torstai 16. marraskuuta 2017

Cheekin Lopetus

http://www.iltalehti.fi/musiikki/201711152200536038_m0.shtml

Tshiikki lopettaa !!! Uransa !  Wau.


SIINÄ oli jo uutisvirran seassa jotain minkä tunsi edes vähän, sillä onhan tuohonkin jo niin tottunut.
17 vuotta !!? Huh ...wau.

No jaa, täytyy sanoa että tuo vaikuttaa harvinaisen selväpäiseltä ja oikealta ja luultavasti nimenomaan siis "oikealta" päätökseltä.

Mielenkiintoista. Ja mietin kai juuri eilen että onko Cheek siis se nykyajan suosituin artisti tai ...Sanniko se on ? Vai kuka, mutta tuossahan nyt sanotaan että "suomen kaikkien aikojen suosituin artisti" !!
Wau. Se on jo JOTAIN, täytyy myöntää.

Kukapa olisi koskaan uskonut että tämän pullistelevien pilottitakkisten ultrahetero mopo ja armeija -jätkien Luvatun Maan Suosituin Artisti Ikinä(!) tulisikin olemaan joku vitun räppäri !?!?! Ai miin.....?..thahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! I R O N I A A kai parhaimmilaan.

Mutta c´est la vie.No, after all said and done, toivotan Cheekille...jotakin...en tiä..? Hyvää loppulaiffia tjns ?

-

Se jonka TULISI POISTUA näyttämöltä on kuitenkin "Peilfeissi" ! SITÄ minä INHOAN !
Miksei SE lopeta !?!? Tai "Suomen Poliisi" ja "Kansaedustuslaitos" ja muut KAIKKIEN MUIDEN OLENTOJEN KOKO ELÄMÄN JA VALLAN ITSELLEEN MANIPULOINEET, JUONITELLEET, JA KAAPANNEET KUSIPÄISET VILLIAPINAT JA DEMONIT.

Muttei niin käy koska sitten tämä tahallisen nurinkurisuuden sekopäämaailma RATKEAISI, ainakin joiltain osin, ja kaikki päätyisivät ihmettelemään että "mitäs NYT!??" pöllämystyneinä ja höynähtäneinä zombeina.
Eli melkolailla sellaisina kuin ovat muutenkin.


Täytyy vielä sano että minä SUURESTI TYKKÄÄN näistä "lopuista" elämässä. Näissä on aina sellainen ihana lopullisuuden ja katharsiksen ja asioiden todellisen raukeamisen ja ratkeamisen tunnelma...joka ei sitten yleensä päädy mihinkään TODELLISEEN katharsikseen tms, vaan tämä tympäännyttävä "shou" vaan jatkuu ja jatkuu.

Sitä odottaa koko ajan VAPAUTUMISTAAN täältä ja "apokalypsia", muttei sitä vain kuulu. Täällä ollaan jumissa ja kaikki muut täällä käy vain pienipäisemmiksi ja tyhmemmiksi ja pelkoihinsa yhä pahemmin poteroituneiksi vittupäisiksi ja jäykkäniskaisemmiksi imbesilleiksi.
Kaiketi jo siksi etteivät voi myöntää KOKO MAAILMANKÄSITYKSENSÄ olevan MAKSIMISSAAN "hevosen perseestä" tjns.

Mutta whatever; te kai diggaatte sitten pyöriä kuin puolukka pimpissä, näissä fyysisissä elämissä ja kropissa ja inkarnaatioissa yms.
Minä IIIINNNHOAAAN tätä.


Niin no, mutta siis; tsiikki menee pois ja lopettaa.
Luoja paratkoon mikä sitä SEURAA !!!!  Voi pojat olla että toivomme vielä tuota tyyppiä takaisin !!

PELÄTKÄÄ SITÄ, jos mitään ja jotain !!


Ehkä se on se kyykkivä pipopäinen neekeri mikä oli siinä Possessa ?
...
Hei, sori,  venaa...mä lähen nyt hyppään fönäristä pihalle!!.................
..................................
.............

...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti