perjantai 10. marraskuuta 2017

"Nenäpäivä" alas !

Ja boikottiin.

Halusin vain tulla tähän äkkiä sanomaan, kun huomasin että tuokin täysin HÄVYTÖN VITUN PASKA on taas järkätty ja eteenne kohta tv:stä tyrkätty, että ÄLKÄÄ KATSOKO SITÄ tai missään vitun nimessä antako niille latin latia RAHAA !

Kai te nyt tämän tajuatte vitun pehmeäpäiset heikot muulinpaskat jo itsekin !?


Siinähän se SANOTTIIN ihan suoraan jo ohjelmatiedoissa; "julkkikset kerää rahaa KEHITYSMAILLE".
Ei sitä tuon suoremmin tarvi tai voi sanoa. Siinä siis pelleillään ja esiinnytään, pinnallisesti, epäaidosti ja hyvin hyvin sieluttoman HUONOSTI, telkassa, ja lauotaan typerää paskaa ja käsikirjoitettua khasaarimoskaa jotta TE vitun Hyvät Idiootit heltyisitte ja lähettäisitte jollekin vitun perkeleen helvetin VITUN nekrun mulkosilmäiselle pullopäälle paskaläjälle täynnänsä kärpäsiä, RAHAA, jotta....en tiedä ? Jotta näillä Julkkiksilla olisi kai Hyvä Miäli ja näin. Ja jotta neekerit ja niiden lietsomat ja luomat loputtomat ja loputtomammat ongelmat vain lisääntyisi ja lisääntyisi ja lisääntyisi kuten neekerit itsekkin, ja aiheuttaisivat periaatteessa Armageddonin.

Hei julkkikset ? Hei; muuttakkaa vitun paskapäät petturit perkeleet ITSE sinne VITUN Afrikkaan !! Tai johonkin "kehitysmaahan". ÄLKÄÄKÄ tuoko sitä TÄNNE !


TÄMÄ! Olisi se Moraalinen ja Moraalisesti Kestävä Ratkaisu, kuten hyvin tiedättekin jo itsekin, saatanan paskanjauhajat naisillealistuvat vitun ynisevät pikku vittupäät.

Menkää ja nuolkaa jotain (rumaa) typerää perkeleen pillua ja kännäkkää !
Jiiiihuuuuu !
Painu sinäkin VITUN Leppilammen mulkku jo  oikein erityisesti vittuun sieltä kekkuloimasta, vitun tylsä mitätön haalea narsistinen Stadin Lapsi.
VITUN MULKKU.


MEIDÄN "puolen" tulisi itse myös järjestää, ja VOIDA ja SAADA(!!) järjestää jokin tällainen "Gaala" aina tietyin väliajoin, ja kerätä rahaa johonkin MEIDÄN ja MEITÄTUKEVAAN tarkoitukseen.
Vaikka "ei nekruja vaan avaruusteknologiaa!" nimiselle kampanjalle tjns.
Tai "kytät, politiikot ja vasurit vankilaan!" kampanjaan ! Ai vittu että kuullostaa YliMaallisen Hyvältä !!

Ai Kristus mikä Paratiisi tuo olisikaan !! Mutta se on jo liian hyvää luultavasti, toteutuakseen.
Mutta eniwei; ÄLKÄÄ (TAAS!!) haksahtako tähän manipulointiin, vitun vässykät.
ÄLKÄÄ antako näiden kusipäisten ja selkärangattomien vitun moraalittomien MATOJEN houkutella teistä esiin sitä teihin manipuloitua ja iskostettua tyhmää Kollektiivilasta, sitä "Sosiaalista Ihmistä" johon voi AINA vedota kun joku ihmisistä sellaisia MUOVAAVA tarttee vähän hynää ja näi. Ja sulle vähän vähemmän vapautta ja näi.
Eli kun joku kusiliero vittupää paskaläjä leikkii Jumalaa.


Jumalakin VIHAA nekruja !

KAIKKI inhoaa ja vihaa nekruja, joten eikö olisi loogista ja järkevää ja viisasta ja katuviisasta ja arkirealistista vain antaa luonnon ja niiden itsensä hoitaa homma, ja antaa niistä mahdollisimman monen kuolla !?!? Apuharvennukseen tulisi kerätä rahaa, muttei teille o siihen tarvittavaa selkärankaa ja niinsanotusti "munaa" !

"Neekerien Apuharvennukselle Tarvitaan Rahaa!" missä on TUO kampanja ?!Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti