maanantai 25. helmikuuta 2019

"Neekeristä" pöyristynyt imbesilli
Hellallettattentään.


Kutsuttiinko ihan NEEKREITÄ sanalla ja nimellä ja nimisanalla ja käsitteellä joka heille suomenkielessä ON, eli sanalla "neekeri" ?!

Notta jo on vittu kauhiaa !!! HANKI ELÄMÄ vitun vastenmielinen tunkkainen tukahduttava seinähullu perkeleen vitun luuska !

Ja iltalehti hoi ! MIKSI te teette "JUTUN" eli N U M E R O N ja nostatte metelin tuon idiootin KANSSA, tuollaisesta "asiasta" joka ei ole edes asia ?!?!?!?!
SE on sangen paljastavaa TEIDÄN siellä toimituksessa -maailmankuvasta. Ja siitä että tykkäätte vain ärsyttää kansaa ja LIETSOA vihaa ja sen sellaista, piehtaroida "skandaaleissa" ja kaikkea tätä tuttua ja tunnettua "lehdistön" moraalittomuutta.

Se on kertakaikkisen sydämmenmurskaava ja masentava juttu että maailmanhistoriassa ei KOSKAAN lopu kesken ne apinaihmiset joilla ei ole omaatuntoa tai moraalia, kuten tuo vitun Pöyristyjä, ja muut vasurit, jotka sitten menevät tuollaisiin vitun "ammatteihin" kuten "lehtimies" tai "poliitikko" tjms. Hei, en tiedä hoi polloista, mutta MINÄ TIEDÄN ja minä luulen että niin tiedät SINÄKIN ITSE, mikä sinä oikeasti OLET. Ja mikä A L H A I N E N vitun eläimen tason yllyke ja moraali -rakenne sinussa ON ja miten kuvottavan tunkkaisen lahjaton sinä olet, vitun yhdentekevä tyhjä mitätön ontto vitun NPC-kuoriolento.

Olisit alkanut edes lentäjäksi tjns, siitä saa ENEMMÄN rahaa ja se on oikeasti khuulia ja siinä pääsee MYÖS päättämään ihmisten elämistä jne... ja siis matkaamaan Maailman ÄÄäääääääriiiiin, johon sinäkin kaipaat koska olet sisältä TYHJÄ ja ontto kuin saviruukku.


Haista Anna vittu !  Ja painu NEEKERINVITTUUN ja vie ne typerät vitun lapsesi mukanasi sinne.


NEEKERI ! NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEKERIIII iiii ii i i i i !!!

N E E  E E E E E EE  EE  E EE E E  E E E EKE RI !!


N E E K E R I !!!!


neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekeri !HAhahahaaa, vittu miten tyhmä olento ja sana. Eli loistava sana sillä se kuvaa oikein hyvin sen tympeän pölvästin mikä on neekeri.

Ja kuten lempibloggaajani sanoi, ja oli ihan tasan oikeassa, ainakin yksi syy ja hyvin tärkeä syy, miksi (VAIN valkoiset btw!) idiootit suuttuu sanasta "nigger" tai "neekeri" on yksinkertaisesti se juuri että se kuvaa TODELLISEN olemuksen täydellisen oikein ja tarkasti, ja täten; se pyyhkii nanosekunnissa POIS  vuosikymmenten Propagandan ja Aivojensumennustyön ja Valheet että nekru olisi vain jokin ihan Tavallinen (ja harmiton) IHMINEN. Tuo on niin täydellisen oikea ja tarkka havainto ettei siihen tarvi lisätä mitään.
Tyhmät ihmiset kuten Anna tuossa ^ eivät osaa alkeellisilla ja heikoilla aliapinan aivoillaan niin yksinkertaista asiaa kuin että; asian KUVAUS ei AIHEUTA asiaa.  Jos otat itsestäsi kuvan ja olet siinä RUMA, se johtuu siitä että sinä OLET RUMA, ei siitä että kamera on sinua vastaan ja puolueellinen ja RRraaaaasistiiii™   tai jotain muuta sellaista typerää harhaista ja pöyristyttävän sietämätöntä älykääpiönpaskaa !
Kuten tuo vitun mankuva aivoton vammainen perkeleen vitun ÄRSYTTÄVÄ vittupää ämmä. Jonka todellinen MOTIIVI ja TAHTO on vain KOSTAA se että on TYHMÄ ÄMMÄ. Ja "peniskateus" luullakseni ja kaikkinainen muukin naisen katkera viha ja kauna miestä kohtaan. SE on kuulkaa yhtä loputonta kuin fyysisen avaruuden koko. Nainen on jotain mikä tulisi saada loppumaan ja POIS,  muutoin ei kokonaisuus pääse paranemaan ja ehyeksi.  Nainen on jatkuva riesa ja haitta ja aggressiivinen sabotööri ja ärsyttävä valittava takertuva vitun riehuva vittupää.
Absoluuttinen Vitun Painajainen !


Ja silti niin monet nahjukset ei vain voi ELÄÄ ja OLLA  ilman naarasta. Ihan kuten niin monet idiootit eivät voi olla ilman koiraakaan. Mutta hei, tyhmät VIIHTYY alhaisuudessa ja tunkkaisuudessa, kuten "koiraihmiset" liassa ja tunkkaisessa ja tukehduttavassa hajussa, kuten vanhuksetkin. Mutta kummatkaa ei ITSE edes haista mitään.
Ei intiaaneja tai finuiitteja tai ryssiä tai muita Liitukauden kännijunttejakaan HAITTAA ITSEÄÄN olla tyhmä Jantelakipölvästi kusipää ja maata omassa oksennuksessaan jossakin vitun katuojassa tai ehkä retkottaa parvekkeella enemmänkin kuin vain PUOLIkuoliaana.

Haistakaa Vittu !!!


Ja ÄLKÄÄ jumalauta edes harkitko sensuroida sanaa NEEKERI mistään ja koskaan !!! Ja kuten näettekin jutusta ^ on tuon ämmän sekundäärimotiivi OMA PASKAHOUSUISUUS  ===> NEEKERTEN keskellä. Eli se että Tsadissa / Stadissa ON NEKRUJA. SE on SE SYY.
Kaikki pelkurit ja kurahousut on AINA tuollaisia. Miellytetään vain pahuutta mieluummin kuin kohdattaisiin se silmästä silmään jne.


Vittu että voi olla TUNKKAINEN ämmä !!! Saatanan ahdasmielinen ällöttävä pikkupaska. Ja kehtaa kutsua TODELLISUUDEN kuvailua oikeilla sanoilla "tunkkaiseksi MAAILMANKUVAKSI" !!!! Jukolauta että on OTTAA saatana !! Mutta tuollaisia pikkumaiset pikkusielut aina ON; ne kääntää kaiken kuin Teflon, itsestään vain POIS ja sättii sitten sitä kehen tai mihin on ensin PROJISOINUT oman alkeellisen ja alhaisen ja HYPER-ÄRSYTTÄVÄN kusipäisen iljettävyytensä. Vitun torakka ja mato ja typerä kusipäinen Perkeleen paska.
PAINU VITTUUN !
P.s Ja iltalehti / se vielä pahempi, se Sanomat !!! Hoi !!
LAKATKAA puoltamasta ja nostamasta kuuluisuuteen näitä vitun mankuvia ja sölköttäviä vitun julkisuudenkipeitä hulluja ja idiootteja kusipäitä ja muiden elämää kontrolloimaan pyrkiviä paskapäitä !!!!! Se sisältää tosin jo "poliitikot" ja kytätkin, ja KAIKEN mitä voi kutsua "Järjestelmän Osaksi".

Eli EI esim viljelijöitä tai putkiäijiä tai raksamiehiä ja tientekijöitä tai veneen ja laivanrakentajia ja sekalaisia kunnossapitäjiä ja siistijöitä tai siivoojia ja oikeasti päteviä sekalaisia Parantajia yms oikeasti hyödyllisiä ja jopa ehkä TÄRKEITÄKIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti