (videoita)

Wau.

Tässä on näitä "Possen"  sekalaisia seikkailuita, ja NYT on perkele HYVÄÄ KAMAA !!
Olen positiivisesti yllättynyt ! Nämähän on ihan vitun mahtavia. Loistavaa !!

Ehkä ovat lukeneet kritiikkini ja parantaneet sen perusteella sisältöään? Huu nous ?


Tuolla oli aiemmin sellainenkin kun "Selfie GP" joka nyt on poissa jostain syystä, se oli ihan huippu !! Se oli ihan kirkkaasti paras niistä GP jutuista. Vaikka se limu GPkin on melko hyvä.
Hienoa.

Lisää tällästä kai sitten !?

Täytyy erikseen mainita että juuri kun olin haukkunut tuon sätkyukko-akka jutun, niin bäng; tuli oikeasti HYVÄ versio !! Vieläpä SANNIN kera !! HAahahaha, mahtavaa.
NYT oli ihan OIKEASTI aika hauskaa "läppää". Ei mitään typerää paskaa.
TUO oli oikeanlainen suunta. Vähän lyhyt pätkä, mutta ihan jees.

https://www.youtube.com/watch?v=XuFw0Wz_Skg


https://www.youtube.com/watch?v=Ekbydm_StkQ

https://www.youtube.com/watch?v=pghVTj42Dv0

Pilluralli ^. HAHAhaaa. :) ei paha.

Hieno mannevitsi Jarpilta, arvostan ! "Ite varastettu" !! HAHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jos saisin ehdottaa itte jonkinlaista "rallia" niin emmätiä, mutta olisko jokin esim tyyliin "Nekruralli" jotain !? Sellainen missä Haasteena on vain yksinkertaisesti vetää neekeriä, tai useampaakin, köydenpäässä autonperässä, mahdollsimman kauan ja ajella ympäri Helsingin kylänraittia sillätavoin. JOS skoudet kiinnostuu sinusta, niin olet hävinnyt, jos selviät maaliin asti, esim meri voisi olla maalina, ajakaa suoraan mereen, niin voitat tottakai !?
Ja mitä useampi neekeri sitä enemmän pisteitä !?! Hei ?!
Eiks tämmöstä vois ajatella ? Vai...vai hei, meninkö taas muuten liian pitkälle ? Onko tämä ihan kaheli ehdotus ? Tahditon ja julma...lähes mielisairas !!!?
Voi Ristus hei....... sry, mea culpa.

No entäs sitten sellainen versio tuosta yllämainitusta rallista, esim nimeltään E-Afrikan-SafariRalli(?) - jossa ajeltaisiin vain, hauskaa pitäen (finaalijakson kunniaksi), ympäri "steissiä" ja "sitiä" ja  ammuskeltaisiin ihmisiä siitä autonlavalta isolla ISOLLA konarilla, kuin Rambo niitä vinosilmiä sinne peltoon. Se voisi olla ehkä jopa IT-tykki tjns !? Räpin tai jonkin muun soidessa taustalla !?
Ja pisteet lasketaan ihan totaalisen ouldskuulisti eli ruumiiden määrällä ? Luodit voisi esim värjätä jotta erotetaan kuka kaatoi kenetkin ? Ja myös raiskaukset ja ryöstöt ja kyläpahasten poltot yms lasketaan tottakai mukaan ja pisteiksi ?!
Vai voiko tällaista edes näyttä suomlannin telkassa ?! Vai saako siitä Väärän Käsityksen Neekereistä ym ?
Sori siitä.

Anyway.

Tsiigatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti