perjantai 8. helmikuuta 2019

Pro Liam Neeson

https://www.is.fi/viihde/art-2000005992478.html

Just näin. Voihan taas vittu.

Kuinka vitun hysteerisen tyhmiä mielipuolia vitun hitutötteröitä imbesillejä nykyajan kommunistit oikein ON ?!?! Eli siis "ihmiset" eli siis kollektivistiapinat eli kommunistit.

Ketään paskankaan väärtiä tuollainen ei ylipäätään kiinnosta, ja kaikki täyspäisen järkevät tai edes "normaalit" ymmärtää asian TÄYSIN ja asia ONKIN ihan tasan 100 % ja täysin normaali jne, mutta mistä löytyy näitä SoMe kauhistujia ja pöyristyjiä ja muita vitun iljettäviä selkärangattomia pelkureita noin suunnaton määrä !!!?!?

Ja vittu KEHTAAVATKIN ja USKALTAVATKIN saatanan nössöt sanoa Laiamia PELKURIKSI !! Vittu hah hah ja haa !
VITTU  !   MITÄ  !   NILVIÄISIÄ   !


Ja hei vitun molopää femakkomiehys; jos joku SINUN kaverisi, mikäli sinulla ON niitä tai ne on paskankaan väärtejä, raiskattaisiin NEKRUN toimesta; oppisivat NOPEASTI realistiksi tai "rasistiksi" tai miten vain, ja ehkä vähän jotain vihasta ja maskuliinisuudesta / testosteroonista yms.
Mutta toisaalta.. ehkei moisilla vitun soijavetelyksillä OLE lainkaan testosteroonia vaan munasarjat lähinnä, joten ehkä ne EI sittenkään havahtuisi. Voi olla kyllä niinkin.
Mutta melko vitun itsestäänselvä ja jokapäiväinen ja tavallistakin tavallisempi ja arkitylsä reaktio. Ei MITÄÄN merkittävää mihinkään suuntaan mistään syystä.
Ja silti nämä huohottavat ja henkeäänhaukkovat paskapäät käpyaivot idiootit villikommarit nynnymimosat hönkii vaahtoa ja tyhmyyttä pitkin nettiä ja vaatii vittu.. ..ahahahAHHA LOL(!!), ai vittu sentään, niin nin vaatii Perkeleen Perkeleet että Liam poistettaisiin jumalauta Haliwuudleffasta, jossa se on luultavasti se ainoa HYVÄ OSA ylipäänsä muutenkaan,  vain koska HE ovat ainakin jotenkin näennäisen "loukkaantuneita" jonkun vähemmän kuin yhdentekevän VITUN NEEKERINPERKELEEN takia !!!!

En tiä... ehkä niiltä meni jotenkin OHI se että "Neesonin ystävä RAISKATTIIN" ??!?! En tiä... ehkä niillä on yhtä valikoiva NÄKÖ kuin kuulokin ja se marginaalinen ameeban ymmärryskyky ja keskittymiskyk..tai no sitähän niillä ei ole ylipäänsä ollenkaan.

Hei Perussuomalaiset hoi !! Nin KYSYKÄÄ niiltä vasurin sekopäiltä ihan suoraan telkassa että "onx nekruilla teijän miälestä joku vitun Oikeus Raiskata?!" kysykää tämä ja KATSOKAA tarkkaan niiden REAKTIO. Siitä NÄETTE.

Ja hei; vain jos olet loukkaantunut, ei tarkoita samaa kuin että olet OIKEASSA.

Ja mitä vitun vittua ylipäätään ??!

Olisi ollut vain oikein ja HYVÄ ja aivan mahtavaa jos Liam olisi piessyt jonkun vitun nekrunpaskan !! HAha hahahaha aivan HUIPPUA suorastaan !! Se on käsittääkseni ISOKIN karpaasi vieläpä, joten se olisi murjonut minkä vain vitun heiveröisen nekrunpenikan heleposti ja tuosta vain. Nekrut on muutenkin tehty periaatteessa sellaisesta kumista, joten ei sitä tarvi olla mikään Liamikaan piestäkseen sellaisen yksinkertaisen yhdentekevän esihistoriallisen haittaelukan.
Ja nekrut PITÄÄKIN hakata aina sillointällöin, sillä kuten nainenkin ja muut eläimet; jos niille ei aseta rajoja, ne TUHOAA sinut. Ja sitten toki aukoo typerää moraalitonta psykopaatin nilviäisen vittupäätään ja yrittää saada UHRIN näyttämään syylliseltä. Niin KAIKKI rikolliset AINA tekevät. Ja KAIKKI vasurit, mutta toistelen nyt jo itseäni.
Sitä kutsutaan "projisoinniksi", kuten tuota soijanynnyn parhadusta että LIAM NEESON(!!!!) on "pelkuri" ja "selkärangaton" !!! AHahahaaa vittu KUINKA ulapalla sitä ylipäänsä VOI olla !??! En tiä, ehkei silläkään ole oikein mitään rajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti