perjantai 10. marraskuuta 2017

Sielut vs Materialistit

Kirjoitan tämän nyt samantien, niin saan sen pyörimästä päästäni.
Kirjoitan vain jotain lyhyttä ja ei liian stydiä kamaa.

Kuten ehkä NÄETTE ja KUULETTE ja muutoinkin voitte AISTIA ja tuntea, on KAIKKI mitä änkyrä-ateistit kommunisti-kollektivisti Satanistit eli "Vasemmisto" tuottaa, täyttä ja totaalista kurjaa lahjatonta roskaa ja paskaa, joka hävettäisi narsistista tarhanlastakin. Mutta josta Vasurit on taasen hyvin ylpeitä ja tyytyväisiä, kuin eläin omasta ulosteestaan.

Mutta ELÄIMIÄHÄN vasurit nimenomaan ja ensi-sijaisesti ONKIN ja ylpeilevätkin oikein sillä. Joka jo kertoo ihan KAIKEN heidän tietoisuudentasostaan.

Ja MAUSTAAN myös.


Kyseiset iljettävät sielunviholliset ja epäolennot ja mutantinpaskomat äpärät rääpäeleet kun on ITSE ihan VITUN RUMIA ja vastenmielisiä ja taidoitta syntyneitä ylijäämäpätkiä, he pitävät sitä hämmentävänä ja ärsyttävänä ja epäreiluna että meitä vastakkaisia on ylipäätään olemassa; kaikki hyvä ja kaunis ja rohkea ja rehellinen ja maskuliininenkin, ja oikeamielinen ja älykäs ja viisas ja oikeasti ihan VITUN lahjakas jne INHOTTAA ja ÄRSYTTÄÄ niitä vitun kurjia paskapäitä to no end.
Kuten "rikollisetkaan eivät usko hyveen mahdollisuuteen"....
- Lombroso muistaakseni.

(Lisäsin sitaatttiin itse tuon "kaan" osuuden)

Kommarit on kärttyisiä kuin nyrpeä tuittupäinen nuori typerä vitun ämmä, KOOOKO vitun ajan, KOSKA ovat  a) rumia ja inhottavai, oksettavia ja etovia olentoja läpikotaisin ja b) täysin taidottomia ja lahjattomia ja )c tyhmiä ihan "käsittämättömään" extenttiin.
Ne on niin tyhmiä, kuten suurin osa teistä (ainakin minuun verrattaessa), että usein vaikuttavat joltakin tahalliselta kiusalta meille ylemmille sieluille, tai jonkinlaiselta "pahin mahdollinen vaihtoehto" parodiaolennoilta / esimerkeiltä.

Kaikki teistä tietänette, ehkä, sen luullakseni Yleis Inhimillisen Kokemuksen kun lapsena VIHAA ja INHOAA  jotain vitun ÄRSYTTÄVÄ MULKKUA yli kaiken, koska sillä on esim "liian iso pää" tai "tyhmät housut ja typerämpi ilme" ja siis "ihan vitun ärsyttävän ruma naama!" ja joka aina sotkee kaiken eikä ymmärrä ikinä mistään mitään, kuten joku viisaimmista neekereistä, ja sitä sitten pelkää että elämä kantaa kuitenkin tuostakin huolimatta tuotakin kuvottavaa kusista vitun älykääpiötä rumilusta perkeleen vitun idioottia ja niin sitten käykin !?
Tiedättehän te TÄMÄN ?!?!

Kertokaa se noin tuhannella ja tehkää siitä lähes AINOA mitä sitä tuppaa näkemään ja kokemaan ja niin että se koskee KAIKKIA ympärillänne; niin saatte haapean käsityksen MINUN elämästäni seassanne.

"Ei se hääppöstä o"-

Juu ei o. Kiitti vaan.

"Vasurit" on tuosta TÄYDELLINEN, ihan ppinkovan täydellinen, valitettavasti "elävä" esimerkki!
Totaalisen paras mahdollinen. Esimerkki.

Juuri kun sitä aattelee että "ei kai KUKAAN tai edes MIKÄÄN!! Herran tähden ! VOI olla NOIN VITUN TYHMÄ!!?!?" niin mitä vielä ? Bäng; ja tuollaiset vitun kaaliaivot "päättää" sinunkin elämästäsi ja asioistasi ja heitä pidetään "Viisaina ja Oppineina" ja saavat hyvät rahatkin siitä vielä !

Kiinalaisilla on LOISTAVA sananlasku tästä / tähän, jonka olen kyllä ennenkin kirjoittanut tänne melko varmasti mutta kuitenkin...
"Typeryksistä tulee suuria virkamiehiä, viisaat elävät köyhyydessä".

Aaamen.

Ja myös tämä toinen..
"Viisaat miehet eivät ole oppineita, eivätkä oppineet miehet ole viisaita" !
Thahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  !! Aivan Vitun Loistavaa !

Täsmälleen ! Naulan kantaan Kinkit.

Bravo."Ihmiset" tai pikemminkin apinat, vain AINA valitsevat kuunnella ja kunnioittaa ja seurata mieluummin noita "oppineita" ja typeriä ylimielisiä ITSEVARMOJA kusipäitä komentelijoita ja käskyttäviä loisia ja Vääriä Profeettoja, kuin meitä oikeita ja viisaita jne.

Se johtuu minun ymmärtääkseni naisista, ja on naisten kosto siitä että me olemme ylipäätään olemassa ja heitä täällä HÄIRITSEMÄSSÄ !!!
Kun neuvomme perkele näitä näitä pultsareita ja kyrvänkäyttäjiä ja kaikenlaisia maannuoliaisia imbesillejä, joka uhkaa lopettaa NAISTEN TOTAALISEN HIRMUVALLAN maaplaneetalla.
Eshter Vilarkin yritti tätä, kiitos siitä(!!), mutta ei sekään nyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin näyttänyt uppoavan kehenkään.


Muttei sitä sen kirjaa "Hyvinkoulutettu Aviomies" esim ole missään "koulussa" eli Tyhmentämössä sen "opetus-suunnitelman" eli TUHOSUUNNITELMAN joukossa ja seassa, ja lukemistossa, mutta siellä kyllä "opetetaan" ettei nekrua saa pitää typeränä villinä Vitun Nekruna, ja että sukupuolia on enemmän kuin 2. Ja luultavasti että sormia on enemmän kuin 20. Tjns.
Tosin intiassa asia ONKIN niin, emmä sitä sa, mutta täällä vähän sentään paremmilla vesillä niin EI yleisesti ole. Ainakaan ollut ennen tätä Kulttuuria-rikastuttavaa seiniinnojailevien somppujen autuutta ja neekerten ja muiden paskan ja lietteen ja mudan alkeellisten aliolentojen ja mutapaakkujen tänne rantautumista ja raahautumista ja Maahanottamista™. (Trade Mark on siis MINUN !!)

*

Eli mitä tulee kommunistikoiranpaskaläjien Jumalanvastaisuuteen ym Juutalaiseen Asenteeseen ja Satanismiin, niin; kuten näette, se MITÄTÖI ihan KAIKEN. KAIKEN heidän tekemänsä minkään. Esim"taiteen"; heistä ei OLE siihen.
Kai sen nyt tajuaa piisamin tyhjä kallokin, ettei se ole mitään TAIDETTA viedä paskapöntöä Kiasmaan tai purkillista kusta, vaan se on häiriintyneen kusipään paskarotan mielettömyyden ilmaus. Ja kosto omasta oksettavasta megaluuseriudesta. Ja pelkkää ääliökakaran typerää kusipäisyyttä ja aivan uskomatonta vitun moukkamaisuutta. Totaalista slaavilaisryssäläistä barbaarivilliyttä ja elukkamaisuutta "parhaimmillaan".
TÄYDELLISTÄ "kädettömyyttä".

Ja henkistä jälkeenjääneisyyttä ja kehariutta par excellance.

Ja eikä sitä sen kummemmin tarvitse KUVAILLA; se teko ITSE on jo se mitä se ON, se on vessanpöntön tai kusipurkin tai paskaläjän viemistä museoon. Ei siinä mitään tarvi kuvailla tai selitellä. Se ON mitä se ON. Ja sitä se ON.

Ennenvahnaan uumoilen että tuosta olisi saanut paitsi porttikiellon, niin ihan vain "turpaan" ja ansaitusti, ja sitä vasurit lähinnä tekeekin; kerjäävät turpaansa. Mutta nykyään TUO SAKKI ITSE(!!!) on se joka päättää asioista ja MÄÄRITTELEE mikä on "taidetta" ja mikä ei ja  mikä kelpaa ja mikä ei. Jne.
Hullut johtaa omaa pipiläänsä.

Ja heitä taasen johtaa ison Korealaisvauvan näköinen körttien seipäänniellyt kusimulkku nimeltä Pöpilä. Miten osuvaa ja sattuvaa.


Ja yksi hyvin YKSINKERTAINEN SYY(!!), ihan siis SYY, tälle typerälle ja myötähävettävälle moukkamaisuudelle on se että he toimivat VALHEESTA ja VÄÄRÄSTÄ maailmankuvasta.
Ja kuten jo vastasyntynyt ..oikeastaan kurpitsakin, tietää, ei tyhjästä ja/tai valheesta juurikaan nyhjäistä mitään ja eritoten mitään HYVÄÄ ja KAUNISTA ja pätevää ja ikuista ja arkaaisen merkittävää jne.
Vaan silkkaa, pelkkää, kuvottavaa ja ärsyttävää ja provosoivaa apinanpaskaa.

Norsut ja apinatkin tekee parempaa taidetta pensseli kärsässään tai perseessään tai suussaan kuin YKSIKÄÄN VITUN vasurin kusiruutta missään koskaan ikinä. Ja tää o fakta !

Ja hei ! Hei ?...hei ? EksKiysMii vitun Oikeistolainen Kunnollinen Tosikko; ne TIETÄÄ tän kyllä itekkin !!
Ei sitä tarvi alkaa niille SELITTÄMÄÄN jne, tai omilleen, tämä minun tekstini riittää siihen vallan mainosti. "Levittäkää tätä" jos haluatte / uskallatte tjns.
Ei teistä muutenkaan ole mihinkään, vitun tunkkaiset ja tukahdutetut pikkupierut. Vitun nuhjuiset mytyt.

Vasemmistovammaiset tukee pahuutta ja ilkeää pikkusieluista kusipäiden "kapinaa" ja sen sellaista pahnanphjimmaisuutta ja juoppoutta ja kadullakailottavaa "Loppu On Lähellä!" hulluutta, ei sellaisesta kai KUKAAN odotakkaan versovan mitään minkään väärtiä !?

Ne on tuhoajia, lahjattomia, mölyäviä laumaeläimiä vailla mieltä vailla mitään. Rahaa muun muassa.
TAHAH Ahahahaha hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kitkeriä pikkuvittuja.
Ja sekalaisia "hönön" määritteleviä pellejä ja HÖNÖJÄ, ja Maailman Rumiten Pukeutunut Kusipäinen Villiapina tittelin jokavuotisia voittajia ja hallussapitäjiä.
SEN ne kyllä VOITTAA ! Ihan helposti ja kirkkaasti, vitun naurettavat paviaanit kurkkuparrat läskipäät. Alkoholistin (luultavasti tahattomasti?) siittämät ääliöt käpyaivot vitun imbesillit vittupäät muulinpaskomat megamoukat apinat.

Säälittävät rumat ja typerät, kusipäiset moukat ja ääliöt, raukkamaiset kusiaivot idiootit, reppanat ja ongelmienlietsojat ja tyylitajuttomat roistot.


Alhaisimmista alhaisimmat !

The lowest of the low.
Sitten toisaalta on MINÄ, ja on Beethooven ja on Gallen-Kallelaa ja mitä lie Rembränttiä ja itse Leoa ja Nikola Teslaa ja Elvistä ja sen sellaista.
Näitä ei kai "saisi" olla, koska ne on kiistatta ja mielipiteistä viis, TÄYSIN ylivertaisia verrattuna mihinkään "vasuriin" ja "tasa-arvoiseen" ja muuhun kuraan ja paskaan ja aivottomaan apinanpaskaroskaan.


Ne ei luullakseni myöskään "eläneet elämäänsä" räkä hiuksissa ja poskella, kaatokännissä, kuin käki, tuolla jossain märässä pusikossa, itsensäpituisen takkutukan ja muovipussillisen kaljaa, kanssa, vaan ...no ne eli kuten elivät, eli Jotenkin Muuten.

En esim muista ikinä lukeneeni tms, että esim Da Vinci olisi vapaa-ajallaan, siinä kun ny kerkes kaljan rystämiseltä, wänkkäämiseltä ja "zointtien" poltoltaan, "spreijaillut" jotain vitun "Tägejä" pitkin Venetsioita ja Roomia ja Firenzeä, tai käynyt aukomassa päätään kadulla koska Afrikassa on liikaa neekereitä ja ne pitäis ensitilassa tuoda tänne(!) tai viedä siis sinne, Firenzeen esim, ja elättää sitten siellä. Enkä muistaisi myöskään Beethoovenin raivonneen "miksei taidenäyttelyissä ja museoissa ole ikinä esillä kusta!?...miksei niissä esitetä jotain PASKAA ?!?" enkä myöskään muista että Rembräntti olis "räpänny", esim siitä miten kurjaa on kun ITSE AIHEUTTAA itselleen kaikkee paskaa ja näi..jou...et sä ehkä tajuu...ehkä sä tajuut...jou... ja siitä kuinka kurja on kyyhöttää sillan ja miksei puiston penkinkin alla ja tuijottaa kuin säikky kissa, ohikulkijoita ja niiden varjoja ja värjötellä siellä, kun ei viitti olla "nynny" tjns, ja mennä sisään ja pelaan pleikkaa kuten kaikki tavalliset ja täyspäiset, ja syömään jotain jääkaapista eikä mistään risukasasta.
Eikä toikaan iteasiassa, toi Gallen-Kallela muistaakseni ainakaan, käynyt päivittäin vaahtoamassa ja vouhkaamassa aikansa Tiedotusvälineissä kuinka suomalaisten tulisi taata somaleille Hyvä Elämä, ja että naisten pitäisi saada kaikki ja päättää kaikesta ? Eikö ? Iha hyvi hei vois ? Ja näi? ...

Ja en nyt sano varmax(!!) mutta olen melko itsevarma kun totean että, Nikola Teslakin, nin, ei sekään pyörinyt rumissa lumppukorista VARASTETUISSA rääsyissä tuolla kadulla ja ojissa ja puskissa, ja mätkinyt ja pätkinyt sikäli kun pystyi ja kykeni, ohikulkijoita turpaan, tai pyörinyt missään koirien kusilänteissä ja ollut siten LuoMu, eli Luonnon Mukainen, kuten paiserutto esim.

Ja Elvis taas sitten.....no sillä oli esim sellaista Exfäktör-Talenttia mitä EHKÄ(!!) Aidolssissakin haettaisiin....en tosin tiedä NYKYÄÄN ?!?! Meniskö se läpi vai olisko se liian....jotakin. Nuori tai jotain. Liian vanha ehkä ! Tai kuollut tottakai.

Ja se oli tietenkin; helvetin hyvännäköinenkin !! Komea kuin mikä ! Eli perusvasurin oranginlärvän vastanapa. Ja ihan MEGALAHJAKAS ja sellainen todentotta "Sallimuksn hahmo", oikea Jumalan Lähettiläs ja nimeäänmyöden sen ...voima maan päällä.

Mutta toisaalta se myös aatteli että neekerit on jotain "wortwhile" ja että niitä kannattaisi ottaa valkeiden sekaan ja sietää jne, eli oli se yhtä TYHMÄ kyllä kuin vasurit, mutta toisaalta....oli se kuitenkin melko Merkittävä Hahmo.

JA!! Siis, hyvin hyvin uskonnollinen ja EI-ateistinen ! Ja oli itsekin sitä mieltä että on juurikin Jumalan asialla jne jne jne ja Kristuksen jne, EI minkään VITUN "valtion" ja "lakien" tai muun ryssäläis-khasaarin Saatanan sonnan.
Vajakkien "Inspiraation Lähde" on toisinsanoen TÄYSIN VÄÄRÄ ja valheellinen ja TYHJÄ ja nurinkurinen. Ja PAHA.
Etova.   Kuten on seuraajansakin.Tämä pidempää Saarnaa en nyt jaksaisi kirjoittaa, ja jos ei tästä jo hiffaa niin ei sitä vain sitten hiffaa, tai sitten ei HALUAKKAAN.
Kukaanhan ei ole niin sokea kuin se joka kieltäytyy näkemästä.


Olkaa hyvät !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti