torstai 28. helmikuuta 2019

Feisbuuktuliainen - Ydinsotakuva

Tässähän tätä ON, mitä aina olen ihmetellyt. Mutta se oli lähinnä silloin nuorempana kun vielä odotin Teiltä Muilta jotakin, ja luulin teillä olevan jonkinlainen älykkyysosamäärä ja moraali ja omatunto ja ymmärrys "Taosta" ja Kaikkeuden Oikeasta Olemuksesta ja Elämästä jne... mutta siis tässä on tää foto.





Vapaa Suomennokseni...


Jos Pohjois-Helvetinpaskareikä Ydinhyökkää Amerikan kimppuun, se tekee sen; ohjuksilla jotka on rakennettu teknologialla jonka Bill Raiskaaja ANTOI Kiinalle, jotka on rahoittanut Iran rahoilla jotka Neekeripäällikkö sinne ANTOI, ja niiden ydinkärjet on kehitetty uraanista jonka myi Ryssille  Demoniämmä Psykopaatti - Bill Raiskaajan ämmä, ja ne on ase / sotaluokan plutoniumiksi jalostettu  Ryssäin sentrifugeissa jotka Ryssät hommasi Neekeripäällikön vippaamilla Toisten Ihmisten Hynillä, ja Trump yrittää setviä tämän sotkun ja parantaa tilannetta ja HÄN on nyt se "petturi" !?!



Näin on, NOIN psykoottisen mielipuolisen häikäilemättömän alkeellisen iljettävää imbesillin pahuutta on "vasemmistolaisuus" kaikissa sen älykääpiöissä muodoissa. Ja siis "politiikka".



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti