maanantai 4. helmikuuta 2019

NelosGaalasta vielä....

HAH AHAHAHA niin juu !! En itse kyllä nähnyt tuota, mutta se vitun MEGAläski lihapulla talipallo "Alma", hahahahahaahaAAAaa, sille kävi juuri se mitä minä aina pelkään noissa gaaloissa ja nyttenkin  ajattelin että olisihan se kyllä ikävää jos jollekulle kävisi jotakin "spainaltäppiä..."... ja haha AHAHA sille kävi !! HÄHÄ HÄH HÄÄÄ !!
Siitäs sait saatana !!!

HA HHAHAaaaaaaaaaaaaa.
..hÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHÄÄHÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ...Se punkero siis jumittui johonkin vitun kasari toijota-korollaan ! HAha hahaa, ja yritti vieläpä vitun punkero punkea ikkunastakin ulos !  AHA ahahahahAHAHAAaaa ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH ai ihanaa... aivan mahtavaa Nelonen !! Todentotta; olette Maan Mainioita Viihdyttäjiä !!

Kuka ikinä keksikin liimata ovea tuollaiseksi hankalaksi avata; kiitoksia sinulle / teille !! Huippuviihdettä kyllä ! Hähähähähähäää.
Katsella kun se tuhannen kilon roskapussi roikkuu siinä lavastetoijotan ikkunanlävessä ja kiekuu jotakin hölmöä sontaansa. Katsoin sen pätkän äänettä siis, en TIETENKÄÄN(!!) altista itseäni sellaiselle sölkötykselle.Mutta että; kiitti tästä !


Kiitti.P.s niin juu, se miksi minä sitä pelkäsin että jotain sellaista Spinaalia Tappia kävisi siinä, oli se kun se Puun Anna hengas siellä sen pienen tekokuun sisällä. Se sentään pääsi sieltä ulos !

Ps. 2 / LISÄYS !!

Jaa niin juu, ja Ville valo ilmestyi sinne jorisemaan jotain jonninjoutavan tylsää ja vitun tunkkaista megaJUNTTIpaskaa näyttäen joltain vitun ryssäläisen jäämiehen tekohampaiselta ruumiilta. Joka oli jäätyessään kännissä.
Aatelkaa että se on MAKSANUT näyttääkseen siltä miltä nyt näyttää !! HHAH AHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti