keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Vasemmistovittupää(t) ja Laittomille Mamuille Lisää Kaikkee

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711222200550466_pi.shtml

Jos sitä luulee että sitä voisi edes YHDEN vitun päivän katsoa jotain uutislehteä ja olla saamatta totaalista raivokohtausta ja "veriään kiertämään" niin väärässä olet !

Jumalauta että voi olla aivan mahdottomuuteen asti kusipäistä porukkaa. Ei tuollaista voisi edes KEKSIÄ !!!

En minä ainakaan. En ole kovin hyvä kuvittelemaankaan sitä miten alas demonit ja muut perslävet todella osaa ja VOI, hymyssä suin, vajota ja mennä.


Jumalauta tuo on jo niin pöyristyttävä ja kusipäinen ja vastahankainen ja riivinrautamaisen ärsyttävä ja kusipäinen hanke ettei paljoa pahemmasta väliä !! Ne KER-JÄÄ(!!) verta nenästään, tai sitten joku todella VOI olla noin solipsistinen ja lapsellinen ja pihalla kaikesta ja tyhmä kuin sontaläjä tjns.

Vittu ehdottavat ihan pokkana, NYKYÄÄN JA TÄSSÄ TILANTEESSA(!!) että; ns "Laittomille MaMuille" ANNETAISIIN vain vielä LISÄÄ KAIKKEA.

Siis..............jos tarkoitus on INHOTTAA ja ÄRSYTTÄÄ "omiaan" ja tuhota näiden käsitys ja kuva omistaan ja omastaan ja "omasta" maastaan, niin taktiikka on loistava ja toimii täydellisesti !!!
Jatkakaa samaa Luciferin Vasemmankäden polkuanne !Aivan TÄYSIN käsittämätöntä !! Ja tottakai siellä keikkuu mukana tuo VITUN koirannaamainen paskapää "Vapaavuorikin" ! Jonka näin silloin yksi kerta tuossa livenäkin; olisi perkele pitänyt iskeä veitsi siihen paskaan kun olin niin lähellä !

VITTU MIKÄ ROTTA ! 
Varokaa nahkaanne saatanan vekrut.

En tiä....en yleensä ole taipuvainen mihinkään vainoharhaiseen "salaliittoteoriaan" tms, mutta voiko se olla niin että siellä pilderbergmulkkujen SALAISESSA kokouksessa ja orgioissa, TODELLA, periaatteessa Rikkaat Khasaarit KÄSKEE näitä muita "Poliittisia Toimijoita", jotka siis OMISTAA ihan tasan täysin ja totaalisesti, lattiasta kattoon, niin nin että ne vain käskee näitä tekemään ja sanomaan MISTÄÄN VÄLITTÄMÄTTÄ, TÄSMÄLLEEN kuten kyseiset maailmanvaltaan pyrkivät vitun MEGArotanpaskat haluavat ?! Vai keksiikö nämä vitun kusiläntit ihan ITSE tätä loputonta ärsytystä ja VÄÄRÄÄN SUUNTAAN "etenemistä" !??!?

TÄMÄ olisi hyödyllinen tieto.-

Sitten vielä nostaa nokkaansa KUN suomalaiset alkaa totta-vitun-kai ÄRSYYNTYMÄÄN...junou..ÄRSYTETTYNÄ(!!) ja näin, ja kimittää pitkin SoMea kuin, "kuin", jokin TÄYDELLISESTI pilallehemmolteltu ja kuplassakasvanut älykääpiö LAPSI, vittu YKSISARVISEN tai jonkun VITUN mailitlponin kuvan kera !?!?! THahaha hahaaaaaaaaaaa !!
Nämä tyypit siis ON, ihan tasan j ä l k e e n j ä ä n e i t ä.

"Hidastuneita", jopa tyhmiksi.
Ne on jopa typeriksi typeriä.
AJATTELIN juuri eilen että se yksi sana mitä nämä KAIKKI on, kytät ja "lainluojat ja säätäjät" ja "poliitikot" ja nämä VITUN kusirotat "monikultturistit™" yms; on Kohtuuton.

Niillä ei ole alkeellisintakaan käsitystä asioiden KAKSISUUNTAISUUDESTA ja KOHTUUSTA.
He ovat kuin tuittupäinen uhmaikäinen vitun kusipäinen KAKARA; täysin ehdottomia ja kohtuuttomia, eli keskenkasvuisia ja jälkeenjääneitä PARHAISSAKIN tapauksissa.

Sanokaa heille TÄMÄ ! "Teidän kaikki tekonne ja sananne ja maailmankuvanne ovat KAIKKI Täydellisen Kohtuuttomia" ja katsokaa miten siihen reagoidaan.Ei vittu että vittu risoo taas jo heti näinkin aamutuimaan.
Kiitti taas tästäkin vitun läskipäät.Tuota jengiä, ja se ON JENGI(!), Poliisi-Sika puoltaa ja puolustaa TEILTÄ !!! Jotka elätte siinä aivopestyssä huuhaamaailmassa jossa kyttä on jokin vitun PUOLULAINEN ja YSTÄVÄ tjns...thahah haahahaha..oi Kristus sentään.
Kyttä on PAHINTA mitä ON !!!! Ilman kyttää olisi noiden koiranpaskareikien HYVIN VAIKEAA hallita muita ja ärsyttää tuossa mittakaavassa ja luoda maailma täyteen ongelmia ja ärsyttää lisää ja tukahduttaa kaikki ylevä ja kaunis ja hienovarainen ja älykäs ja oikeasti kyvykäs jne yms. Eli kaikki minkä vastakohtia itse ovat vitun rumat mutantit ja paskapäät. Ilkeät pikku ilkiöt vailla sielua.

-

Ei tästä valitettavasti mihinkään pääse; Suomi ei vapaudu MIKSIKÄÄN, eikä siksikään, ilman Puhdistavaa Tulta.

Minä tiesin tämän periaatteessa jo nuorena, muten silloin ajatellut mitään "Yhteiskunnallista", kuten ei kukaan normaalikaan, vain "vasemmistolaiset" on "kiinnostuneita yhteiskunnallisista asioista", ja JO nuorena. Me muut lähinnä tilanteen PAKOSTA, KUN nuo ilkeät ääliöt älyltään kääpiöt vyöryy tyhmän paskansa kanssa niskaan ja tielle ja päälle. Vitun paskarotat.


Kuinka jotain noin vastenmielistä voi olla OLEMASSA tässä ulottuvuudessa !!!! SITÄ minä aina vain hämmästelen !! KUUUUUIIIINKA nurinkurinen VOI tämä nurinkurisuuden ulottuvuus olla !!!!!?? Ja tämä siis ON täsmälleen se; todellisen todellisuuden "inverssi". Tämän on ne "hengetkin" sangen useinkin ihan sanoneet. Mutta ompahan perkele sydäntä raatelevan koetteleva !

Harmi ettei Finuiiteista ole mihinkään ! Jos olisin omanlaisteni parissa; olisimme jo repineet "vasurit" räikeän väkivaltaisesti riekaleiksi ja teloittaneet KOKO sakin. Mutta ei. Ei Suomlannin Jähmeät Läskiperseet miesnaiset ! Eheeiiii. Ne istuu tsiigaamassa hiihtoa ja mussuttaa pullaa ja ehkä vähän kiroaa välillä kun taas "viherpiiperöt sitä tai ne komukat tätä" tjns.
Vittu käyttäkää perkeleen moukat edes jotain HYVIÄ ja hauskoja tai kiinnostavia SANOJA, älkääkä tuollaisia megajuntteja lahjattomia typeriä keskinkertaisia paskasanoja !

Saatanan saamattomat VITUN luumut perkele !HAISTAKAA KAIKKI VUTTU !K R I T U S mitä torakanpaskaa.VITTU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti