tiistai 19. helmikuuta 2019

Linkkejä

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269857-suomi-intiaanina-vieko-evm-maat-ja-mannut

Minähän sanon teille koooooookoajan; te olette Finuiitteja. Fintiaaneja. NYT työ alatte "heräillä" tähän ?

Kiitti.
professorihttp://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269862-autot-ja-vanhukset-ei-pulaa-populismista-soini-ja-orpo


http://leskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269928-kehitysapu-vapaaehtoiseksi

^ Tuo on niin itsestäänselvä asia että se on kuin sanoisi että "haluaisin ITSE päättää kullistani, ja käynkö virtsalla vai en, ja haluan myös ITSE olla se joka koskee mulkkuuni!" tjns. Ai miin... VAIN  ryöstäjien keskellä eli "poliitikkojen" otteessa ja vallassa, joutuu sitä SANOMAAN erikseen ÄÄNEEN jotakin tuollaista. Ja kiitos POLIISIN / KYTTIEN. Ei MINKÄÄN, ai ripiit, MINKÄÄN, muun.

Mutta tykätkää vain vitun änkyrät pällit ja älykääpiöt kytistä ja "laista". Ne MURSKAAVAT TEIDÄT VARMASTI V A R M A S T I  kuin kuolema. Se on VARMA.
Mutta hei, idiootti; nauti alistumisesta ja ankeudesta ja vankeudesta ja orjuudestasi, vitun pelokas sieluton typerä muuli.

http://www.kristamikkonen.fi/aktiivimallista-on-luovuttava/

Ilmeisesti tuo on joku "vihreä" akka ^ - mutta joudun olemaan sen kanssa melkolailla samaa mieltä. Jos jaksan niin jankutan tuosta aiheesta oman kirjoituksen verran.
https://jaavaat666.blogspot.com/2019/02/suomi-ei-ole-enaa-demokratia.html

Tuo ^ silmätön ja näkövammainen muuli on ilmeisesti alkanut kans heräillä. Hyvähyvä, teretulemasta vaa, heränneitten joukkoon !

"Poliitikot" EI    EDUSTA  yhtään ketään muuta kuin itseään ja mahdollisesti niitä jotka varjoissa "vetelevät naruista" eli lähinnä määräilevät rahallaan noita mulkkuja. Ne ON se VIHOLLINEN joka "Meidän" tulisi TUHOTA. SE on VAPAUS.
Tämä on hyvin yksinkerainen asia, tämä asia on hyvin hyvin yksinkertainen. Tässä ei ole MITÄÄN monimutkaista osaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti