maanantai 4. helmikuuta 2019

Poliitikot Uppoaa !!
MaPekin jumalauta on huutanut ja räyhännyt niin että tupeekin on luullakseni saanut kyytiä ja huutia !! Jiiihaaa ! Mahtavaa. Hienoa, ja ihanaa, nähdä miten "kansa" ja muut lantapäiset sianaivoiset moukat idiootit on heräämässä ja ainakin ymmärtävät sen verran etteivät ainakaan nyt KIITTELE "poliitikkoja" !!!

HIENOA !!!

Elon merkkejä, pitkästä aikaa.Hyvähyvä.MINIMI siis on että annatte valtanne taas, kun sen AINA luovutatte pois, niin nin Perussuomlantilaisille, siinä on teidän AINOA toivonne ja turvanne. Kaikki muut vie vain samaan ja samaan  ja samaan ja alemmas ja alemmas. Niillä ei ole munaa eikä visiota EDES Persujen verran !


Fintiaanit on EHKÄ nousemassa Rahtikultissaan edes sentään seuraavalle tasolle !! Hiphei ja rommia pulloon !! Onnea siitä !


#Onnittelut!Nyt Thoorssit ja Biaudeet ja KAIKKI "feministimimosat" ja muut vittupäät linnaan ja Sipilän paskapussi ja Juhava Vartiainen alias Anus, Aktiivimallille ja VITUN vähille hynille !! Jumalauta nyt puhutaan muuten V Ä H I S T Ä !!!! Sellaisesta vitonen päivälle maksimissaan, tasosta.
Ja SITTEN linnaan.


Murjaanit soukemmalle ja ulos, ja samoin sekalaiset "muut vastaavat". Kytät ja "lait" pois ja "julkinen puoli" ITSE "oikeisiin töihin" saatanan siansonnat ja sontaiset vitun siat.
Määräilevät byrokraatit jalkapuuhun ja/tai ruoskittavaksi jne.
"Täältä tullaan elämä!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti