perjantai 17. marraskuuta 2017

Pallinaamakinkki (Bäklogin tyhjennystä osa.1)

Tässä taas yksi säästelemäni, kauan sitten kirjoitettu, Ennenjulkaisematon Teksti.

Siinä on yksi totaalisen "lättyynleivotunnäköinen" kinkki !! Herran perkele !!
Tuo lärvä ihan huutaa "minua on motattu naamaan". Itseasiassa tuo vitun ..naurettavan näköinen äijä näyttäisikin sanovan ilmeellään, että "älä...älä ny saatana lyö enää".  "Hei...ihan oikeesti, älä perkele lyä!".
Tsiisus vittu mikä tolvana !! Mikä vitun krikettimailalla päin pläsiä pakutettu vitun myyrä, tuo ON !!
Se on yhtä aikaa väsyneen ja kännisen ja ihan saatanan pelästyneen näköinen. Kuin se katselisi tuossa fotossa jotain suurta kullia joka lähestyy taivaalta kuin Independence dayn muukalais-alukset, aikeinaan raiskata paskat ulos tuosta tyypistä. Näyttää myös siltä kuin joku (luultavasti hyvin iso kaveri) olisi lyönyt iiiiiiiihan täysiä, lapiolla tai jollain suoraan päälaelle jolloin Herra Kwokin pää on uponnut suoraan kaulaan. Näettekö ? sillä ei ole lainkaan kaulaa !! Se on kuin Hjalliksen kiinalainen veli !
Millä tuollainen vitun saatanan kurppa on ikinä voinut saada yhtäkään naista tai miestä tai epätoivoista transua joka asuu kadulla..... sitä en tiedä enkä käsitä. Olettaen, että sillä on ollut näitä em asioita. Tosin ...veikkaan, että hänen miljoonansa ja taas miljoonansa on siihen ainakin 1 vaihtoehto ja syy. Ehkä.
Löisin vaikka vetoa, että tuo on näyttänyt tuolta jo vauvana. Pankinjohtajalta tai joltain. Kuten niin moni valkoinenkin ja eritoten suomalainen. Nyt se on kuin iso, ruma ja rikas -vauva. Ja pakkohan tuon on ollakkin ihan sika rikas sillä.... jollainhan tuo ulkonäkö on korvattava !! Tsiisus. Tuo on niin kamala, ettei pääsisi seulonnan jälkeen sisään edes Per-Looks galleriaan.
Se on kuin jokin tahmainen ja tahnainen mato, olisi luikerrellut sisään ihmisen pukuun ja peruukkiin ja jäänyt siihen sitten tuijottamaan, kuin seurauksia odottaen, että...."...mitäköhän nyt tapahtuu?...tämähän on ...kiinnostavaa ja ...outoa.." ja itsekkin yllättyneenä onnistuttuaan moisessa tempussa.
Vittu miten pölvästin näköinen äijä !! Tsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisus Khraist !!Siinä oli se alkuperäinen, silloin joskus kirjoitettu, teksti.
Lisään tähän alle⤵ jotain pientä, nyt ja tässä, 17.11.2017.

Lisään vaikka että; olen edelleen tismalleen samaa mieltä kuin tuolloin. Tuo ON todellakin tyhmännäköinen mies !
TODELLA hölmön höhlän ja oikean kirjaimellisen "pölvästin" näköinen muulinpaskantama kinkki !

Mutta ei edes millään pahalla. Tämä on vain toteamus.


Minähän TIEDÄN kyllä että tämä on monelle teistä, lähinnä naisille, ihan käsittämätön ja kauhea ja kamala ja yllättäväkin asia, mutta jos on Totuuden Puhuja ja kuvailee todellisuutta sellaisenaan ja sellaisena kun se ilmenee ja sen näkee; on rumaa kutsuttava "rumaksi".
Tämä on ääri-yksinkertaista.

Ja tuo nyt vain on melko hölmönnäköinen kinkki !!


Siinä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti