perjantai 17. marraskuuta 2017

(Bäklogin siivousta osa.4) Miesten Kurjat Kledjut

Ehkä tämän olen jo osittain julkaissutkin, ehkä en. Mutta en kai ainakaan tällaista kuvitettua versiota, ja tätä mihin nyt LISÄÄN jotain tekstiä !
Toki olen jo läpikäynyt itse aiheen muutamankin kerran, mutta vedetään nyt ainakin viiiielä kerran

Eli tässä originaali teksti....
Asianhan EI pitäisi toki YLLÄTTÄÄ, eritoten jos on lukenut Eshter Vilarin pakkoluettavan kirjan "Hyvinkoulutettu Aviomies / The Manipulated Male" joka siis JOKAISEN miehen ja pojan tulee lukea mahdollisimman nuorena, pysyäkseen edes kaukaisen selväpäisenä tässä apinaelämässä, mutta siis niin; jos sen ON JO lukenut, ei tämän pitäisi yllättää mutta välillä se ...ainakin MASENTAA jollei sitten enää yllätä. Eli tämä miesten vaate ja kenkä yms, tilanne.

Miten miehille on HUOMATTAVASTI vähemmän kaikkia mahdollisuuksia ja vaatteita ja kenkiä ja niiden loputtomia variaatioita, kuin naisille.

Miehiä kohdellaan tässäkin asiassa kuin jotain elukoita, joille kelpaa se mikä annetaan, kuin ruoka koiralle. Ja se että se joutuu syömään lattianrajassa ja siitä yhdestä ja samasta likaisesta kipostaan, kun ihmiset herkuttelevat ja mässäilevät pöydänpäällä ja mitä moninaisimpia ruokia.
Miehet on täysin tois-sijaisia ja toisenluokan "Kansalaisia".

Eli; haistakaa kaikki vittu.

Takaisin asiaan.

Tokihan "Normaali Mies" on tyhmempi kuin lankku, ja kaikkea muuta kuin itsetietoinen olento, jollainen taas esim MINÄ olen, ja luettuani tuon "ruman homon" eli Jukka Hankamäen tuota Enkelirakkauskirjaa, käsitän nyt muutaman syyn lisää siihen MIKSI niin moni mies on sellainen mitä ne kaikki idiootit ympärilläni nuoruudessani oli, eli niitä joille jopa jo pitkät hiukset on jokin vitun raamatullinen abominaatio ja synti ja kauhistus ja jota tulee nauraa ja pilkata, ja jotka nauroivat ja armotta pilkkasivat KAIKKEA VÄHÄNKÄÄN poikkeavaa ja khuulia ja hienoa ja tyylikästä ja sen sellaista. Eli sitä typerää ahdasmielistä paskasakkia jotka ovat aikanaan jahdanneet jopa Hanoi Rocksin sällejä jonkun bussin ympäri. Niitä tukahduttavan tunkkaisia typeriä sieluttomia kiukkuisia pikkupoikia isoissa ruumiissa, joiden mielestä "miehen paikka on tehdä työtä ja pedestalisoida naarasta, mutta samalla kuitenkin vihata ja inhota tätä ja tiuskia sille ja ehkä piestäkkin sitä, ja kaikkien miesten tulee pukeutua VAIN johonkin mahdollisimman rumaan ja mitättömään, ehkä Metallica-paitaan ja farkkuihin jos oooiiiikein naismainen ja ´revittelevä´ halutaan olla".

Niitä ääliöjätkiä joilla ei pyöri PIENESSÄ (naisellisessa!) mielessään MITÄÄN, muuta kuin armeija! Suomi! Kyttä! Laki! ....kiukuttelu! tiuskinta! takakireä viha ja inho! tunkkaisuus ja pillu! yms TYPERÄ paska.

Vittu minä vihaan teitä ! ja paljon !


Haistakaa vittu ja painukaa typerät vitut helvettiin !!

(Luojan kiitos teidän aikanne on jo ohi!)


▓▒░ Siinä ↑↑ oli se Silloin Joskus laadittu osuus ░▒▓


↘ Nyt seuraa hieman päivitystä ja loppuunsaateltu versio.


Katsokaa nyt näitä VITUN tylsiä ja kurjia rättejä mitä miehille ja pojille tarjotaan ja syötetään joooooooooooka vitun lävessä ja räkälässä.....vittu kiitti !!

Kokoelman ^nimi lienee Kulahtanut ja Väljähtänyt Ja Mahdollisimman Platku ja Tylsä Haalea-Haapea Mitätön Sporttijunttiheteromies 1000-X ?
Ja sitten vielä hirvittävämpää !! Nimittäin näitä kaikkia VITUN kenkiä yms !!

Ei hyvältä näytä / tunnu....
Ja ongelma on, ainakin kaikkialla muualla kuin Helsingissä, se ettei mistään löydä MITÄÄN      VAIHTOEHTOJA !! Kuten jokalailla muutoinkin; tämä on vaihtoehdottomuuden maa.
Kuten Pohjois-Koreakin.

Siellähän on kai vain 1 sallittu / vahvasti SUOSITELTU!! hiustyylikin. Siitä ne entisajan mulkkujätkät olisi diganneet kai sitten !? THAhahahaaaa.


Jos menet johonkin kenkäkauppaankin, on siellä ne samat saatanan Urpo Juntin, juntti-sporttiheteron, Perus Tennarit tai Kävelykengät ja Vaelluskalossit, vaihteleviin ylihintoihin.

VITTU !


Plus ehkä noita VITUN converseja, jotka siis on "mast" kaikille "erilaisille". Kuten Ai-Founikin ja nykyään kai pilottikin. Joita ei ookkaan nykyjään siis kun ....no, voidaan melkein puhua "ihan kaikista". Eli ihan kaikilla !
Niitä on kaikilla ! Koirillakin.
Minipilotti ja minitennarit ja ehkä aurinkolasit ja jokin...ehkä jokin muukin koiranversio jostakin. NY-lippis tai jotain.

Mielenkiintoista / outoa / oksettavaa ja absoluuttisen vitun megaRAIVOSTUTTAVAA; kytillä taasen on versio koiran mielestä / tajunnasta ! Miniversio siis.

No mutta kuitenkin.

Tässä tämä on.
Ei tästä jaksa jauhaa enää enempää.Onneksi nykyvaatteet on sentään rumimmillaankin jo melko tyylikkäitä tai ainakin sellaisia mitä voisi pitää "siistinä" / fiksuna tjns. Ei siis siistinä eli "khuulina".

Muistakaa vaatteidenTEKIJÄT ja niitä myyvät ja sisäänottavat ym että; kaikki Meistä EIVÄT OLE mitään vitun suomijuntti-kanttikertaakantti-Luhdan takin täyttäviä-vitun-puliukkoja punaniskoja-sikaniskoja-Liettualaisen bodarin näköisiä mulkkuja !!
Vaan täällä seassa elää myös meitä, eräänlainen Sivistyneiden Refugi, Ihan Oikeita Ihmisiä, jotka on myös enemmän ihmisen näköisiä ja muotoisia kuin Leijonan osa Suomlantilaisista Finuiittijääristä.

Kiitti.P.s Painukaa Vittuun !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti