torstai 16. marraskuuta 2017

A B R E U

Anna Abreusta.

Pitkästä aikaa.


MINÄ kävin siellä sen "instassa" silloin, kun se oli jo pimeänä, kauan ennenkuin Suomlannin Lehdistökään oli asiaa hoksannut, ja minä otin kuvankaappauksen, siinä hetken pällisteltyäni täydellisen hämmennyksen ja pöllämystyneen ihmetyksen vallitessa, lähes silkan kauhun rajamailla käyden...ihan jo siksi että aattelin että "Minut On Hakkeroitu!" tjns.
Mutta ei ! Kävikin ilmi että itse A.Abreu on pistänyt koko paikan pimeäksi. Ja tehnyt jotain...........
.....mystistä !!

Käääääk.

Ja nyttemmin on paljastunut....ei Annan tissit, vielä sen kummemmin, mutta SE...............ETTÄ! Anna on kai "tulossa takaisin", jostain, Siwasta tai jostain, uudella ja hämmästyttävän kekseliäällä "Taiteilijanimellä" elikkä ja nimittäin "ABREU" nimisenä mysteerisenä ja outona höynänä !!

Siis...WAAAAAUUUUUUU.

Katsoin taas jostain linkistä vanhaa kunnon Seiskaa, ja siellä oli tällainen kuvakin Annasta....


Niin nin, Annan insta on pimeenä !! Hei ? Käääk.

Mutta outoahan se ON, ei siitä pääse kyllä mihinkään ! Ei sitä noin vain voi, kai, ottautua pois instagramistakaan ja poistaa kaikkia kuviaankin(?) ja niiden kommentteja yms ?!!?

Melko järisyttävä liike Anna !!Mutta tsiigataan kai sitten mitä tuleman pitää. Josko Anna ottautuisi nyt vihdoin ihan vain pornoalalle ja uralle ? Jossa uskon että Anna kyllä menestyisi TODELLA hyvin.
Ihan vain jo siksi että on jo muutenkin kuuluisa ja näin.

Mutta jäädään katteleen mitä itse ABREU tuo tullessaan.

Ehkä paljaat tissit !!!?
Ehkä ei....?En tiä.
Näkyillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti