tiistai 12. helmikuuta 2019

Verottaja / Politiikka vs Ihmiset

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/810165b5-f099-4a7e-ac31-11397272aca9


Kuten olen aina sanonut, tavalla ja muodolla tai toisella, sanon taas; MITÄ te oikein ODOTATTE siltä mitä kutsutaan "Poliittinen Järjestelmä" nimellä ?!?! Siltä. MIKÄ se teidän MIELESTÄNNE ====> ON ?!?!


Jos ja KUN ette osaa vitun tollot edes SIIHEN vastata; kannattaisi teidän harkita  AJATELLA koko MAAILMANKUVANNE ihan täysin TOTAALISESTI UUSIKSI.

Mutta suomlantilaisia alkaa jo hiljaksiin heräilläkin kyllä... kas miten loistava kommentti...
En olisi paljon parempaa ittekkään ehkä saanut sanotuksi. HYVÄ !! Ja hyvä että tuossa ketjussa oltiin ihan samaa mieltä eli oltiin ihan tajuissaan, eikä alettu vauhkota kuten Järjestelmän Orjat yleensä tekee kun kohtaavat Todellisuuden. Se on kuin Pyhä Vesi vampyyriä kohtaan; se saa ne säpsähtämään ihan niin vitusti !


"Suomi" on itse asiassa PINNAN ALLA niin vitun KAMALA ja ultra-epäinhimillinen ja PAHA maa ettei sitä hetkeen KEKSISI jos sitä ei OLISI. Se pitäisi, PITÄISI, tottakai vain pommittaa ja jos joku haluaa niin voihan sitä aloittaa alusta tässä elämälle VIHAMIELISESSÄ ympäristössä toki, mutta tarjolla on kyllä paaaaaaaaaaaaaaaaaljon suotuisampia ja parempiakin paikkoja.


Ja tuo asia on kuten olen sanonut ongelmien SE ONGELMA; pikkusieluiset nilviäiset ja rikolliset psykopaatit on ne jotka änkee siihen mitä kutsutaan "viraksi". Tämän takia ei TULE OLLA mitään vitun "virkoja". Teidän keskinkertaisten ongelma on, muun muassa, että olette JUMIUTUNEET hyvin TIETYNLAISEEN maailmankuvaan ja elämänTAPAAN jotka käyvät käsi kädessä, siitä tulisi vain RIUHTAISTA ITSENSÄ IRTI niin pian kuin se on REALISTISESTI, raaauuuhaaaaaa(!!), mahdollista.

Ja tuo ^^^ on jukolauta hyvin sanottu, yrittäminen tehdään MAHDOTTOMAKSI, juuri eilen tuota itsekin taas aattelin, ja muukin työ tehdään ORJUUDEKSI. Suomi on "kuin" se olisi DEMONIEN OTTEESSA.

Ja kaikkein vähäpätöisimmät ja tyhmimmät ja alhaisimmat ja moraalittomimmat ja rumimmat ja iljettävimmät ja ILKEIMMÄT ja minisieluisimmat ja sen sellaisimmat on ne jotka "pääsee päättämään".

Hei muulit; MIKSI niitä päätöksiä ei tee ne JOITA NE KOSKEE ?!?!? Miksi SINÄ päättäisit MINUN puolestani !?  MIKÄ  vittu sinä LUULET olevasi !?!?!
Saatanan kelvoton alhainen oksettava koiranpaska. Ylimielisen imbesillin imelyyden tiivistymä, se sinä OLET.
Eritoten tuo kuvaa "byrokraatit" ja muut haitalliset syöjät TÄYDELLISESTI.

Tätä se on kun menestys kylvää ITSE oman tuhonsa siemenet, se johtuu periaatteessa siitä että liika menestys kutsuu liikaa LOISIA ja bakteereja ja ameeboja ja muita haitallisia vitun tauteja.
Kai se on jos mitään, jokin maailman vakautusmekanismi, jokin varojärjestelmä ja luojan mielestä ihan vitun fiksu tasapainotus-järjestelmä. Muttei se o; se on ihan totaalista nöyryyttävää kuolemaa ja turhaa kärsimystä.

Suomalaisten ongelma on ..tavallaan voi kai sanoa että "iroonista kyllä", liiallinen ylimalkainen ja hyvin TIETYNLAINEN(!) kiltteys. Siinä missä esim Italiaanot ja Ranskalaiset ja Oikeat Amerikkalaiset yms olisi jo pistäneet jengiä kylmäksi ihan tasan OIKEASTI, ja siatkin olisi vähän vähemmän "virkaintoisia" kusimulkkuja, suomlannin jääräfinuiitti se vaan "puurtaa" ja Uskoo että siellä jossain tulevaisuudessa sitten koittaa se Hyvä Suomi.
Juu nin.. ei se koita. Se kuoli jo.
Suomea on liian helppoa pahansuopien hallita ihan jo ja vain siksi että meitä on ylimalkaan liian vähän ja me olemme kaikin tavoin(!) AIVAN. LIIAN. HAJALLAAN.

Suomi EI OLE mikään vitun Japani tai Pohjois-Kakkala siinä mielessä. Tämä on aidosta homogeenisyydestä KAUKANA. Suomalaiset EI ole homo vaan hetero -geenisiä ja hyvin sekalainen seurakunta. Suomlantilaiset ON kuten olen usein koettanut teille toitottaa; Mischling rotu, sekarotu. TÄSTÄ juontuu teidän ongelmanne. Ei tartte kiittää, vaikka olisihan se paikallaan, mutta siinä on teille se OIKEA diagnoosi ilmaiseksi ja anonyyminä.
Tämä on junttini HYVIN yksinkertainen asia ja jopa TE voitte vähällä tajunnallanne KOKEA sen vaikka TÄNÄÄN !! Kun olette sellaisten seurassa joista te hyvin SYVÄSTI mutta myös TÄYSIN VÄLITTÖMÄSTI,  TUNNETTE(!!!) ja AISTITTE(!!) että "me olemme jotakin ..SAMAA".. SIINÄ SE ON; SE on TOTUUS. Te OLETTEKIN samaa, SIKSI vedätte toisianne puoleenne, kun taasen  TUNNETKO niin  Kaikkia Suomalaisia kohtaan !?
Minä EN.   HYVIN GIGANTTINEN osa teistä voisi yhtä hyvin olla neekereitä tai neekereitä Marssista.
TÄMÄ   on  kuuulkaaa VI T U N M O I N E N   O N G E L M A  !!!!!!

Ihmis-apinat joita teistä suurin osa ihan OIKEASTI edelleen ON, vain ja ainoastaan,  eivät KOE niinsanottua ulkoryhmää oikein niin miksikään, saati sitten tärkeiksi tjns. Ja kun suomalaiset on toisiinsa nähden niinkin vieraita kuin ovat ...hei.. näin siinä käy.
Japsi EI petä Japsia siinä missä finuiitti toisensa. Tosin ei ne ole yhtä vitun alhaisia limanuljaskoita katkeria tunkkaisia vitun Jurakautisa jääräpäitä kitupiikkejä kyllä muutenkaan.
Mutta eniwei, mitä tästä jauhaa, niin kauan kun noita kusipäitä ei ammuta tai muutoin murhata tai edes "pahoinpidellä" tai muuten kuriteta ja MUISTUTETA ja pistetä ymmärtämään NÖYRYYTTÄ tjms, on KAIKKI muu IHAN. TÄYSIN. TURHAA.
ONGELMA on että "sivistys" on tila joka nostaa luonnostaan pinnalle kaikkein vähimmän paskan ja siinä se kelluu koska VOI. Siinä KAIKKI.
KAIKKI pelkurit tykkää kytistä ja "laeista" ja muusta tukahduttavasta Paholaisensonnasta ja alkeellisesta Muiden Kyykytyksestä ja Heteronormatiivisen Heteroyhteiskunnan eli NAISTEN MAAILMAN  maksimaalisen ahdistavasta ja alistavasta tukehduttavasta sielun ja vapauden ja sen sellaisen vastaisesta kuvottavasta puristus-nöyryytys-otteesta.

Minä INHOAN ja VIHAAN sitä totaalisesti ja täydestä sydämmestäni ja Pyhällä Vihalla !

"Suomi" valitettavasti on noiden pakottajien ja muiden nilviäisten paratiisi. Mutta toisaalta.... jos kippaavatkin tänne miljoonia nekruja yms, niin siinä on SE hyvä puoli että niiden muassa kaadamme minkä vain vitun "Valtio"rakennelman tuossa tuokiossa ja alta aikayksikön ja nopeammin kuin ehdit "kissaa" sanoa !!
Siinä on SE !! Numerot ja lukumäärä tuovat VOIMAA. 


Olihan se kai tyhmä luulo että täällä voisi vain elellä, an sich, ja pahuus vain jättäisi tilaisuuden käyttämättä ja pitäisi ITSE ITSENSÄ (hahahahaaaaaa!!) siinä jotenkin kurissa ja EI aiheuttamassa kaikille kaikkea mahdollista kurjistumista koko ajan kaikkialla ja täysin.

Kaikkea sitä jumalauta naiiviuttaan LUULEE !!! Hah ahahaa.
Ei tuohon jaksa tämän kummemmin enää, tälläistä tämä on. Ehkä voisin toivoa että Nykynuoret LOPETTAA "politiikan" eikä heistä enää KUKAAN tue sitä, eikä kunnioita MITÄÄN siihen suuntaankaan, se ON   VÄÄRIN MAHDOLLINEN SUUNTA!!! 
MINUA kannattaa kuunnella EIKÄ näitä keskinkertaisia muuleja ! Minä olen miltei Buddha. Näette sen sitten LOPUSSA. Jos ette aiemmin. Mutta OIKEA polku on vitun VAIKEA ja vaikuttaa usein siksi väärältä. Siksi se ei olekkaan suosittu, jos olisi; KAIKKIHAN sitä kävisivät !


Summa Summarum; "byrokraatit" eli "Virastolaiset"  INHOAA meitä, mitä MINÄ OLEN ja sinä ET(!), Luovia Yksilöitä   yli aivan KAIKEN. Me olemme osa Jumalaa jne, ja muistutamme niitä lahjattomia turhaan ja haitaksisyntyneitä kurjia vitun iljettäviä rumia kuminaamaisia nahjuksia siitä ettei heillä ole MITÄÄN annettavaa ja että he ovat täällä VAIN ankeuttaakseen ja hidastaakseen ja tukehduttaakseen ja estelläkseen ja vaikeuttaakseen ja pysäyttääkseen ja "takavarikoidakseen" eli VARASTAAKSEEN HUOM!!! Ja ollakseen IIIIIINNNNNHOTTAVIAAAAAAA !!! Ja näin edespäin. Ollakseen Kaiken Hauskan ja Kiinnostavan Ja Pystyväisen ja Kekseliään ja Vapaan ja Älykkään ja Seikkailullisen totaalisena vitun tulppana.

Absoluuttista Kusipäistä Honottavaa Pirunpaskaa !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti