lauantai 11. marraskuuta 2017

Katalooniasta...

En ole juuri noteerannut koko aihetta, mutta sanotaan nyt jotain tästäkin.

MIKSI vitussa ne "Johtajat" sinne johonkin prysselin tunkiolle menivät itsensä antamaan "pidättää" !?!
Vittu käsittääkö ne helvetti lainkaan SUVEREENIUDEN ja ITSENÄISYYDEN olemusta tai määritelmää tai merkitystä ylipäätään !??!


Jos MINÄ olisin Katalaanien "bossi", olin määrännyt, jos mitään, armeijan täysvalmiuteen ja TÄHTÄÄMÄÄN, nimenomaan, kohti prysseliä. Ja hakemaan sen VITUN(!!!!) Junkkerin sieltä piilostaan "pidätettäväksi" ja melko todennäköisesti hirtettäväksi aamunkoitteessa tsjn.Jumalauta KEHTAAVATKIN, vaikka TOTTAKAI KEHTAAVAT(!!!) kyse on "poliitikoista" (lihavista äijistä vailla moraalia tai häpyä tai liiempiä aivoja tai mitään hyödyllistä piirrettä, itsekkäitä valehtelevia alhaisia ahneita ahmatteja ja varkaita), mutta sanotaan nyt kuitenkin että "vittu että kehtaavatkin perkele!!" mennä ja SANELLA että "ei toi käy" - eli siis Espanjan "poliitikot".

Vittu sitä teiltä KYSYTÄ tai KYSYTTY; vaan TEILLE ====> SANOTTIIN !!!!

Näissä on vissi ERO !!


Vittu mitä megamulkkuja. Mutta sellaisia nuo lois-kategorian rienaajat ON, "poliitikot", oksettavia paskaläjiä vailla MITÄÄN sielua tai omaatuntoa.


Kataloonialaiset sanoi niille että "kiitti, me lähetään nyt!" ja ne vastas että "ei käy, kun te tuutte ny tänne jotta me voijjaan piättää teijät !" ...ja sit ne ninku todella MENI sinne ja näi?.....ai miin WTF !?Tämä APINOIDEN Valtakamppailu......se EI vain "aukea minulle". Minä pidän sitä niiiin naurettavana ja jälkeenjäänen tyhmänä ja lapsellisena ja tarpeettomana ja mitä kaikkea, etten tiedä oikein mitä siihen sanoa. Se on...............s........emmä... *huuuoooooh*.....


Olkoon.


Vittu pitäkää tunkkinne; teidät tuomitaan ITSE, myöhemmin. Pidetään siitä kiinni !Mutta hienoa Kataloonia ! U Go Catalonia !
I wish these local dicks here would have the same Thumos and whatnot... but nah. They say "nej" and bend over ...and i´m getting pissed off just writing this.


Anyway; congrats.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti