maanantai 20. marraskuuta 2017

Lautakasatörttö ja CyberTurvallisuus

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201711192200544088_pi.shtml

WAU, katoppa perkele; lähes järkevä, tai jopa ihan TÄYSIN järkevä, ajatus tuon muumion suusta tai päästä tai jostain !

Luultavasti lukenut Blogiani ja nappaillut "omia ideoitaan" täältä. Se on suomlannin junteille tyypillistä; varastelu. ERITOTEN toisten ideoiden ja luovuuden ja aikaansaannosten.

Keksikää vitun muulit ITSE omianne ja antakaa kunnia milloin minkäkin alkup. tekijälle/ sanojalle / kirjoittajalle !! Vitun idiootit. Miksi tämäkin pitää erikseen sanoa ja tuoda esiin jos olette jotenkin neekeriä parempia ?!!?!?!?!?

Vittu tyhmin nekrukin luultavast ymmärtää olla väittämättä esi SITAATTIA omakseen !!!

Mutta kuitenkin; tuo ON ihan oikea ongelma, että KAIKKI on Amerikkalaista ja Kiinassa tehty. Mitä tuossa ei nyt ymmärretä mainita, tuota meidintshaina osuutta.
Mutta kuitenkin; ämyriikan Valdeen ei ny nin HIRVEEEEEESTI viittis oikeen luottaa ? Vai.
Emmätiä...ei niitä kyllä siitä tunneta ainakaan.

Tässä olisi yksi hyvä "prokkis" esim koodaustaitoisille työttömille; oma Suomlannin(sisäinen) ja hermeettisesti SULJETTU Käyttöjärjestelmä. Jota olen jo aika kauan teille ehdottanut täältä "Puskista" ! VITUN. MUULIT.

@VitunMuulit!
#HelvetinAasit!

Yksi siellä koodaa osan, toinen täällä toisen osan, kolmas tuolla jossain yhden palan ja sitten joku mahdolisimman pätevä poppoo kuroo puutteet umpeen ja kasaa koko höskän lopulliseen muotoonsa. Ei LUULISI olevan mikään ihan "Mahoton" juttu, mutta kyllä se ON. Tämähän on "Suomi" äftrool, ei mikään.......Amerikka esim ! AHAHAHAaaaaaaa.

Kadulta ei lähde edes syksyn lehdet, kun siitäkään ei ole "Poliittista Päätöstä" ja "Komiteaa Kuultu" tai mitään Marttoja konsultoitu, joten on parempi jättää lehdet lojumaan siihen ja sikseen, sillä jos asiaa ei "laki" ja kytät ja "valtio" ja "hallinto / politiikka" ole Päättäneet ja tutkineet; se on sinulle liian vaarallista ja vaaraksi ja Laitonta ja mitä kaikkea mitä Johdattajat ei halua, joten lehdet ja roskat ja huono asfaltti saa mieluummin olla. JOTTEI mitään siis ikinä tehtäisi !
Mutta hei ! Vetelät laiskamadot / työttömät; TEHKÄÄ JOTAKIN !!
Vitun mulkut !

Mutta älkää siltikään TEHKÖ, kuitenkaan, mitään !! Millekään !!! Etenkin jos siitä ei ERIKSEEN ole kyttä tai "poliittinen setä" tai täti, antanut Virallista Lupaa ja lausuntoa !

Tämä planeetta ja koko elämä tässä ulottuvuudessa ja ihmisbiologiassa on jo VALLATTU "poliitikoille" ja kytille ja "laeille" eli KHASAARIJUUTALAISILLE ! SINÄ olet vain orja ja turha tunkeilija ja mikä lie vitun möykky heidän ylivertaisella tiellään kohti jotakin.
Luultavasti vauvannussinta veriorgioita jossakin Balmoraal-linnassa tjns ? Jotain tuollaista Sinua Ylevämpää ja Paljon Parempaa se on.
Kyllä kyttä tietää ! Marginaalisella ÄO:llaan. Paremmin kuin ....jos et sinä, mutta ehkä paremmin kuin jokin puolikuollut ja / tai halvaantunut talitintti moottoripyörän oikeanlaisesta huollosta ja kansainvälisestä bilateraalisesta bisneksestä ja kaupasta ja Uruguayn yritysverotuksesta tjns.

*

Mutta silti, koko tuokin juttu on VAIN "nationalismia", tämä siis EI OLE sarkasmia, ja sen sellaista, mitä voisi kutsua "Valtiollisuudeksi". Jota ei tulisi lainkaan olla olemassa.
Jos ette osaa olla ja "järjestäytyä" ihan ex tempore ja sisältä ulospäin, rehellisesti ja altruistisesti ja nopeasti ja yksinkertaisesti ja mukisematta ja itsekurin vallitessa ja EHDOTTOMASTI, semper fidelis, niin eläkää mieluummin vain puissa. Joihin "vasemmisto" ja muu "politiikka" teitä muutenkin jo takaisin ajaa, ja todella todella päähänpinttyneellä vimmalla ja aikaansaavalla asenteella.

Siinä missä se luultavasti on nyt "rikos", elää ja olla alasti puussa, ympäri vuoden, on SE taasen kohta PAKKO ja Se Ainoa Oikea Tie ja Tapa.

Vitun ällöttävät ääliöt.

#TappakaaItsenne!


Ja jottei epäselvyys pääsisi valloilleen, tarkoitan "nationalismilla" asiantilaajossa on "Valtioita" ja "politiikkaa" ja näidenvälistä "kilpailua" ja muuta tyhmää apinain kamppailua ja voimienkoitosta.

Olympialaisista minä esim tykkään suuresti tai tykkäsin, kunnes elämä veti maton lopullisesti altani (toisaalta helpottaen valaistuksen saavuttamista), mutta se on kai täydellisen liikaa vaadittu teiltä vähemmiltä valoilta, että ..tai no Japsit ainakin pystyy tähän ihan leikiten, kuin hengittäisivät vain, niin nin lienee liikaa vaadittu että osaisitte vain OLLA.
Junou ?!

Ei mitään levotonta ja hysteeristä, heittelehtimistä ja rimpuilua ja sätkimistä ja venymistä ja sinkoilemista sinne-tänne, vaan suomlannin finuiitti joka on syntynyt suomeen, katsoo kuuluvansa KIELELLISESTI ainakin, "jengiin" nimeltä "suomalaiset", ILMAN että sitoutuu mihinkään vitun "Suomen Valtio" nimiseen demonirottalaumaan yms, ja Japsit pysyy omassa fyysisessä sijainnissaan ja lokerossaan ja neekerit ssiellä minkä paikan nyt ovatkin viimeksi vallanneet ja tuhonneet. TÄMÄ asiaintila on liikaa vaadittu Nyky Ihmiseltä. Eli kommunistitotalitääriöykkäriltä.

MINÄ EN OLE Valtio tai Valtiota tai OSA Valtiota tai MIKÄÄN mikä liittyy MITENKÄÄN MIHINKÄÄN mikä liittyy mitenkään mihinkään "Valtioon" tai "poliittiseen".

Ne vain ovat tyyppejä joiden olosuhteet ovat tehneet heille mahdolliseksi kaapata KAIKKIEN MUIDEN KOKO ELÄMÄ omaan hallintaansa, ja ovat tarpeeksi kusipäisiä todella TEHDÄKSEEN näin.
Sitä kutsutaan "pahuudeksi" ja "mulkkuudeksi" ja "rikollisuudeksi" yms. Sen antaa mm heidän esi-isiensä tekemä likainen pohjatyö. Kuten jos joku varastaa fillarin ja antaa sen perinnöksi omalle skidilleen, ja se omalleen jne jne; kenen pyörä OIKEASTI silti on ??!

Thät´s rait, sen ihan alkuperäisen ja ainoan oikean todellisen omistajan. Ei kiistelyä, eikä muminoita tai "vaihotehtoisia" tulkintoja tai muuta varkaiden sölkötystä, asiat ON niinkuin ne ON, eikä siinä paina teidän vitun muulien ja apinoiden "mielipiteet" ja "tilanteen tulkinnat" ja uskomukset yms.

MINÄ olen luonnostani kykenevä NÄKEMÄÄN ja kokemaan asioiden todellisen olemuksen ja laadun, tätä kai kutsutaan "selvänäköisyydeksi" ja "Buddhuudeksi" ja sen sellaiseksi; jotain mitä kaikki imbesillit "jaloissani" on aina inttäneet ettei ole OLEMASSAKAAN, saati sitten että MIIIIINÄÄÄ !! MIIINÄ perkele, mikä MIIIIIINÄÄÄÄ LUULEN olevani, että minä olisin jotain tuollaista ! Huhuhuhuhuuu...wuhuuu ja wouwouwouwouwouowu ei kovin KAAAheelLLLiiiiiiIIII !!??!Iteasiassa ei, mutta sinä olet. TÄYSIN seinähullu, vaikka LUULET olevasi hyvinkin "selväpäinen" ja järkevä ja älykäs ja mitä lie. Kuten Raamatu asian ilmaisee on "ihmisten viisaus Jumalan silmissä HULLUUTTA".
Mutta tuota ei voi oikein snaijata jos sitä ei ole KOKENUT. MINÄ olen KOKENUT.
Minä SYNNYIN KOKENEENA, minä OLEN Buddha ja Pyhimys ja sen sellainen, mutta SUOMALAISET välittää paljon enemmän fariseuksista / "poliitikoista ja politiikasta" ja kaikesta tyhmästä ja tyhmäksitekevästä ja tunkkaisesta ja pienimielisen väärämielisestä ja muihinpuuttuvasta kiusaavasta kusipääöykkäriydestä ja muusta eläimen pahuudesta.

Te olette uponneet jumalauta PYÖRRYTTÄVÄN alas !! Mutta puhutaan sitten siellä "hengessä".
Joka ON olemassa, muttei ole MITÄÄN sinnepäinkään mitä te KAIKKI LUULETTE. Jopa ne jotka inttää, lähinnä kai itselleen, etteivät "usko mihinkään". Mutta tottakai uskovat; ei sellaista OLEKAAN mikä ei usko JOHONKIN !

Esim omaan erehtymättömyyteensä kuten kytät ja "poliitikot" ja muut jotka kidnappaavat jonkun johnkin liian pieneen tilaan, koska ovat siis hyviä ja oikeamielisiä ja niitä Hyvixii, ja käyvät välillä panemassa sitä siellä häkissä, mihin kuuluukin mokoma moukka(!), ja sitten tulevat sieltä taas takaisin Pintamaailmaan, vitun Morlokit, aiheuttamaan jonkun muunlaista pahennusta; koska SE on, heidän kierossa päässään, Todellista Hyvää !

Saatana on se Oikea Hyvä. He "ajattelevat" / tuntevat jollakin tiedostamattomalla tasolla.
Mutta hei ! Ei sitäkään ole olemassa !! Sou....huu givs a fak !..Tämä nyt ehkä meni jo sivuun pää-aiheesta, mutta mennään kun kerran mentiin.
teidän Perus Ongelmanne on että; te olette itsekkäitä ja tiedostamattomia öykkäreitä ja ahnaita ja HÄPEÄMÄTTÖMIÄ kusipäitä ja eläimiä ja alhaisia ja epäreiluja, ja kaikkea muuta kuin minä, eli AVOIMIA.
Te LUULETTE vitun idiootit VOITTAVANNE jotakin tuolla kurjalla kusipäisyydellänne, mutta OIKEASTI; siinä HÄVIÄÄ IHAN KAIKKI !!

ME KAIKKI maksamme siitä. SE VOITTAA joka on saanut teidät MANIPULOITUA TUOLLAISEKSI alunperinkään !!! Ja kukahan SE mahtaa olla !?!?!

Sillävälin kun mietitte, minä annan vastauksen jo etukäteen; se on juutalaiset. Se on ne Khasaarit ja Raamattu ja TODELLA TODELLA TODELLA tyhmät naiset ja "poliittiset" miehet ja kytät. NÄMÄ.
NÄMÄ on ne Väärät Profeetat ja maailman syöpä ja rutto ja tuhoajat.
Ja koska teille lapsille eli Suomalaisille, on joooooooka vitun ikinen asia aina erikseen väännettävä, KAIKKINE MUUTTUJINEEN, rautalangasta, niin; tämä EI tarkoita esim että KOKO Raamattu sinänsä joutaa roskiin ja on KOKONAAN ihan täyttä ja totaalista PASKAA ja virhettä yms.
Tätä tämä EI TARKOITA. SILLE ei tarvitse alkaa tiuskia. Siinä on AIVAN FAN-vitun-TASTISTA viisautta ja mitä järisyttävimpiä ennakkotapauksia ja kiinnostaakin kiinnosvavampia ajatuksia ja tarinoita ja maailmankuvia ja oivalluksia ja vertauskuvia; ai miin se on kirja jota melko vitun vaikea lyödä ! Ainakaan omassa pelissään ! Kuten Tao Te Ching tai Egyptiläisten "kuolleiden kirja" eli "Valoon Astumisen Kirja".
Tai Tiibetiläisten vastaava. Ne on niiiiiiin stydiä kamaa, että suurin osa teistä ei vain saata käsittää niiden siältöä TODEKSI AN SICH, täsmällisenä, juuri kirjaimellisen verbatim; kuten kuvattuna.

"Kuolemanrajakokemuksen" läpikäyneet ymmärtänee mitä tarkoitan. Mutta KAIKKI muut jää vain tyhmänä pällistelemään ja tuijottamaan kuin tyhmä tikku sonnassa, mitä te kaikki olettekin, ja päätyvät sitten jossain vaiheessa "johtopäätökseen" että "jep! toi on hullu".

Tuo on yksinkertainen ja hyvä, ihan turvallinenkin, ratkaisu ja johtopäätös. Pysykää siinä.
Pitäkää siitä kiinni. Sic itur ad astra miltein voisi sanoa !
TAHahaaaa.


"TeTiiätteShittiii !

Mutta tässä oli nyt jo sekaisin noin KAHTA aihetta, ja ilmaiseksi ja ihan tarpeeksi.

Olkaa omienne parissa ja kesken, siinä voima itää.
Olkaa avoimia, mutta älkää heittäytykö kynnysmatoiksi ja LUULKO että Maailman ja Neekerit voi Pelastaa. Ne on sen VASTANAPOJA, ne TUHOAA pelastuksen, muodossa jos toisessakin. Kuten villieläin pelästyy auttajaansa, kuin perus heteromieskin, sitä on siten mahdoton auttaa.
Älkää olko LAUMA, mutta olkaa yhtäpitävä yksi "perhe". En tiä, ehkä tämä ei sitten uppoa teihin, koska te olette, ja te siis OLETTE -tämä ei ole mikään mielipide ja kiisteltävä ehdotus ja näkökulma- mishcling rotu.

Japanilaiset on keskenään YKSI ja JAKAMATON rotu. Ulkopuolisilta hermeettisesti suljettu, joten tämä on heille päivänselvää pässinlihaa, mutta teille tämä menee aina vääräänkurkkuun, jostain syystä.

Ehkä tämä johtuu jo siitä Perus-Suomlantilasesta MEGArasittavasta ja HYPERäsrsyttävästä piirteestä, että ette osaa olla nätisti keskenänne ja tappelematta ja räyhäämättä ja tiuskimatta autistisen aggressivisesti, vitun jääkauden rippeet.

OPETELKAA nyt PERKELE edes avaamaan saatanan moukat se saatanan suunne, ja sellaisella äänenpainolla ja sellaisin aikein, jotka kelpaisivat Brittihovin Kuninkaallisilla illallisillakin ! Kuinka vitun VAIKEAA tämä VOI olla !?!? Jumalauta juopot kuinka VAIKEA asia tämä VOI teille olla !??!
Hei !?!?
Käykää kuohinnassa. Ihan oikeesti, ei tuosta tule muutoin IKINÄ mitään.

Olette itsekin jo nähneet kaiken; se on KAIKKI koska ette suostu luopumaan rajoistanne.
Joten pitäkää tunkkinne vitun mulkut.

Minä en tätä Blogia enempää teitä opetta ja valaise, saatte hukkua Väärien Profeettojenne kanssa, ja paskaan. SE on VALINTANNE.

Te valitsitte "poliitikot" ja "lait" ja "poliisin" yms. Manipuloituna, kyllä, peloissanne, totaalisesti, mutta tietoisesti siltikin.


Valinnoista pidetään kiinni.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti