torstai 28. helmikuuta 2019

Sarastuslehti & "Finis germania"

https://sarastuslehti.com/2019/02/27/saksan-viimeinen-myytti/

Hieno nimi, hieno khuuli kansi, ja laimean itsestäänselvää totuutta näemmä. Ja LIIKAA märehtivälle lehmäapinalaumalle.
Heidän tuleekin kuolla, KUOLLA, he ovat siinä ihan OIKEASSA.
Alhaiset näet vaistoavat itsekin sen mitä oikeasti ANSAITSEVAT ja "poliitikot" ja muut paskaläjät on siksi(kin) aina pingottuneita kuin "lakeijat" ja normaalimmat "rikolliset"; odottavat vain KOSKA.
ONGELMA tässä itseääntoistavassa kaavassa on RANKAISIJAN puuttuminen, ja se olisin MINÄ. JA SE että TE hoi polloin kusipäät riiviöt ja idiootit ilkiöt ja yksinkertaiset pimpinkourijat ottautuisitte MINUA vastaan ja olisitte kuten demoninen verenne vaatii ja käskee; Paholaisen Puolesta. Ja loppuu asti ja VITTU ASENTEELLA ! 
Ni !Eniwei, kuvottavaa. Saksa parka.  Se oli niin pitkään ennen aina itsestäänselvä ykkönen, kunnes sitten "hävisi" sen suursodan ja kuten te itsekin vitun jyrsijät TIEDÄTTE; paskahousut pelaa AINA varmanpäälle ja valitsee VARMAN voittajan, ja VÄLTTÄVÄT riskiä ja yrittämistä ja sen sellaista kuin ruttoa, ja sikäli ihan OIKEAA kehitystä ja edistystä ja nousua ja sen sellaista, ja ovat alkaneet siksi repiä Saksaakin kappaleiksi, niin sisäiset kuin ulkoiset kusiaiset.
Ne on näemmä jo niin sekaisin että SOTA on ainoa myös Saksalle, mikä HERÄTTÄÄ ja virvoittaa.
Ihan samaa toivoo lempiblogaajani Amerikalle ja minä suomelle; oi tule SOTA hirmuinen ja kaunoinen !! Ja syö jok´ikinen "virkailija / byrokraatti". Niitä tulee käyttää ihmiskilpinä ja ammuksina ja syötteinä jne, ihan händs-daun ja nou problem.

Kytistä ja mutanteista taasen tulee muodostaa "likaisia tusinoita", ja lähettää surman suuhun tai....jollekin retkelle ...johonkin.. huu givs a fak.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti