maanantai 25. helmikuuta 2019

Hankamäkilinkki 1 - 25.02.2019

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/02/vihreiden-vaalivedatys.html


Hyvä että Jukka Hankis  JAKSAA jankutella noiden vitun vatipäisten iljetysten kanssa, minä en jaksaisi ! Minä kävisin vain suoraan KIMPPUUN ! Joka onkin täsmälleen se mitä OIKEASTI PITÄISI tehdä. Ja TE KAIKKI TIEDÄTTE tämän !!!!! 
K A I K K I !!!!

Tiedätte sen ihan yhtä hyvin kuin sen että jos kuuluu haukuntaa ja nähtävillä on kissa, koira ja lammas =====> syyllinen on KOIRA. Tämä on HYVIN yksinkertaista. Ja monimutkaisena se näyttäytyy VAIN jälkeenjääneelle / kommunistille.Ja tuo on oikein hyvin sanottu että Virheet on ajattelussaan "sikiöasteella" ! HAHahahaa täsmälleen näin, mutta en tiedä onko silläkään. Siihenkin on vielä matkaa !


- Ja mitä tulee tuohon "ilmastonmuutoksen torjuntaan☭", se on TÄSMÄLLEEN SAMA kuin jos joku hullu kusipää Julistaisi ihan tasan vakavissaan ja tosissaan, kuten siis tekee MILJOONAT / SADAT MILJOONAT umpihullut(!!), että "Taistelkaamme Talvea ja Kevättä ja Kesää ja Syksyä Vastaan!! - Liike Nyt !"  yms tjns, aivan yhtä lobotomisoidun supermegahuippusekopäistä ja niin ankean typerää että jo tuo että tämä pitää erikseen mainita(!!!)  maksaa minulle miljoonia aivosoluja.

Jos mitään vastaan tulee TAISTELLA; se on Petteri Munakuono Riitalan ruma vitun kommarikoiranperselärvää (siis jo sen rumaa ankeaa ja masentavaa läskiä naamaa) ja sen hengettömyyden Heimolaisia !! Ja aivan KAIKKEA iljettävää mätäpaiseista Saatanan vitun Ruttoa mitä niistä epäolennoista tihkuu ja pärskähtelee ympäröivään todellisuuteen.


- Ja TOTTA-vitun-KAI  "kotimaista energiaa tulee tukea" !!! Ei kai nyt herran perkele KUKAAAAAAAN(!!) edes puolijauhoinen, halua saatana SÄHKÖÄÄN joltakulta MUULTA !!! Esim .....mmmMMM... VIHOLLISELTAAN !!!!!!?!?!?!?!?!?!? Kai te nyt VITUN lantajuntit tämän verran snaaijaatte ?!?!?!?!?!?!?! Hei !?!!?


VITTU !!!!!- Sanooko nuo vitun Jurakauden ilkiöt IHAN OIKEASTI ja jumalauta tosissaan että pitäisi olla vielä jumalauta "feministinen hallitus" tjns !?!?!


THAHahahahahaaaaaaaaaaaaa.....

...hahaaaa....aaaaaaaaah ?... En tiä.... itkeekkö vaiko nauraa.... ompahan jumalauta jo POKKAA !! Jopa tuolle sakille; POIKKEAVAN PALJON  sitä JUTKUJEN pokkaa, mille on oma nimikin jota en käytä. Sillä toisin kuin Te Muut, minä en ole TYHMÄ  enkä IKINÄ  käytä viholliseni humpuukinimiä ja käsitteitä, täten TEHDEN NIISTÄ ITSE  ====> TODELLISIA JA JOKAPÄIVÄISIÄ JA IHAN OIKEASTI KÄYTETTYJÄ KÄSITTEITÄ !! Vitun saatanan tolvanat perkele !


Aatelkaa että joku jumalauta KEHTAA !!!!!!

No, mutta... kun on paskat geenit ja paskapäisestä Pääkaupunkilaisesta idioottiperheestä kotoisin, niin sitähän päästelee luoja ties mitä kaasuja suustaan.


-  MÄÄRITELKÄÄ "hyvinvointi" !! NYT !!! Ä K K I Ä !! Pistäkäähän tuulemaan, kuka vain, ja kommentin tjns muodossa hyvin SELKEÄ ja nopea ja YKSINKERTAINEN ja universaalistiymmärrettävä selkeä SELITYS käsitteelle "hyvinvointi" ja ehkä myös jatkeena "hyvinvointiVALTIO" !! SELITTÄKÄÄ asia. Antaa tulla ja palaa !-  USKALTAVAT   Saatanan Saatanat, POLIISIN TAKIA (!!!!!), ylipäänsä edes EHDOTTAA  jumalauta nekrukiintiön NOSTAMISTA !!!!! Jukolauta tuo on yhtä häikäilemätöntä kuin se kun hiiri tai rotta kiipeilee juutuubvideoissa kissan päällä !! Ai miin jos kerjää verta nokastaan ..... jos siis siitä puhutaan ...
Mutta ONNEKSI ja luojan kiitos Jukka Hankamäki saa sanottua HETI ja ihan suoraan sen oikean TOTUUDEN että KAIKKI vitun murjaanien kiintiöt pitäisi POISTAA ihan tasan kokonaan. Joskaan ei ihan näin sanoin, mutta kuitenkin. Jos mitään; tulisi suomlannin VAATIA NEEKEREITÄ MAKSAMAAN ! KAIKKI tähän asti saamansa yhdensuuntainen "tuki" ja muu rahoitus, aivan viimeistä penniä myöden, samoin "Y.K" eli Yhdistyneet Kommunistit ja kaikki muut vastaavat  tytönpierun tyhmät kollektivistiterroristi järjestöt.
Te olette jo niin paljon  VELKAA  ettette raukat ymmärrä LAINKAAN. Ette alkuunkaan.

JOKAINEN, jok´ikinen(!!!),  planeetan tuhoutunut Yksilön Elämä on TEIDÄN läskipäiden ääliöiden käsissä ja KAIKKI tukehdutetut Ylivertaiset, kuten MINÄ,  KAIKKIEN meidän KAIKKI tuska juontuu  aikalailla yksi TEISTÄ. Teillä on niin vitun karmiva ja RASKAS "karmavelka" että suosittelen olemaan LISÄÄMÄTTÄ siihen enää YHTÄÄN. MITÄÄN. Yhtä. Vitun. Korttakaan.
Ai miinit. Sietää ottaa tämä tosissaan.


- Fossiiliset POLTTOAINEET on aina kommunistien ongelma. Sensijaan että Fossiiliset Järjestelmät ja Toisten Ihmisten Hallintamuodot  olisi se mitä ne ON eli MEGAONGELMA !
TEIDÄT ja Teidän Järjestelmänne; NE on ne mitkä TULEE POISTAA ja viipymättä ja absoluuttisesti !! Kuin laho ja ruoste ja mikä vain vitun home ja mätä ja sen sellainen, mitä te siis olette ja edustatte. Kuten hyvin tietänettekin itsekin siinä sisällänne, ette kovin syvällä sillä teissä ei OLE syvää ydintä, mutta ihan siinä nynnyn nörtin rotanpaskan haalean nahan pinnanalla.


- Virheet haluaa näemmä myös LISÄÄ "kehitysapua" eli ANTAA Toisten Ihmisten Rahat, joita he IIINNNHOAAA saatanan rumat säälittävät surkeat koiranpaskarotat,  Afrikan neekeriapinapopulaatiolle. Joka on yhtä hullua ja tyhmää ja inhokusipäistä kuin VAATIA että suomalaiset käy töissä esim 200 tuntia viikossa JOTTA Juhana Vittupää-Af Anus voisi syödä raflassa hyvin ja JOTTA jotkut vitun berberit (se on apinalaji) saisi kantotuolit jossain vitun Sambiassa tjns. Ai miin tuo on silkkaa "poliittista hölynpölyä". Kuten te KAIKKI tiedättekin. Se on vain selainen "katsotaan josko tämäkin paska menisi ihan oikeesti läpi!" sellainen tunnustelu. Se on tyhmä heidän mielestään joka MAKSAA, mutta se ei ole moraaliton oksettava tollo joka pyytää, eli HE.
Tuo on  SELLAINEN juttu.    Kuin jokin vitun  karvakäsivarsinen hyypiö joka lähestyy illalla parkkipaikalla jossakin lomakohteessa, käsivarsi täynnä "aitoja rolekseja".Virheet KEHTAA edelleen jankata jostain vitun turkiksistakin, ja sitten TOTTAKAI tuosta lempparistaan eli "Rasismista" !! Eli siitä että se on VÄÄRIN jos et tykkää siitä mistä ET tykkää, eli esim neekeristä tjns.
Tuo on Virheiden  painajaisten mielestä jotain mihin "on puututtava" ja jotain minkä takia ihmisiä on oikein PAKOTTAA.
He voisivat, jos olisivat edes yhtä rehellisiä kuin tavallinen varas, pyrkiä siihen että kytät "saisivat" PAKOTTAA ihmiset  "laittamaan päänsä ulosteeseen, läjään tai kekoon tai kasaa tai ´liukumiinaan´ tai muuhun niihin rinnastettavaan sontamättääseen, ja ainakin noin minuutiksi päivässä, katsomatta ikään, sukupuoleen, rotuun tai säätyyn ja syntyperään" jne jne ja miten nyt "byrokraatti" LUETTELISIKIN asioita, kuten joku ja joka VITUN "lakeija", saaden näin omassa demonisen-pakanallisessa umpikusipään kallossaan aikaiseksi "legitiimiyden" VAIKUTELMAN, kaikella tuolla ritirimpsu-sanahelinällä.
Hei molopää; MIKÄÄN EI MUUTU SIITÄ MITEN SE SANOTAAN !!! Eikä teillä ole MITÄÄN "legitimiteettiä". Sellaista EI. OLE. OLEMASSA.
Te vain TEETTE asioita ja manipuloitte ja valehtelette ja pimitätte, ja ihmiset eivät vain TIEDÄ tai VÄLITÄ sen paremmin. Tai uskalla TEHDÄ sille mitään =====> koska poliisi-sianpaskat raukat ja raukkamaisia tekoja tekevät kusipäät ääliöt nynnyt miehykset ja nöyryyttäjät on olemassa.

Mutta hay !!! OOTTAKAAS sitä päivää kun ne LAKKAA olemasta !!! HAHAHaa tulkaa vittu SITTEN sanelemaan MINULLE !!! Aijaijaijaijaijaijaijaijaijai !! Oijoi kuule, sano SITTEN minulle miten MINÄ olen jotenkin "velvollinen" olemaan Ikuisesti Sinun !! Tai sinun käskyillesi altis ja säännöillesi  NoudatusVelvollinen ja mitä vain ikinä keksit ja uskallat sölköttää ! Tsiigataan SITTEN. Älä suotta hekumoi ja NAURA    ===> ENNEN sitä.
Äläs hätäile.  Aika on piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä. Ikuisuus loputon.
Minä saan SINUT vielä. Sinä OLET oleva vielä MINUN tarjottimellani, MINUN edessäni ja allani, mihin maksimissaan kuulutkin vitun elukka. Ja minä EN ole mikään vitun Jeesus siinä mielessä ja vaiheessa.

Ja mitä tulee tuohon JUUTALAISEEN KEKSINTÖÖN ☭   eli "Rasismiin", sanon täsmälleen lempiblogaajani sanoin, mutta siis suomeksi, että "minulla ei ole Rasismin kanssa MITÄÄN ONGELMAA". Ja "ihan vain tiedoksi kaikille".
Ei MITÄÄN.  Antaa tulla vaan.  Wii gou göölz !
Ei haittaa, ei sitten yhtään eikä lainkaan. Mitä se sitten ikinä onkaan lopulta. Se mitä se ON, on hysteerisen tyhmien ja mielenvikaisten Satanististen Juutalaisten / Muidenkin Vasureiden  pyrkimys tehdä todellisuudesta ITSELLEEN sopivampi ja mieleisempi ja niiden kusipäiden ällöttävän imelän tyhmä reaktio asioiden todelliseen OLEMUKSEEN, joka on niille jo kirosana sillä HEIDÄN OMA  olemuksensa on poikkeuksetta LUOTAANTYÖNTÄVÄ ja kuvottava ja inhottavan iljettävän ällöttävä ja RUMA.
"Rasismi" siis =  sitä että näkee asiat niinkuin ne ilmenee ja ON, EIKÄ niinkuin Komentajajuutalaiset HALUAISI kaikkien ne näkevän ja kokevan, se siis = Keisarin Uudet Vaatteet.


Hei; se läskipaska on ALASTI !!


Hyvä siltikin Hankamäen vastaus, onneksi. Ja jos mikään tulisi "kriminalisoida", se olisi kommarit ja vihreät ihan itse. Ja "poliitikot" ja muut muita komentelevat siipeilijät, kytät ja KAIKKI "virkailijat" ja "byrokraatit".  Ne ovat KAIKILLE KAIKEN / KOKO ELÄMÄN VELKAA. Ja tämän AINAKIN tuhansien vuosien ajalta !!
Ai miin ............sitä LUUUUUUULISI  että se alkaisi jo PAINAA niiden apinain mieltä ja omaatuntoa mutta EI !!! EHEEEEEEEIIIIIIIIiiiii !! Ei siitä näy jälkeäkään !!! He ovat uskossaan vain ehkä VAHVEMPIA kuin koskaan ikinä !!


- Kohta 13 ...HAHAhahaa AHAHAHAHAAAAAAAAA !! :D  aaaaaaah, mainiota Hankamäki !! Mainiota !Suomea ei pidä hirttää ympäristödirektiiveihin eikä synninpäästörahastoihin, ja siksi tarvitaan lisää biohajoavia puolueohjelmia sekä ympäristödirektiivejä ja -sertifikaatteja.


Ja lopuksi Hankamäkikin kysyy että mistä helvetistä noita idiootteja oikein riittää jotka "äänestävät" Vihreitä !!? Se on jukolauta HYVÄ kysymys !!!
Lähinnä tai VAIN Hellllsingissähän niitä kai ON, ei kukaan muu OLE tai KEHTAA edes LEIKKIÄ olevansa, niin vitun tyhmä. Mutta Tsadissa / Stadissa ei tarvi niin HÄVETÄ.
Samasta syystä nekrutkin INHOAA valkoisen olemassaoloa, kuten lempiblogaajani aikanaan hienosti kirjoittikin, eli valkoinen olemassaolollaan aiheuttaa neekerille nolauksen ja HÄPEÄÄ. Ja jos valkoisia EI olisi, nekrut voisivat HÄPEÄMÄTTÄ mennä takaisin elämään puissa ja pensaissa, ja alasti hiekassa jne. Junou, sitä Hyvää Laiffia, ilman meitä ilkeitä valkkareita ja kaikkee ninQ siis tekniikkaa ja siistiyttä yms ja näin.

Sama juttu kommunistien yms torakanpaskojen ikiääliöiden suhteen; kun eivät kuulu enää Jurakauden jälkeiselle planeetalle, pyritään vain TAKAISIN Jurakauteen ! It´s simple !

Summa Summarum; Japseja Anglot nimittää mm "kalanpäiksi", joka onkin kieltämättä aika vitun osuva ja oiva ja hyvä ja pätevä ja korrekti ja hauskakin nimitys, mutta kalanpäilläkin...vaikka ehkä omaavat vain "kalanpään". ..ahahahaAAHAAa.. niin nin niilläkin on sentään sen verran ENEMMÄN tajua kuin "valkoisilla" vasureilla, että mokattuaan päästävät suolistonsa lattialle. Tai ylipäätään vain kroppansa ja nahkansa ulkopuolelle, missä sitten sillä hetkellä ovatkin.

Ne ei vatvo ja vaivaa ad infiniittum, nauseamin lisäksi, kuten meidän katujuopot ja muut Vihreät ja ikikommarit koiranpaskat ja liejurotat "poliitikot" ja muut Päättäväiset ja Loputtomat Häiriköt.

Kiitti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti