tiistai 21. marraskuuta 2017

Paskapää Pipilä ja islamiLuin tuon ^^^otsikon juuri äsken, ja totesin spontaanisti ÄÄNEEN "EIii JUMALAUTA MIKÄ VITUN PASKAPÄÄ PERKELE!" ja TODELLA TODELLA tuohtuneeseen äänensävyyn.


Vittu mä en enää oikeesti käsitä tuota vitun tyyppiä. .....Siis yrittääkö se IHAN OIKEESTI sitä kusipäisyyden maailmanennätystä mistä puhuin jo aiemmin !?!?

Hei !?!? ONKO tuo jokin ennätys yritys ?! Vai onko tuo noin täys vitun kusipää ilkiö ihan aidosti ja oikeasti !?!?


Jos tuohon jotain vastaisin niin ...en tiä... aattelin että parasta olisi vain laittaa tähän kuva tai muutamakin, ählämeistä teloittamassa milloin mitäkin "rikollista" tai "vääräuskoista" tjns, mutten halua tahria blogia niiden simpanssien edesottamuksilla.

Eikä ole olemassa mitään "uskonnollista lukutaitoa" - tuo on samaa totaalista roskaa ja sosiopaatin hävytöntä PASKAA mitä "poliitikot" suoltaa unissaankin ja itselleenkin. Sellaista on kun syntyy pelkäksi hyödyttömäksi ja muita häiriköiväksi kovanaamaiseksi kusipääksi.
Sitä sitten ON sellainen ja TEKEE mitä sellainen nyt TEKEE.

Ja tuo tuossa ^sitä tekee ja on. Se vain ei OSAA lopettaa. Se on sadisti ja ajaa vain ahtaammalle ja ahtaammalle ja ahtaammalle KUNNES joku vain yksinkertaisesti; pysäyttää sen.

SITTEN se pysähtyy. Jollei ole yhtä paksukalloinen kuin kyttä, mitä se luultavasti kyllä on. Silloin se EI pysähdy edes siihen, vaan jatkaa kunnes joku upottaa sen sulaan metalliin.

Ilkeät jaksaa olla ilkeitä, sellaisia ne vain on.

Tuo vitun koiranpaska tulisi jyrätä kiiltokuvaksi ja äkkiä. Mutta KYTÄT on siinäkin tiellä.
Ne on omassa pienessä päässään Oikealla Asialla.


Haistakaa vittu.
Vittu mikä idiootti !! ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti