sunnuntai 10. helmikuuta 2019

HooPeen Pää

https://www.youtube.com/watch?v=zSsx7pdUw8E

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/d01b89df-0806-4e74-8d50-775f768e8e98

Noni !
Se on siinä sitten jo daijukin. Kohta tuolla vitun dorkalla on paitsi naamassa ensin "vain yksi!" kyynel ja pari jotain "muuttujaa", ja sitten silmämunat mustana ja silmäluomien alla sellaiset "khuulin näköiset , ja omaan mieleeni kyllä tosi hyvät(!), scifileffasta tutut.. ikäänkuin olisit ninku   tiäkkö joku Replikantti tai Kopio tjns ? Androidi tjns.. khuuuuliii joujoujou!" ja sitten sillä on kyrpä ja terska maalattuna ja jalkapohjat.
Ja sitten Jarno kysyy seuraavassa videossa tuollatavoin ihan "höh, nou problem män..? ..hei ? iha jees" mukiinmenevän mukavasti ja ohikiitäen, että "no...sä raiskasit sitten peuran vasan ja ihmislapsen?" ..
"Juu !... No... mä aattelin että kuitenkin on sen verran ikää että jos sitä ei NYT tee nin sitten se kyllä saattaa jäädä...ja ..siis.. ja että mä kyllä ansaitsen sen  ja näi.."

"Joo-o joo-o. Ok.. mutta sähän sitten vielä, kerro nyt katsojille jotka ei tiiEEEDÄÄÄÄÄ!!!.." *kääntää kameran hetkeksi vouhkaavaan lärväänsä* .."..niin nin että sähän MYÖS siis tässä talven aikana surmasit tuon naapurin Penan ja laitoi ihan siis silppuriin vai ? Johki perus hakekoneeseen?"

"Juu ! Hah haha hahahaaaa.. aaa... jjoo.. elikkä näi.."  Jne.
Ei tuolla ole juurikaan loppua.

Jätkä heittäyty Täys-Slaaviksi. Jumalauta.
Kohta sen voi nähdä, lähinnä, kyykkimässä ja pieremässä, jossakin vitun Adidas tai sen jäljitelmä, verkkareissa pitkin Stadin / Tsadin (miten sen nyt ottaa) porttikongeja ja sisääntulo auloja ja horisemassa sillä manneeee -äänellä että "hei kundi, diggaatsä rolexeist..?..haluutsä turpaan ? tai votkaa?" ja välillä nousemassa potkiakseen slaavi / ryssä kyykkytanssia muutaman askeleen, vajotakseen jälleen siihen polvet koukussa asentoon, missä Slaavi-rodun apinat kai viettää 99% elämästään.

Paksuja kultakoruja pitkin ja poikin ja tekomersu perseen alla ja jonkinlainen..."Posse"...(?)...hetkinen.... ympärillään ....? Mit...  tämähän... hei ?.. Alkaa.. !! Tämähän alkaa kyllä juu, jotenkin ..oudosti jotenkin..en tiä.. tässä on JOKU juttu ...joku fiilis, jotenkin tämä näyttäisi ihan silmissä aktualisoituvan jotenkin !?... Hei mitä TÄÄ on !??!

Hei; nin mitä vittua tää ON !??!

Tuo N.F takki on kyllä ihan hieno ja ymmärrettävä ja kallis, ja takuulla melko lämminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti